reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

U nas każdy kto przychodzi pierwszy raz do domu gdzie jest małe dziecko przynosi jakiś drobiazg, głównie jakąłś zabawkę. :tak:

reklama
hello

madzikm jeśli idziemy na spotkanko do znajomych dzieciatych to często jest wtedy spęd wszystkich dzieciatych znajomych, uzbiera się wtedy ich siódemka :-D najczęsciej przynosimy dla wszystkich kinder kanapki, jak się widzimy z kimś po długiej przerwie to coś przynosimy, a jak się widujemy często to już nie za każdym razem :-)

hej, hej:-)

widzę, że andrzejkowe imprezki sie udały:tak:, nam też;-),

co do prezencików odwiedzinowych, to ja tez kupuje słodycze, rózne drobiazgi i Piotrus równiez dostaje, jak ktoś nas odwiedza, najczęciej danonki, kinderki, mleczne kanapki, małe samochodziki:tak:, ale nie za każdym razem:-p

witam juz prawie noc:-)tak szybcutko,mam dosyc gosci i sprzatania.Dobrze ,ze takie imprezy to nie czesto sie robi.No ,ale juz po imprezie,wszystko sie udalo i bylo sympatycznie ale od piatku codziennie goscie do dzis.Ide spac bo stracilam juz cala MOC :-)papa

cześć

ale mi się dzisiaj dobrze spało...wszystkim nam zresztą, nie mogłam się z łóżka zwlec i młoda też :-D dzisiaj najpóźniej z nas wszystkich wstała :-D

byle do piątku...

Agutek, to może od was ta senność do Szymka dotarła :tak: padł przed 20 i spał do 6.30 :szok: Czy mogłoby tak już zostać? :-p
A najśmieszniejsze to to, ze ok 23 m przechodził obok jego pokoiku i zaniepokoiło go, że chrapanie dochodzi z innego miejsca niż zwykle i wiecie co, zajrzał a mały spał na dywaniku przy łóżeczku. Widocznie chciał do nas przyjść, wstał i padł po drodze :-D Ech, ten mój mały chodziaczek ....

U nas dziś piękne słonko ale zimno a my na zajęcia pędzimy niedługo, potańczyć i pośpiewać :-)

Miłego dnia kobitki :tak:

cześć;-)

Blu może aspirynka pomoże;-)

Fredzik, czy to pierwsza przespana noc? potem będą kolejne-zobaczysz:tak:, ja też myślałam, że to niemożliwe, a Piotrusiowi coraz częściej zdarza się spac dosyć dobrze:laugh2:,

reklama
hej !

Oj tak, dziś dzień na spanie:tak:

ja już po pracy, zaraz zmykam na pazurki i nie wiem czy nie ściągnę żeli:baffled:

bluewoda z ogórków:tak:

fredzik- wyspany Młody Bóg;-):-D

Do góry