reklama
ja kochane uwazam ze to wszystko siedzi w naszych glowach tak sobie mysle ze w sumie ja mam co miesiac objawy i musialabym miec juz okolo pol oczne bejbihihi
No a jak nie ma tak nie ma ja w tym cyklu mialam bardzo dziwnie kolo 14 dnia cyklu rano w pracy bardzo mnie bolaly jajniki tak jakby skurcze no i tak w sumie caly dzien wienc jak przyszlam z pracy poprzytulalam sie z mezem bo mysle ze to wlasniew ten dzien przez pare godzin mialam owu
takze moze trafilam a jak bedzie zobaczymy oprocz pekajoacych piersi chyba jest dobrze choc dziennie w nocy boli mnie brzuch tak jakby byl napiety
i ranio budze sie z reka na podbrzuszu hehhe intuicyjnie jak bedzie zobaczymy trzymajcie sie kochane jutro tutaj zajrze zobaczyc co nowego u was papa
No a jak nie ma tak nie ma ja w tym cyklu mialam bardzo dziwnie kolo 14 dnia cyklu rano w pracy bardzo mnie bolaly jajniki tak jakby skurcze no i tak w sumie caly dzien wienc jak przyszlam z pracy poprzytulalam sie z mezem bo mysle ze to wlasniew ten dzien przez pare godzin mialam owu
takze moze trafilam a jak bedzie zobaczymy oprocz pekajoacych piersi chyba jest dobrze choc dziennie w nocy boli mnie brzuch tak jakby byl napiety
i ranio budze sie z reka na podbrzuszu hehhe intuicyjnie jak bedzie zobaczymy trzymajcie sie kochane jutro tutaj zajrze zobaczyc co nowego u was papa
J@god@
IV-V 2005, X 2009
niunia27 ja bym chyba poszukała dobrego endokrynologa i zrobiła badania pod tym kątem. Choć może to z tego stresu, że chcesz dzidzię a nie wychodzi zaczyna Ci cykl fiksować, w końcu gospodarka hormonalna to jest bardzo ściśle z mózgiem połączona. Ale nie zaszkodzi chyba zrobić badań
.
Betti75 wow podziwiam jakie masz już duże kobiety :-), ja tylko 2 lata od Ciebie młodsza jestem
.
Chciałabym córeczkę
, ale jakby się trafił drugi synek to też fajnie, byleby się trafił ;-).
My nie mogliśmy wcześniej zacząć się starać, najpierw było dużo pracy przy małym (do spokojnych to on nigdy nie należał), potem musiałam ogarnąć zaległości w pracy a potem wyskoczyły problemy z zatokami i musiałam iść na operację :-(. Teraz jesteśmy po pierwszym cyklu starań, więc się nie nastawiam, że to już.
Nasz malec był dla nas niespodziewajką, ale zdażył nam się w 4 rocznicę ślubu
, więc za wydajni w tych sprawach to my nie jesteśmy ;-).
Dziecię zrobiło sobie ferie i nie wróciło na między święta z nami a mi tak łyso, że szok
, nikt po mnie nie skacze, nikt nie śpiewa, nie wrzeszczy, nie kłóci się
. Nuuuudnoooo.
Pierwszy raz chyba jesteśmy z m. sami w domu od urodzenia Krystiana
. Dziwne uczucie nie mieć dziecka w domu
.
. Betti75 wow podziwiam jakie masz już duże kobiety :-), ja tylko 2 lata od Ciebie młodsza jestem
. Chciałabym córeczkę
, ale jakby się trafił drugi synek to też fajnie, byleby się trafił ;-). My nie mogliśmy wcześniej zacząć się starać, najpierw było dużo pracy przy małym (do spokojnych to on nigdy nie należał), potem musiałam ogarnąć zaległości w pracy a potem wyskoczyły problemy z zatokami i musiałam iść na operację :-(. Teraz jesteśmy po pierwszym cyklu starań, więc się nie nastawiam, że to już.
Nasz malec był dla nas niespodziewajką, ale zdażył nam się w 4 rocznicę ślubu
, więc za wydajni w tych sprawach to my nie jesteśmy ;-). Dziecię zrobiło sobie ferie i nie wróciło na między święta z nami a mi tak łyso, że szok
, nikt po mnie nie skacze, nikt nie śpiewa, nie wrzeszczy, nie kłóci się
. Nuuuudnoooo. Pierwszy raz chyba jesteśmy z m. sami w domu od urodzenia Krystiana
. Dziwne uczucie nie mieć dziecka w domu
.witam wszystkie kobietki.....
Forum to przeznaczone jest dla tych, ktore podejmuja starania o dzidzie wlasnie w 2009, a ze to tuz tuz za progiem - zapraszam do przenoszenia sie na ten nowootwarty watek.
Szczegolnie goraco zapraszam kobitki ze starajacych sie w 2008, jako kontynuacje naszych rozmow w milym gronie. Bo my mamy jeden cel na 2009 - zafasolkowac i przeniesc sie na form "ciaza/porod"))
witam wszystkich serdecznie
jestem za !!!
Szczególnie za wpisem o przeniesieniu sie na forum "ciąża/poród"
Haszitka
może kiedyś...
A umnie dołączył stały element gry od trzech cykli - już mnie boli podbrzusze - wiecie co ja mam tak dziwnie na koniec okresu - plamienia zmieszane ze śluzem - czyżby doktor miał rację, ze owu mam zaraz po okresie, bo skąd ten szklisty białkowaty jak jajo śluz bezpośrednio po?
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
A umnie dołączył stały element gry od trzech cykli - już mnie boli podbrzusze - wiecie co ja mam tak dziwnie na koniec okresu - plamienia zmieszane ze śluzem - czyżby doktor miał rację, ze owu mam zaraz po okresie, bo skąd ten szklisty białkowaty jak jajo śluz bezpośrednio po?
całkiem możliwe, moja kolezanka zaszła w 1 dzien po okresie, i to byl szok! starali sie przez caly cykl a sie okazalo ze zaszla za pierwszym srzalem zaraz po @

