nimfii mnie na poczatku tez szprycowali. Brałam Fenoterol 3 razy dziennie, magnez 3x2 tabl, i nospe. Po szpitalu bralam magnez 3x2 i luteine 2x2. Teraz luteina mi sie skonczyla i nawet nie prosze o kolejna recepte. Stwierdzilam, ze taka moja uroda, ze mam te skurcze. Teraz juz sie czuje bezpieczniej, bo to juz 34 tygodnie. Wiec niech sie spokojnie macica przygotowuje 
reklama
Rozumiem cie habcia
nieraz tez bym juz chciala zeby maluszek byl z nami wczesniej jesli tak mialo by byc.... Jesli skurcze sa tak mocne i sie zaczely tak wczesnie to moze macic "planuje" porod wczesniej niz 40tc ... choc z drugiej strony do 38tc bym chciala donoscic
nieraz tez bym juz chciala zeby maluszek byl z nami wczesniej jesli tak mialo by byc.... Jesli skurcze sa tak mocne i sie zaczely tak wczesnie to moze macic "planuje" porod wczesniej niz 40tc ... choc z drugiej strony do 38tc bym chciala donoscicmoje drogie Panie!
mam do Was wielką prośbę
Mianowicie - wklejam zdjęcie ciacha które bardzo lubię a nie znam ani nazwy ani przepisu
A być może, któraś z Was będzie znała i się ze mną podzieli swoją wiedzą.
Wiem, że powinnam to napisać na wątku przepsiy, ale.... nie wiem czy wszystkie tam zaglądają. A tu mam pewność, że każda przeczyta ;-):-) Odpowiedzi możecie kierować już na odpowiedni wątek.
To moje ulubione ciasto a nie wiem nawet z czego się składa.
Jest takie a`la piankowe
nie jest to sernik, chyba, że z serka homogenizowanego
pomóżcie mi! bo mam smaka!
mam do Was wielką prośbę
Wiem, że powinnam to napisać na wątku przepsiy, ale.... nie wiem czy wszystkie tam zaglądają. A tu mam pewność, że każda przeczyta ;-):-) Odpowiedzi możecie kierować już na odpowiedni wątek.
To moje ulubione ciasto a nie wiem nawet z czego się składa.
Jest takie a`la piankowe
Załączniki
ja dzieci m.in. cukiernictwa uczę więc powinnam znać odpowiedź
Ale tak bez spróbowania ciężko stwierdzić. To moze byc ciasto zrobione na ubitym mleku skondensowanym, albo na pianie z białek, albo na bitej śmietanie :-):-)Musisz spytac autora wypieku
Ale tak bez spróbowania ciężko stwierdzić. To moze byc ciasto zrobione na ubitym mleku skondensowanym, albo na pianie z białek, albo na bitej śmietanie :-):-)Musisz spytac autora wypiekuDziewczyny, jesli jestescie zainteresowane to w TESCO sa w promocji wilgotne chusteczki PAMPERS CLEAN & PLAY 2x72szt = 144szt za 8,99 !!
Stawiam na sernik na zimno! Ale bym pochłonęła
A popatrzcie sobie tutaj: http://images.google.pl/images?source=ig&hl=pl&rlz=&q=sernik na zimno&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi hihihihi
Stawiam na sernik na zimno! Ale bym pochłonęła

A popatrzcie sobie tutaj: http://images.google.pl/images?source=ig&hl=pl&rlz=&q=sernik na zimno&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi hihihihi
Ostatnia edycja:
sporo moich znajomych jednogłośnie stwierdziło, że nie nadają się nawet do d.... Uczulają, w ogóle ta linia Pampersa często uczula.Dziewczyny, jesli jestescie zainteresowane to w TESCO sa w promocji wilgotne chusteczki PAMPERS CLEAN & PLAY 2x72szt = 144szt za 8,99 !!
Ale dziś mamy dzień...Kuba się strasznie zakrztusił i wymiotował, spać nie chciał w dzień
...odpoczęłam dopiero jak chłop wrócił z pracy.A i jak zobaczyłam wątek założony przez Elwis to pomyślałam czyżby Antar już? ;-)
reklama