reklama
maran-atha
Fanka BB :)
i ja obsatwiam sernik na zimno 
zapmarta
Karolkowa mama
ardzesh, ja też obstawiam sernik na zimno, spód może być na biszkoptach.
ojej ale smaku narobiłaś !!!
Mój mężulek zrobił ostatnio wuzetkę i wyszła pyszniutka !!!
ojej ale smaku narobiłaś !!!
Mój mężulek zrobił ostatnio wuzetkę i wyszła pyszniutka !!!
zapmarta
Karolkowa mama
u mnie tylko mąż ciasta piecze, ja się nawet nie zabieram za takie rzeczy.
A jak zrobi torcik Capuccino z biszkoptami nasączonymi kawą, to można się rozpłynąć.
Nawet na swoje urodziny zrobił sobie tort;-)
ale ja kupiłam świeczki, żeby nie było, że się nie przyłożyłam do tego.
A jak zrobi torcik Capuccino z biszkoptami nasączonymi kawą, to można się rozpłynąć.
ale ja kupiłam świeczki, żeby nie było, że się nie przyłożyłam do tego.

Kamylka
Entuzjast(k)a
Ale facetu mnie tylko mąż ciasta piecze, ja się nawet nie zabieram za takie rzeczy.
ale ja kupiłam świeczki, żeby nie było, że się nie przyłożyłam do tego.![]()
;-)Moj dzisiaj jak zrobil jajecznice i ja posolil to mnie wykrecilo a co dopiero ciasta.Ale wazne ze sie stara i zajmuje domem jak musze lezec.To sie liczy.Jakos przelknelam te jajecznice i teraz pije jak szalona

...
A i jak zobaczyłam wątek założony przez Elwis to pomyślałam czyżby Antar już? ;-)
hehehe

powoli zaczniemy się rozypywać, więc już się przygotowuję :-)
reklama
Dzięki dziewczyny
będę szukać przepisu na "sernik na zimno"
:-)
Wątek Elwiski przegapiłam
ale za to wpadł mi w oko wątek meguska i widziałam, że ostatnią wiadomość napisała habcia - więc przez chwilę nie mogłam złapać tchu. Ok. 19.00 siedziała w domu i pisała na forum, a o 22.30 dowiaduję się, że już jest po.
szybki ten poród! Wchodzę a tu niespodzianka 

Robicie ludzi w konia 

Mężulek mnie dzisiaj zaskoczył
bez zapowiedzi zabrał mnie dzisiaj do kina
))
Czytałam książkę i podobała mi się - pomimo, że książka kierowana głównie do nastolatków (haha). Czekałam na film i się doczekałam. Spodziewałam się strasznej kichy (jak zawsze gdy wcześniej czytam książkę, a później oglądam film) ale nie było tak źle. :-)
:-)Wątek Elwiski przegapiłam

ale za to wpadł mi w oko wątek meguska i widziałam, że ostatnią wiadomość napisała habcia - więc przez chwilę nie mogłam złapać tchu. Ok. 19.00 siedziała w domu i pisała na forum, a o 22.30 dowiaduję się, że już jest po.
szybki ten poród! Wchodzę a tu niespodzianka 

Robicie ludzi w konia 

Mężulek mnie dzisiaj zaskoczył
Czytałam książkę i podobała mi się - pomimo, że książka kierowana głównie do nastolatków (haha). Czekałam na film i się doczekałam. Spodziewałam się strasznej kichy (jak zawsze gdy wcześniej czytam książkę, a później oglądam film) ale nie było tak źle. :-)