reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

właśnie przejdę się po niedzieli do dentysty zobaczymy co powie chociaż u niego baaardzo długo czeka się na wizytę, ale może mnie przyjmie jak ładnie poproszę, jedynie chodzi mi o to czy przez zęby choćby już było to zapalenie (tfu,tfu)dziecko może urodzić się jakieś upośledzone czy nie?czy po prostu będzie bardziej uczulone na różnego typu infekcje odpowiedzcie mi tylko na to pytanie, wiem że strasznie głupie ale ja już nie wiem co mam myśleć i głupieję właśnie.

reklama
bylam w laboratorium zrobilam sobie morfologie, wr,. hbs i grupe krwi...wyniki morfologii juz mam wyszla oki, nawet wczesniejsza hemoglobina 11.6 podkosczyla mi na 12.1 ;-)
reszta we wtorek...

właśnie przejdę się po niedzieli do dentysty zobaczymy co powie chociaż u niego baaardzo długo czeka się na wizytę, ale może mnie przyjmie jak ładnie poproszę, jedynie chodzi mi o to czy przez zęby choćby już było to zapalenie (tfu,tfu)dziecko może urodzić się jakieś upośledzone czy nie?czy po prostu będzie bardziej uczulone na różnego typu infekcje odpowiedzcie mi tylko na to pytanie, wiem że strasznie głupie ale ja już nie wiem co mam myśleć i głupieję właśnie.
ja uwazam,ze nie masz sie czym martwic,nigdy nie slyszalam zeby nawet po zapaleniu urodzilo sie uposledzone dziecko

hej dziewczyny mam chwilunię to się odzywam :-)
a więc, mam podejrzenie cholestazy, dzidka ok, urosła całkiem sporo i waży już 2600g - więc magiczne 2500g przekroczone hurrrrraaaa!!!!!
W związku z tym że to 38 tc lekarze stwierdzili że zagrożenie z powodu wydzielającej się żółci może być dla Karolci groźne więc trzeba zakończyć ciążę i UWAGA!!!!!! We wtorek będę tulić moją maleńką :-):-):-):-) mam zaplanowaną cesarkę bo mała ułozona jest wciąż miednicowo :blink:
Święta niestety spędzimy w szpitalu, ale to nic, widok córci wynagrodzi zapewne wszystko :-)

dziewczyny a teraz to naszła mnie straszna ochota na ziemniaczki pieczone z pstrągiem :tak::tak::tak: więc żeby po raz ostatni posmakować fajnych smaczków wysłałam mojego Grzesia do restaurantu hihihihihiiihihihihi i za jakieś 15 minut będę się delektować taką pychotką mniaaaam mniaaaam
mam taki ślinotok na samą myśl że nie mogę nadążyć w przełykaniu :rofl2:
Poza tym humor mi dopisuje - nie moge uwierzyć że to ostatnie dni ciąży i niebawem zmieni się całkiem nasze życie.
Pozdrawiam Was serdecznie
i może odezwę się wieczorkiem jak Grześ zostawi mi laptopa papa

Anik, czyli jednak będziesz grudniówką;-)życzę Tobie udanego,bezpiecznego zabiegu i pięknych Świąt, mimo, że w szpitalu to na pewno będą niezapomniane.
Ja dziś po wizycie u lekarza i mój Mąż rozczarowany, bo nic się nie skróciła szyjka i lekarz nie prognozuje porodu na grudzień. Ja tam się cieszę, niech jeszcze te parę dni posiedzi do stycznia, dostałam skierowanie na ostateczne badania, miałam robiony wymaz(wyniki po Świętach).Dawka Eutyroxu podtrzymana. Teraz mam zamiar pomyśleć sobie te parę dni o Bożym Narodzeniu a nie o ciąży, ciekawe czy dolegliwości mi na to pozwolą...

reklama
Do góry