hooba
lutówka 2009 i 2012
Habcia ja jestem na wydziale geodezji górniczej i inżynierii środowiska
.
Antar dzidzia pięknych rozmiarów :-).
Ewciapoli to faktycznie nie ciekawie. mam nadzieję że już wszystko będzie dobrze
.
-J- ja mojemu małżonowi kupiłam harmonijkę w tonacji g w sklepie internetowym, ale to nie był bynajmniej mój pomysł;-). Sam sobie wybrał, ale przynajmniej wiem że sie ucieszy
.
Koszmarów w ciąży nie mam, ale za to kiedyś mi się śniło, że urodziłam i nie umiałam się opiekować dzieckiem i wsadziłam go do klatki, żeby się nim mój zwierzak zajął
.
Ja mam od wczoraj coś kiepski humor. Jeszcze internet mi odłączyli na dwa dni i zero kontaktu ze światem
. Mąż na delegacji. Beznadzieja. Wczoraj jeszcze byłam u gin i badania wyszły całkiem nieźle, ale za to szyjka się skróciła i mam trochę wysokie ciśnienie. Ogólnie to nie ma tragedii, ale jak się pogorszy to będę leżeć. I jeszcze się dziś do mnie na uczelni jeden doktorek przyczepił o jakąś pierdołe i nie przyjął mojego projektu. Myślałam że mu lutne normalnie, szczególnie że innym to zaliczył i nie było żadnego problemu
. I jak ciśnienie mi się ma nie podnosić
.

Antar dzidzia pięknych rozmiarów :-).
Ewciapoli to faktycznie nie ciekawie. mam nadzieję że już wszystko będzie dobrze

-J- ja mojemu małżonowi kupiłam harmonijkę w tonacji g w sklepie internetowym, ale to nie był bynajmniej mój pomysł;-). Sam sobie wybrał, ale przynajmniej wiem że sie ucieszy

Koszmarów w ciąży nie mam, ale za to kiedyś mi się śniło, że urodziłam i nie umiałam się opiekować dzieckiem i wsadziłam go do klatki, żeby się nim mój zwierzak zajął

Ja mam od wczoraj coś kiepski humor. Jeszcze internet mi odłączyli na dwa dni i zero kontaktu ze światem