reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Anik powodzenia!!!Wracaj do nas szybciutko!!!
Ja ostatnie badania robiłam pod koniec zeszłego miesiąca i żadnych nowych zaleceń mi lekarz nie dawał..najwyżej jak doczekam to w styczniu jeszcze zrobie
Ja ostatnie badania robiłam pod koniec zeszłego miesiąca i żadnych nowych zaleceń mi lekarz nie dawał..najwyżej jak doczekam to w styczniu jeszcze zrobie

A wczoraj moja koleżanka z pracy, która miała trzy dni przede mną termin urodziła dziewuszkę 3600 i 58 cm
No to ciekawe kiedy mnie pociągnie na oddział. A najlepsze, że dzień wcześniej jeszcze mi pisała, że wszystko ok i chyba wytrzyma do stycznia 
No to ciekawe kiedy mnie pociągnie na oddział. A najlepsze, że dzień wcześniej jeszcze mi pisała, że wszystko ok i chyba wytrzyma do stycznia 
L
landryneczka_1982
Gość
dokladnie w Bari i do wloch nie wysylaja tej plytki ... a chcialam sobie zamowic wiec jak ktos ma to moglby mi wyslac na meilalandryneczka...a gdzie we włoszech mieszkasz?
bo mój mąż jeździ co weekend do włoch..jakby było po drodze to wiesz...damy rade;-)

mamjakty
styczniówka 2009
Anik - trzymam kciuki!
ja zrobiłam sobie na początku grupę krwi, mam ARH+ i nie musiałam żadnych innych badań na przeciwciała robić
a wymaz z pochwy już mam zrobiony i chyba już nie muszę powtarzać, no nie? ;-)
no spooky - ciekawe, ciekawe :-) sytuacja podobna do mojej koleżanki, też dwa dni przed tym jak urodziła mówiła mi, że na pewno przenosi, a tu masz Ci los
tak więc nie wiadomo kiedy, gdzie i o której nas złapie ;-)
ja zrobiłam sobie na początku grupę krwi, mam ARH+ i nie musiałam żadnych innych badań na przeciwciała robić

a wymaz z pochwy już mam zrobiony i chyba już nie muszę powtarzać, no nie? ;-)
no spooky - ciekawe, ciekawe :-) sytuacja podobna do mojej koleżanki, też dwa dni przed tym jak urodziła mówiła mi, że na pewno przenosi, a tu masz Ci los
tak więc nie wiadomo kiedy, gdzie i o której nas złapie ;-)klaudia011
Fanka BB :)
Anik trzymajcie się mocno!!
Ja grupę krwi miałam robioną na samym początku!
Teraz mam zrobić mocz, morfologia, i HBs
Ja grupę krwi miałam robioną na samym początku!
Teraz mam zrobić mocz, morfologia, i HBs
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Anik - trzymajcie się cieplutko.
mam nadzieję, że na Święta wrócisz do domku w dwupaku
mam nadzieję, że na Święta wrócisz do domku w dwupaku

M
miloku
Gość
Anik - trzymajcie się cieplutko.
mam nadzieję, że na Święta wrócisz do domku w dwupaku![]()

reklama
M
miloku
Gość
dziewczyny u mnie awaria w domu . bojler nam padl i nie ma cieplej wody ,ani ogrzewanai . wczoraj wywiozlam mlodego z mama moja do siory bo tutaj nei da sie siedziec . my w jednym pokoiku grzejemy siebie farelka
jakis koles teraz kombinuje zeby to naprawic ,ale cos kiepsko to widze
mam nadzieje ze nie zostaniemy na swieta bez ogrzeania bo mrozy zapowiadaja
dzisiaj w nocy bylo 6 stopniu w domu
spalam w bluzie i skarpetach , pod koldra i grubym kocem nio i ta farelka chodzila cala noc wiec ogolnie nie zmarzlam
ale juz widze nasz rachunek

jakis koles teraz kombinuje zeby to naprawic ,ale cos kiepsko to widze
mam nadzieje ze nie zostaniemy na swieta bez ogrzeania bo mrozy zapowiadaja
dzisiaj w nocy bylo 6 stopniu w domu

spalam w bluzie i skarpetach , pod koldra i grubym kocem nio i ta farelka chodzila cala noc wiec ogolnie nie zmarzlam
ale juz widze nasz rachunek