reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

Już jestem po ktg, to jednak nie wody, skurczy brak, wszytko jest ok, a to że Niunia tak szaleje to dobrze, tylko lekarz powiedział, że będzie w takim razie zabawa po porodzie :)
A w sumie dobrze bo dziś przyjęcia wstrzymane !!!!!!!!!!!

reklama
Ja miałam dziś koszmarną noc. W ogóle nie spałam, wszystko mnie bolało. Do tego po raz pierwszy w ciąży wstałam w nocy jeść. Boże ja już wyglądam jak słoń, mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk. My dziś bierzemy się za wypędzanie maleństwa, Ciekawe co z tego wyjdzie:confused:. Moja mam przylatuje 13, chciałabym, żeby już był. Nawet nie chce mi się myśleć o przenoszeniu:no:
Wiecie co mnie się wydaje, że za intensywnie o tym porodzie myślimy, trzeba wziąć na luz. A poród przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie. Tak jest ze wszystkim.
Tylko jak tu o tym porodzie nie myśleć, kiedy wszystkie Cię boli, czujesz się wielka i ciągle o nim marzysz. To będzie trudne.

Emilka , podobno niestety Maluchy takie jak w brzusiu to i po urodzeniu...............nocni imprezowicze będą!!! Ja już w dzień spię, bo w nocy tylko ok 4-5 godzin przesypiam, Mała jak widać już trenuje mamusię.

Hmm...wczoraj przed przyjściem męża z pracy kula mnie szyjka macicy i jakbym miała jakieś skurcze lekkie-pomyślałam,że jak dzisiaj sie weźmiemy do roboty to na bank urodzę...a tu suprise-po sexie sie wszystko uspokoiło...jak na złość:baffled:
dzisiaj ciąg dalszy:tak:

U mnie w sumie bez zmian tylko w nocy jakos dziwnie mnie klulo w dole brzucha i mi twardnial... 7 jade na ktg zobaczymy co bedzie...planowo cc 15.01 ale moze juz mnie zostawia w szpitalu...

reklama
Emilka , podobno niestety Maluchy takie jak w brzusiu to i po urodzeniu...............nocni imprezowicze będą!!! Ja już w dzień spię, bo w nocy tylko ok 4-5 godzin przesypiam, Mała jak widać już trenuje mamusię.
o bozulku oby nie!!!! moj ciagle w biegu...zameczy mnie:szok:
Moja mamusia bedzie u mnie juz 10,ale raczej przed nia nic sie nie wykluje...

Do góry