reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Padł mi wczoraj internet:crazy::crazy::crazy:

Ale juz Was poczytałam.

Głuszku wszystkiego naj najlepszego z okazji :-D18 tych urodzin:-D

Chciałam obwieścić że od dzisiaj nowym moderatorem jest agusia04. Zgłosiła jakiś czas temu swoją kandydaturę. Na dole jest już zmienione przy napisie moderatorzy.

reklama
Dla Wszystkich 7 miesięczniaków - wielkie gratulacje i duże Buziaki

Głuszku Wszystkiego Naj Naj - wiesz, czego ja Tobie życzę :tak:
Agusiu - no no gratuluję :-D:tak:

Gartulacje dla Krzysia
A my moje drogie beznadziejnie - Nadia już nie ma temp ale wygląda potwornie:-(jej buzia jest nie do poznania, obawiam się, ze jej to nie poschodzi - oczywiscie drapie się mocno- SZOK

Wczorajszy dzien był dla mnie trudny - nie spotkałam się z M - I Rocznica Ślubu - Osobno :-:)no:
Jedyną osobą, która faktycznie jest za naszym małżeństwem to moja teściowa - z tej okazji napisała nam piękny wiersz ...

Głuszku najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agusiu gratulacje!!! Nasza nowa Pani Moderator ;-)
Dla wszystkich 7- miesięcznych dzieciaczków- wilekie gratulacje!!!!
Krzysiu- pierwszy ząbek!!!! Gratuluje!!!
Lilianko fajną masz teściową- może ona coś wskóra? :tak:

Witajta! :-)
Dzisiejsza noc- taka sobie, Ł poszedł na 6 do pracy, Bart się obudził to wzięłam go do siebie i biedny czkawkę dostał i po 5 musiałam mu dac pic, napił się przeszło i zasnął, teraz ucina sobie pierwszą drzemkę, a ja ogarnęłam mieszkanko i bb ;-)

Witajcie Kochane!!!!
Dziękuję Wam wszystkim bardzo.Nie wiem nawet co napisać. Mam nadzieję, że sobie poradzę, a w razie czego jest jeszcze Magda:-)
U nas nocka do przejścia. Nie narzekam, bo bywało gorzej. Mrozik trzyma. Kuba wariacji jakiś dostał. piszczy w niebogłosy:-D. Aż w uszach dzwoni:-D
Kuba śpi dwa razy dziennie po pół godz. Wczoraj nie spał od 14 do 19:szok:
A i Kuba kończy dzisiaj 7 m-cy

Lilianko niech to choróbsko już da wam spokój. Biedna Nadunia. Zdrówka życzę.
Szkoda że M nie pamiętał o rocznicy ale może teściowa mu przemówi do rozumu.

Magda jeszcze raz dziękuję:tak:

Głuszku najlepszego z okazji urodzin:-)

Marta Ty to ranny ptaszek jesteś. Siódma rano i już kawka i BB;-):-D A w ogóle to napewno sobie poradzisz ze znalezieniem pracy jak już będziesz chciała zacząć pracować

Joan-na gratuluję ząbka. Grono bezzębnych dzieciaczków się zmniejsza:tak:;-)

noo to ciekawe dl;aczego do mnie nie doszlo. Ja przeciez tez w łodzkim mieszkam. Co prawda mamy do siebie jakeis 45 km ale zawsze to łodzkie.
./quote]
Magdalenkakol a mnie to nie dziwi:tak:. U nas często tak jest, że u mnie nie ma śniegu a pojedziemy np. do Koszalina ok. 40km od nas a tam zima na całego:tak:

Ostatnia edycja:
Witam kochane!
Agusia gratuluje bardzo,bardzo;-)
Gratulacje dla 7 miesieczniakow:-D:-D:-D
Gluszku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,duuuuza buzka:-D
My juz wstalysmy tzn o 7 teraz Marysia ucina sobie drzemke,spala cala noc,ale ja jestem wypoczeta zaraz ide na miasto pozalatwiac sprawy bratu bo on w pracy cale dnie niema na nic czasu,potem jedziemy z R na wycieczke do parku i obiadek tam zjemy,aha u mnie dzisiaj tez w nacy byl mrozek ok -2 a teraz wstaje piekny sloneczny dzien pozdrawiam Was goraco i zycze miluskiego dzionka:-D:tak:;-)

Witajcie!
Mały ucina sobe drzemkę a ja wpadam na chwilę (pewnie za 30 min pobudka :tak:).
U nas słonecznie ale baaardzo zimno. Mały ma katar i chrype więc znów nie idziemy na spacer od Świąt byliśmy tylko raz :wściekła/y: ciągle jak nie urok to..... i jak ja mam go uodparniać jak on albo kicha, albo katar, albo kaszel :wściekła/y: ale może lepiej nie brać go na te mrozy :tak:
Co do nocy to Jasiek zasnął ok 22.30 i spał do 5 z 3 pobudkami na cyca w tym jedna zmiana pieluchy potem przysnął ale ok 7 zaczęły boleć go dziąsła więc posmarowałam i ululałam w wózku i przemarudził do 8 i na dobre pobudka :tak: podejżewam, że jeszcze 1-2 tygodnie i pojawi się zębalek.
Trochę boli mnie dziś głowa pewnie przez ten przerywany sen i z niewyspania ale piłam już kawe więc może przejdzie.
Agusia gratuluję awansu :-D na moderatora oraz przesyłam życzonka 7-miesięczniakowi :-)
Mata podziwiam, że jeszcze funkcjonujesz po takiej nocy :szok:
Marlena zazdroszczę tego spaceru z m i obiadu oczywiście nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam z m na spacerze i na wyjściowym obiedzie :-( oj chyba muszę się wziąść za niego :-D
Miłego dnia mamusie :-)

Gluszku w dniu urodzin "samych pieknych chwil w zyciu" :-)
Agusia gratuluje napewno sobie poradzisz :-)
gratulacje dla 7-miesieczniakow:-)
Krzysiu gratuluje zabka:-)
zdrowka dla chorujacych:tak:
u nas ciezka nocka...maly sie budzi i placze przez 1-2 godz i nie moze zasnac:-(to chyba nie przez kaszel bo w nocy nie kaszle...chyba zeby no ale ile mozna moglyby juz wyjsc:-(
a na buzi coraz wiecej suchych plam...serce mi sie kraje jak na to patrze a do alergolog dopiero 2go lutego:-(
milego dnia wszystkim:-)

Aniknulko ale jesli mały nie ma temperatury to myslę, że spacery są wskazane. Zawsze jak wracałam z chłopcami od lekarza to pani mówiła - na dwór chodzic.

reklama
Aniknulko szkoda,ze Jas choruje ja winie za to zabki i moze rzeczywiscie nie wychodzcie dzisiaj na spacerek:tak:
Marysia wlasnie wstala i jezdzi po domu swoim BMW, rozrabia,gania Wike(pies) fajniutko to wyglada:-D

Do góry