reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

to ja zmienie bo mały mi spi;-)

:-D:-D:-D:-D

Jak wróciłam z miasta to mały miał znowu 39:crazy: jutro przejedziemy się do lekarza,bo zaczyna kaszleć i tak zaplacze, może gardło go boli? Niech spojrzy na niego nasza genialna pani doktor.
Kupiłam do końca prezenty, mamie zestaw kremów,bo chciała i bratu termos. Oj jeszcze szwagierce jakaś drobnostka została,ale już nie miałam siły chodzić,bo ludzi tyle,że szok:szok:
mały zjadł obiad i gorączka spadła,bo szaleje

oby spadla i nie wracala, akyyysz!:tak:

Czesc Babony

Moj J sie chyba zadomowil...pojechal umyc auto bo osiedlowe ptaki z parkingu uwziely sie na moj czarny pojazd..wszytskie inne czyste tylko moj..obsrany:szok:
Poza tym dostalam kilka suvenirov- J kupil mi na mikolaja perfumy nie widzac ze to moj od dawna poszukiwany okaz - AmorAmor EloxirPassion. :szok::-)
A Stas procz zabawek dosatal wypasna kurtke skorzna na wiosne...bedziem sie lansowac heheh:-p:rofl2:
Dobrze byc RAZEM:tak::-)

oj, hrudzia, te twe slowa zadowolenia, to miod na moje serce. uwielbiam czytac, jak ktos jest sczesliwy:-):tak::-)
oby tak wam sie ukladalo jak najdluzej i slonko goscilo jak najczesciej

juz sie nie mopge doczekac widoku Stasia-uwodzicielea w skorze:-D:-D:-D

i sprzedala by mi go za 200 stówki z przesylką ale szczerze mi go odradzala bo ciężki a zaś kumpela która też miala te graco dla dwóje dzieci mi go poleca bo sama byla z niego zadowolona i teraz jestem już w kropce niewiem co robić:confused::rofl2:no i jeszczę muszę też kupić łużeczko turystyczne bo te co mamy na dole jest od D kuzynki która na dniach może rodzić

monia, a msz mozliwosc przetestowanai ten wozek na zywo? np w jakims sklepie? tak bedzie chyba najlepiej.

ja czasami zaluje ze teraz nie mam lozeczka turystycznego, bo jak spimy we 3 u mamy, to julitka sie rozpuszcza podczas usypianai i w domu cuduje. a po 2-gie to w tym drewnianym tak sie obija, ze szok!

reklama
majandra, ale Macius ma duzo zabkow:szok::szok::szok: tyle mu ostatnio wyszlo na raz?

zmartwilam sie. dzis kilka razy widzialam, ze julitki prawe oczko(to z zapchanym-odetkanym kanalikiem) jest szkliste. najpierw myslalam, ze po placzu, ale potem znow i znow:-:)-( czyzby to powrocilo?????????????? nie ccheeee!!!!!!!!!!!!:crazy:

majandra, ale Macius ma duzo zabkow:szok::szok::szok: tyle mu ostatnio wyszlo na raz?
Nie, tylko strasznie wolno mu ostatnio wychodzą, więc czekałam aż wyjdą, żeby edytować suwaczek.

zmartwilam sie. dzis kilka razy widzialam, ze julitki prawe oczko(to z zapchanym-odetkanym kanalikiem) jest szkliste. najpierw myslalam, ze po placzu, ale potem znow i znow:-:)-( czyzby to powrocilo?????????????? nie ccheeee!!!!!!!!!!!!:crazy:
Hmm, może niekoniecznie. Ja się nie znam na tym, ale może po prostu podrażniło się czymś. :confused:

Hmm, może niekoniecznie. Ja się nie znam na tym, ale może po prostu podrażniło się czymś. :confused:

tez sie tak ludze. bede obserwowac i zobacze

ja natomiast sobie dzis wyczulam za lewym uchem takie 2 gulki jedna pod druga. bola tak jak podskorny syfek bez lepka. teraz juz mam manie i ciagle to macam.
co to jest, to nie mam pojecia:szok: znow musze obserwowac:-(

a może zawiało ją? wiem jak się martwisz,bo miałysmy ten sam kłopot. To może pomasuj tak profilaktycznie?

Nie, tylko strasznie wolno mu ostatnio wychodzą, więc czekałam aż wyjdą, żeby edytować suwaczek.
strasznie wolno? 2 razy tyle co u Mateusza:tak:
Odpukać w puste, śpi. Dzisiaj spał niecałą godzinkę i to przed 13, tak mówi teściowa. I już go nie kładłam to może pośpi. Mam nadzieję,że gorączka ma nie skoczy,bo będę musiała go rozbudzić. Obejżę M jak miłość i zaszyję się w łazience i wyliżę ją.

a może zawiało ją? wiem jak się martwisz,bo miałysmy ten sam kłopot. To może pomasuj tak profilaktycznie?

strasznie wolno? 2 razy tyle co u Mateusza:tak:
Odpukać w puste, śpi. Dzisiaj spał niecałą godzinkę i to przed 13, tak mówi teściowa. I już go nie kładłam to może pośpi. Mam nadzieję,że gorączka ma nie skoczy,bo będę musiała go rozbudzić. Obejżę M jak miłość i zaszyję się w łazience i wyliżę ją.

troszke masowalam i nic wiecej nie wyciekalo, wiec chyba sie nie zbiera

to dobrze, ze malemu lepiej, oby juz tak zostalo. goraczka trwajaca tyle dni nie jest dobra:no:

jak tylko wyjdą zęby to będę bezlitosną matką sadystko i sprowadzę mojego syna na ziemię,bo niestety pozbadł mnie jak cholera i w diabły poszły wszystkie moje zasady i przeszło rok szkolenia:wściekła/y: ręce ciągnę po ziemi i plecy mi pękły. Krótko i zwięźle, zjebana jestem jak koń po westernie. Jak nie umrę to do jutra. Gorączki nie ma. Chociaż coś na +

reklama
Do góry