kinguś
Nie poddam się
Trzymam kciuki za Ciebie :-):-)Kingus - Widze, ze tylko 7 dni do testowania:-):-). U mnie 3 dni
;-)Ja mam to samo uczucie.a mi tak smutno dziewczyny :-( chcialabym z wami byc tu na okrągło a nie mogęmam niesety taką pracę że nie daję rady przeczytac wszystkich postów albo odpisywac:-( tak bym chciala bardziej uczestiniczyc w pogaduszkach a tu lipa :-(
Przytulam mocno.Po teściku z rana... Niestety obrzydliwie jedna krecha
Ja łapie fluidki ale jakoś bez nadzieimarzenixx, kingus, lilu- ja tez was znam jeszcze spzed roku jak zakladalam watek stad jestem tak z wami zwiazana,, ;-)fluidki dla was i dla wszytskich testujacych~~~~~~~~~

Zdrowiej szybkoHej dziewczyny:-)
Ja staranka w tym cyklu muszę odpuścić, dopadło mnie zapalenie oskrzeli![]()

Już po ????Dzis ginek moze przyjde z dobra nowinka ale to wieczorkiem dopiero. Milego dnia
Ja też zostałam ;-)Tych osób które znam od początku jest już niewiele i dlatego pewnie nowe dziewczynki mnie nie znają.
Tak jak piszesz, ja dodałam że szybko chcę zajść w ciążę ;-)O co najlepiej pytać lekarza, co najlepiej powinien doradzić, jakie badania biorąc pod uwagę, że staramy się od kwietnia, przez 5 lat brałam anty mam silne objawy napięcia przedmiesiączkowego a teraz dołączył skracający się cykl - trwa już tylko 23dni a wliczając w @ brunatne plamienia ta wredota trwa już 9 dni![]()
WitajCześć dziewczynymogę do Was dołączyć??staramy się z męzem prawie 1,5 roku i nic i mam zamiar zajsc w 2009 r i to na samym początku
trzymam za Nas wszystkie kciuki......wiem że w końcu się uda
:-)

Witam:-)Ja sie melduje oczywiscie:-)))):-)
![]()
Ja też 75 D, 172 cm i 58 kg.Babo - witaj
A ja mam 75D i sie az boje, ze jak zafasolkuje to E bedzie za male![]()
Czasem tak jest lepiej odpuścić niż zmuszać się do czegoś ;-)No i brak ochoty na sex moj maz lazi na mnie wsciekly a ja niewiem czemu niemam ochotyb sie kochac
Pozdrawiam was koochane ja testuje 6 stycznia takze zobaczymy![]()
Trzymam kciuki za teścik

