reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Ardzesh, też stawiam na sernik na zimno z serków homo:-)
Nie znoszę tych chusteczek pampersa, raz kupiłam bo cena mnie skusiła. Weźcie sobie przetrzyjcie swój tyłek taką chusteczką, piecze niemiłosiernie.

ardzesh, ja też obstawiam sernik na zimno, spód może być na biszkoptach.
ojej ale smaku narobiłaś !!!

Mój mężulek zrobił ostatnio wuzetkę i wyszła pyszniutka !!!

u mnie tylko mąż ciasta piecze, ja się nawet nie zabieram za takie rzeczy.
A jak zrobi torcik Capuccino z biszkoptami nasączonymi kawą, to można się rozpłynąć.
Nawet na swoje urodziny zrobił sobie tort;-)
ale ja kupiłam świeczki, żeby nie było, że się nie przyłożyłam do tego.:-D

u mnie tylko mąż ciasta piecze, ja się nawet nie zabieram za takie rzeczy.
A jak zrobi torcik Capuccino z biszkoptami nasączonymi kawą, to można się rozpłynąć.
Nawet na swoje urodziny zrobił sobie tort;-)
ale ja kupiłam świeczki, żeby nie było, że się nie przyłożyłam do tego.:-D
Ale facet:tak:;-)
Moj dzisiaj jak zrobil jajecznice i ja posolil to mnie wykrecilo a co dopiero ciasta.Ale wazne ze sie stara i zajmuje domem jak musze lezec.To sie liczy.Jakos przelknelam te jajecznice i teraz pije jak szalona:-D

reklama
Dzięki dziewczyny :) będę szukać przepisu na "sernik na zimno" :tak::-)

Wątek Elwiski przegapiłam :sorry2::zawstydzona/y: ale za to wpadł mi w oko wątek meguska i widziałam, że ostatnią wiadomość napisała habcia - więc przez chwilę nie mogłam złapać tchu. Ok. 19.00 siedziała w domu i pisała na forum, a o 22.30 dowiaduję się, że już jest po. :szok: szybki ten poród! Wchodzę a tu niespodzianka :-D:-D:-D Robicie ludzi w konia :-p:-p

Mężulek mnie dzisiaj zaskoczył :) bez zapowiedzi zabrał mnie dzisiaj do kina :)))
Czytałam książkę i podobała mi się - pomimo, że książka kierowana głównie do nastolatków (haha). Czekałam na film i się doczekałam. Spodziewałam się strasznej kichy (jak zawsze gdy wcześniej czytam książkę, a później oglądam film) ale nie było tak źle. :-)

Do góry