reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

heheheh to twoja mama bedzie mieszkac z wami aine?
no ja to lubie sie uczyc ale.....denerwuje sie czy zdam....jeszcze po angielsku.....ech....no coz....pozostaje mi wierzyc ze sie uda hehhehe....a jak sie uda to bede miec prace:)

reklama
heheheh to twoja mama bedzie mieszkac z wami aine?

a broń cie Panie Boże:-D ja chce miec męża żywego i mamę żywą hehehe. Ona będzie mieszkać u mojej siostry i jej męża, dość daleko od nas, bo koło Galway. No ale to jednak ten sam kraj;)

aaaa, aga jak ja bym chciała iść do pracy, buuu...Już mi się to siedzenie w domu nudzi:(

no prosze!!jestem pod wrażeniem!!ja właśnie robie bezy i serniczek!dla mnie bezy dla Księcia sernik!!normalnie robota dzisiaj pali mi się w rękach!!

Bezy, serniczek...to mi przypomniało, że muszę sobie w końcu kupić mikser!! świąta się zbliżają, wypadałoby jakieś ciacha upiec. I właśnie się obudziłam, że odkąd tu jesteśmy, nie mam miksera:-)
Dziewczyny jak macie jakies fajne przepisy na ciasta-zapodajcie:tak: Aha, zaznaczam-ja bardzo lubię piec, tylko chyba nie jestem zbyt dobra w te klocki;więc coś dla amatora proszę:zawstydzona/y:

reklama
aga mnie tez nie zle zaskoczylas!!!i numer tez jak tylko zadasz(a zdasz napewno)poprosze :) skad ty taki pomysł wziełaś?lubisz jezdzic autkiem???ja nie lubie i nie zabardzo umiem prowadzic.....mam prawko ale niestety kierowca dobrym to ja nie jestem :((( tu nie jezdze wcale a w polsce tylko do miasta na zakupy i spowrotem heeh i to jesce zawsze parkuje na jednym parkingu,gdzie jest duuuzo miejsca :)

Do góry