No ale Ty własnie kończysz 35 tc a nie 34 :-)mnie lekarz jakos tak przyzwyczail do liczenia skonczonych tygodni a nie rozpoczetych :--
-( dlatego tak marudze
![]()
reklama
I mnie!!!:-)Może mnie .....hahaha?
KANKIYA
Fanka BB :)
ale mnie pocieszylas Yoka, dzieki, bo mam taki suwaczek jak Tygrysek i tez liczylam podobnieNo ale Ty własnie kończysz 35 tc a nie 34 :-)

No ja mam nadzieje że ostatni......bo jak nie urodze to mam iść do szpitala i mam nadzieję że coś mi tam dadzą na rozpęd....hahaA ja jutro zaczynam 41....czy ostatni? hihihih![]()

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dla spragnionych sensacji mam wiadomość

Właśnie napisała do mnie fasolkamaria:
"Cześć właśnie urodziłam Julkę - 3400, dł. 58. Jestem przeszczęśliwa a Julka jest śliczna!"
GRATULUJĘ!!!!

"Cześć właśnie urodziłam Julkę - 3400, dł. 58. Jestem przeszczęśliwa a Julka jest śliczna!"
GRATULUJĘ!!!!
No zostało Wam 5 tygodni i jeden dzień...czyli 36 dni....wszystko się zgadzywuje :-)ale mnie pocieszylas Yoka, dzieki, bo mam taki suwaczek jak Tygrysek i tez liczylam podobnie![]()
Witajcie!!
Ojj, mnie tu juz nie było kilka miesięcy- zupełnie zapomniałam o tym forum
5.12 ide na ostatnia wizyte u gina, na 18.12 mam termin, ale umawiam sie na poród wcześniej
Juz nie możemy sie doczekac rozwiązania
Te Święta na pewno spędzimy w trójeczkę , a nasze rodzinki będą nas odwiedzać- fakt to będą niesamowite Święta, ale myślę, że nie tak rodzinne jakbym chciała... Życze wszystkim powodzenia i szybkiego rozwiązania 
Ojj, mnie tu juz nie było kilka miesięcy- zupełnie zapomniałam o tym forum

KANKIYA
Fanka BB :)
:-):-):-):-):-):-):-):-)No zostało Wam 5 tygodni i jeden dzień...czyli 36 dni....wszystko się zgadzywuje :-)
Fasolkomaria gratulki dla Ciebie przeogromne i zdroweczka!!!!
ale sie dzieje....

a tak wogole ja caly czas pisalam Fasolkomania

reklama
edee24
Mama Alanka :-)
Dla spragnionych sensacji mam wiadomość
GRATULUJĘ!!!!

Ja również dołączam się się do gratulacji :-):-)