Super :-):-):-).jak cos jutro kupie mini butki typu :http://www.allegro.pl/item513198012_cudowne_buciki_dla_niemowlat_niebieskie_roz_20_21.html
Nie chcę to smucić ale jakoś nie wierzę w to że mogło się teraz udać, nic nie czuje:-( @ ma przyjść za 6 dni a ja z każdym dniem tracę nadzieję :-( popłakałam sobie troszkę....
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Witajcie dziewczeta:-):-)
Ja niedawno przyszlam z pracy
. Bylam tak ciekawa co u was slychac, ze ledwo weszlam do domu i wlaczylam kompa
. W miedzy czasie przygotowywalam obiadek. Dziewczyny tyle napisalyscie, ze az trudno bylo mi wszystko przeczytac jak najszybciej i napisac do was
ale udalo sie - przeczytalam wszystko chyba 11 stron
. Jestescie niesamowite!!!
Ja mam 27 lat, ale 15 lutego 2009 koncze 28, co prawda nie wygladam na tyle - tak ciagle powtarzaja mi znajomi i rodzinka:-) z czego bardzo sie ciesze hihihi. Hmmm co do innych rozmiarow to niestety tylko 75A czasem 70B, mam 159cm i waze 55kg
.

. Bylam tak ciekawa co u was slychac, ze ledwo weszlam do domu i wlaczylam kompa
. W miedzy czasie przygotowywalam obiadek. Dziewczyny tyle napisalyscie, ze az trudno bylo mi wszystko przeczytac jak najszybciej i napisac do was
ale udalo sie - przeczytalam wszystko chyba 11 stron
. Jestescie niesamowite!!!Ja mam 27 lat, ale 15 lutego 2009 koncze 28, co prawda nie wygladam na tyle - tak ciagle powtarzaja mi znajomi i rodzinka:-) z czego bardzo sie ciesze hihihi. Hmmm co do innych rozmiarow to niestety tylko 75A czasem 70B, mam 159cm i waze 55kg
.Kroptusia - czekamy na wiadomosci. 3mam kciuczki najmocniej jak tylko potrafie
Nie chcę to smucić ale jakoś nie wierzę w to że mogło się teraz udać, nic nie czuje:-( @ ma przyjść za 6 dni a ja z każdym dniem tracę nadzieję :-( popłakałam sobie troszkę....
Kingus - przytulam Cie mocno. Wiem jak sie czujesz - nie raz plakalam, nie doszukuj sie objawow, badz optymistka i mysl pozytywnie
:-)
Ostatnia edycja:
reklama
J@god@ echh kobiety duze, to fakt:-)ale jakie wredotki
:-)etap dojrzewania i te sprawy
:-) brak swoich ciuchów w szafie, a jak pytam..to mamuś pożyczyłam:-),a to tusz gdzieś wcieło, a to kredka do oczu nagle nóg dostała:-) to są moje dziewczynki:-)ale są kochane:-) my to teraz praktycznie cały czas sami jesteśmy bo te już mają swoje towarzystwo więc gdzie będą ze starymi siedzieć
:-) a ostatnio zapragnęliśmy mieć znowu takie małe maleństwo:-) chcielibyśmy chłopczyka wiadomo po dwóch dziewuszkach, ale co ma być to będzie najważniejsze by było zdrowe:-) kiedy testujesz kochana?:-)
:-)etap dojrzewania i te sprawy
:-) brak swoich ciuchów w szafie, a jak pytam..to mamuś pożyczyłam:-),a to tusz gdzieś wcieło, a to kredka do oczu nagle nóg dostała:-) to są moje dziewczynki:-)ale są kochane:-) my to teraz praktycznie cały czas sami jesteśmy bo te już mają swoje towarzystwo więc gdzie będą ze starymi siedzieć
:-) a ostatnio zapragnęliśmy mieć znowu takie małe maleństwo:-) chcielibyśmy chłopczyka wiadomo po dwóch dziewuszkach, ale co ma być to będzie najważniejsze by było zdrowe:-) kiedy testujesz kochana?:-)
Podziel się: