reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

nimfii mnie na poczatku tez szprycowali. Brałam Fenoterol 3 razy dziennie, magnez 3x2 tabl, i nospe. Po szpitalu bralam magnez 3x2 i luteine 2x2. Teraz luteina mi sie skonczyla i nawet nie prosze o kolejna recepte. Stwierdzilam, ze taka moja uroda, ze mam te skurcze. Teraz juz sie czuje bezpieczniej, bo to juz 34 tygodnie. Wiec niech sie spokojnie macica przygotowuje :D

reklama
Rozumiem cie habcia :tak: nieraz tez bym juz chciala zeby maluszek byl z nami wczesniej jesli tak mialo by byc.... Jesli skurcze sa tak mocne i sie zaczely tak wczesnie to moze macic "planuje" porod wczesniej niz 40tc ... choc z drugiej strony do 38tc bym chciala donoscic

moje drogie Panie!
mam do Was wielką prośbę :) Mianowicie - wklejam zdjęcie ciacha które bardzo lubię a nie znam ani nazwy ani przepisu :) A być może, któraś z Was będzie znała i się ze mną podzieli swoją wiedzą.
Wiem, że powinnam to napisać na wątku przepsiy, ale.... nie wiem czy wszystkie tam zaglądają. A tu mam pewność, że każda przeczyta ;-):-) Odpowiedzi możecie kierować już na odpowiedni wątek.
To moje ulubione ciasto a nie wiem nawet z czego się składa.
Jest takie a`la piankowe :) nie jest to sernik, chyba, że z serka homogenizowanego :) pomóżcie mi! bo mam smaka!

Załączniki

• ciacho.jpg
    ciacho.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 40
ja dzieci m.in. cukiernictwa uczę więc powinnam znać odpowiedź:dry: Ale tak bez spróbowania ciężko stwierdzić. To moze byc ciasto zrobione na ubitym mleku skondensowanym, albo na pianie z białek, albo na bitej śmietanie :-):-)Musisz spytac autora wypieku

ja myślę, że to sernik na zimno i już :-)
a różne są sposoby jego robienia. a necie pewnie znajdziesz tysiąc przepisów :-)
a sernik na zimno robi się właśnie z serków homo.

Dziewczyny, jesli jestescie zainteresowane to w TESCO sa w promocji wilgotne chusteczki PAMPERS CLEAN & PLAY 2x72szt = 144szt za 8,99 !!
sporo moich znajomych jednogłośnie stwierdziło, że nie nadają się nawet do d.... Uczulają, w ogóle ta linia Pampersa często uczula.

Ale dziś mamy dzień...Kuba się strasznie zakrztusił i wymiotował, spać nie chciał w dzień :no:...odpoczęłam dopiero jak chłop wrócił z pracy.

A i jak zobaczyłam wątek założony przez Elwis to pomyślałam czyżby Antar już? ;-)

reklama
Te chusteczki nawet zle nie sa,ale pampersy zapachowe to sa bardzo uczulajace.Mojego Marcela wysypalo w wakacje jak bylismy a zapach zaden,chyba ze moczu:-)

Do góry