reklama
avanti85
Entuzjast(k)a
wszystkie ubranka śliczne
a z tym różowym to jest tak, że o cokolwiek zapytam moją córkę, to ma być rózowe ;-) buty, pasek, spodnie, gdyby sama kupowała to miałaby 100% różowych rzeczy, całe szczęście kupuję ja ;-)
a z tym różowym to jest tak, że o cokolwiek zapytam moją córkę, to ma być rózowe ;-) buty, pasek, spodnie, gdyby sama kupowała to miałaby 100% różowych rzeczy, całe szczęście kupuję ja ;-)
Wczoraj bylismy w sklepie i ogladalismy wozki,akurat na zmianie byla moja znajoma i jej kolezanka noi co nieco nam doradzila bo ona wychowala 3dzieciaczkow,tzn njamlodszy ma 1roczek.
Stwierdzila ze tak zbytnio to nie jest nam potzrebna gondola tylko taka spacerowka co do niej jest taki wklad i wyglada jak duzy wozek,bo w sumie maoe ma i racje bo tu w Irladnii nie ma zimy i wiosna dosc szybko sie zaczyna,odradzila nam tez nosidelko,bo zbedny wydatek,doradzila od razu fotelik tez takim wkladem od 0-3lat.
Ona mowila ze dla najmlodszego kupila wozek za 500euro i nosidelko za 120euro i wozka uzywala 3miesiace a potem kupila taka spacerowke do konca rozkladana a nosidelka moze 2razy uzyla.
Kurcze teraz mam taki mentlik w glowie ze szok.
Moze jeszcze wy mi cos doradzicie bo juz sama nie wiem.
Ale sie rozpisalam!!!!!
Stwierdzila ze tak zbytnio to nie jest nam potzrebna gondola tylko taka spacerowka co do niej jest taki wklad i wyglada jak duzy wozek,bo w sumie maoe ma i racje bo tu w Irladnii nie ma zimy i wiosna dosc szybko sie zaczyna,odradzila nam tez nosidelko,bo zbedny wydatek,doradzila od razu fotelik tez takim wkladem od 0-3lat.
Ona mowila ze dla najmlodszego kupila wozek za 500euro i nosidelko za 120euro i wozka uzywala 3miesiace a potem kupila taka spacerowke do konca rozkladana a nosidelka moze 2razy uzyla.
Kurcze teraz mam taki mentlik w glowie ze szok.
Moze jeszcze wy mi cos doradzicie bo juz sama nie wiem.
Ale sie rozpisalam!!!!!
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ewelcia86 powiem ci że ostatnio też zastanawiałam sie nad gondola termin mam na koniec marca wiec bliżej wiosny może faktycznie spacerówka z wsadem jest dobrym rozwiązaniem muszę ten temat przemysleć

ewelcia86 powiem ci że ostatnio też zastanawiałam sie nad gondola termin mam na koniec marca wiec bliżej wiosny może faktycznie spacerówka z wsadem jest dobrym rozwiązaniem muszę ten temat przemysleć![]()
a no wlasnie,kurde ja tez nad ty mysle.Bo i kasy by mi zostalo.
bo za wozek taki 3czesciowy musze dac okolo 600euro,mowie o takim lepszym bo taki badziew to za 300pare sie kupi.\
A jak bym kupila ta spacerowke i fotelik do samochodu to i jeszcze bym miala lozeczko.Ale kalkuluje.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
No tak muszę też poszperać na alegro popatrzeć jak sprawa się ma z tymi wózeczkami
reklama