A
Agutek
Gość
wieśniacko to wygląda nie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Agutku zabieraj małżona, córę i wpadajcie:-)roksi ale imprezkę szykujecie :-)
a mi się nuuuuudzi...
. Dramat. W Wigilię byłam na badaniach okresowych (tzn. po skierowanie) i się zważyłam..............
. Kuruj się!!
. Mój pomaga w razie potrzeby ale raczej wiodącej roli by nie odegrał ..
)
.
tzn. leżę obok niego, smyram po ręce (moja Mama mówi, że sami go tego nauczyliśmy ale jak mam odmówić pierworodnemu pieszczot i smyrania...) on wymyśla tez co chwile - nocnik, wyłażenie z łóżka, włażenie mi na głowę
i zasypia ostatnio ok 22 a ja juz potem nie mam na nic siły i najczęściej też idę spać albo zasypiam przed TV. Może te nasze dzieci znów mają jakiś kryzys...
?
. A kosztowały jakies 70zł (też z wyprzedaży).
) i byliśmy godzine po otwarciu a tam pełen parking i pełno ludzi..
. A wyprzedaże owszem, już są ale jakoś nie widziałam powalających a już na pewno nie ciuchów dla dzieci - np. 10zł mniej przy cenie 70-80zl to żadna atrakcja. W Coccodrillo już babki wieszały metki że wyprzedaż ale nie było cen więc o każdą rzecz trzeba się było pytać i chyba tez super przecen nie było. Tak że wróciłam z niczym bo z M też nie miałam sumienia po wszystkich interesujących mnie sklepach chodzić. W H&M mało rzeczy przecenionych a dla chłopaków to już w ogóle mało. Może za jakiś czas zaczną czyścić magazyny i wszystko poprzeceniają... Teraz to żałuje, że w Wawie nie mieszkam bo tam jest chyba większy wybór.