natka86
mamusia Zosieńki
fajny ten wózeczek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!!A ja zapomniałam się pochwalić.Mamy 6 ząbek))
Co do wózka to chyba z anglii sciagne bo jest duzo taniej albo odkupię używany 2 miesieczny za połowe ceny, nowy za duzo kosztuje!!!nina fajny ten wozeczek tylko kurde czemu za taka cene ehhh....
nie martw sie wyjda wyjda a czym pozniej tym lepiej dluzej bedzie mial
wiki mial dostanio 3 dni temeratury i okazalo sie ze zeby wiec tez sobie pocierpial biedak, teraz oczywiscie juz spi od 30 minut.
Nina ja na allegro kupowałam za 200zł, z angli importowany jest super.Co do wózka to chyba z anglii sciagne bo jest duzo taniej albo odkupię używany 2 miesieczny za połowe ceny, nowy za duzo kosztuje!!!
mój mały w zeszłym tygodniu też miał 2 dni temperaturę myślałam, że to ząbki a tu nic fałszywy alarm![]()