reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Tricolor ,zazdroszcze ci że mąż twój gotuje mój by prędzej z głodu umarł niż coś sobie upichcił:tak::tak:;-).

Ja mile wspominam WDZYDZE KISZEWSKIE na kaszubach i hotelik NIEDZWIADEK, sprawdz sobie na necie.Widoki boskie ,jeziora ,lasy w hotelu świetna obsługa i rewelacyjne żarełko pozatym dużo atrakcji na terenie hotelu.

reklama
witajcie kochane dopiero weszlam zdechłam dzisiaj trudno wytrzymac 3 godziny bez ruchu na niewygodnym krzesle pozniej nadrobie musze cos jesc zrobić ....

Cypisia mnie na tej stronce zle liczy wychodzi ze jestem w 16 tc, a jestem przeciez w 19tc.
Bo tam podaje 2 różne informacje. Jedna jest o wieku ciąży a druga o wieku płodu.
Pewnie spojrzałaś na ten drugi :confused:

Kamireszel, Dilajla - Gratulacje! Ale będą fajne chłopaki :-)

A ja niedawno wróciłam z półtoragodzinnego spaceru po lesie :happy: Dawno nie byłam na takim fajnym spacerze. Śnieg skrzypiał pod nogami, pięknie słońce świeciło... CUDNIE! :-)
A wieczorem na Madagaskar 2 :-)

Cypisia a zkąd u ciebie tyle energii? Mi wystarczy że zjade windą a juz jestem taka zmęczona ,że najchętniej poszłabym spać:-):-):-).

Cypisia a zkąd u ciebie tyle energii? Mi wystarczy że zjade windą a juz jestem taka zmęczona ,że najchętniej poszłabym spać:-):-):-).

Hehe, wydaje mi się, że to dlatego teraz mam tyle energii (choć też nie zawsze), że pierwsze 3 miesiące poprostu przespałam, jak niedźwiedź. Wstawałam tylko do wc i coś zjeść :-D Wcale nie było mi z tym dobrze, wszystko mnie męczyło i byłam nie do życia :baffled:
Na całe szczęście ten kryzys odszedł wraz z upłynięciem I trymestru :-)

:-)Gratulacje dziewczyny chlopcow!!
Ja nie moge sie doczekac na USG, ale jakos trzeba dac rade do srody.
Jestem zmeczona strasznie, w pracy tyle roboty ze nie ma sie kiedy nawet isc wysiusiac, a wsobote mam jeszcze bardzo ciezki egzamin. Cienko go widze...
ale coz.
Zdrowka zycze w te mroxne dni Wam kobitki
pozdarwiam

reklama
Kamireszel, Dilajla....gratuluje!
Nie zamykajcie listy chlopakow bo ja tez po cichu licze na chlopaka :-) A juz zwlaszcza moj maz....dla mnie wazne zeby bylo zdrowe, ale jakos przyzwyczailam sie do tego ze to bedzie Igor....wiec :-D No ale jeszcze musimy poczekac ok. 2 tygodni.
Ja lezakuje sobie w domku, w pracy myslalam ze nie dotrwam do 15.30, a w domu tez nie chce mi sie nic robic....chyba zostawie sprzatanie na sobote. Katar mam taki ze az mnie oczy szczypia a nosek juz caly czerwony od chusteczek:-( Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej. No i martwie sie czy z Maluszkiem wszystko ok, jakos malo sie dzisiaj rusza...pewnie ma dosc zasmarkanej mamusi:szok:

Do góry