reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam kawke wieczorna:-):-):-)
dzisiaj totalnego lenia mialam, chociaz zrobilam , co mialam do zrobienia. zupe przypalilam, ale chyabna dobre jej to wyszlo, byla super smaczna:-D:-D:-D

reklama
Cześć:-)
Dzisiaj przyjechała na kawe moja kolezanka ze swoim synkiem ,ktory ma 1 rok i 3 miesiace.No i dzieci bardzo ładnie sie bawily ,do chwili kiedy moja Julka ugryzla Malego w policzek,za to ze zabral jej lalke:szok::wściekła/y:Malemu na policzku zostaly Julki zeby i poleciala lekko krew.Szok i co ja mam zrobic z tym moim dzieckiem:-(Tyle razy jej tłumaczymy z M ,ze nie wolno ,a ona i tak gryzie nas i wszystkich wkoło.Po czasie przeprosila i ucalowala Malego,zrozumiala -chyba,dobrze ,ze mu ucha nie odgryzla ,albo czego innego:tak:Wstyd jak diabli:no::szok:I co ja mam zrobic z tym moim gryzoniem?Jestem załamana:-(

Agnes - przykro mi ,ale nie pomoge :sorry2:moja tez jakas taka "agresywna" ostatnio tzn.nie gryzie (tfu-tfu) ale potrafi chlapa strzelic prosto w twarz jak sie wkurzy:szok::zawstydzona/y:i tez juz nie wiem jak z tym walczyc :no:

Agnes, współczuję ci bo na pewno ci głupio strasznie a do naszych kochanych dzieci nie zawsze w porę dociera co się mówi :crazy:
Moj np od jakiegoś czasu potrafi podejść do nas i w trakcie zabawy ni stąd ni z owąd z bańki wyjechać a zaraz przychodzi i przeprasza :eek:
A dzisiaj w sklepie postanowił opuścić wózek i chciał chodzić, ok, wypuściłam i chodził ale do czasu, do kiedy nie miał ochoty wejść sobie tam gdzie nie pozwalałam, wtedy gleba :confused2: i jęki. MASAKRA
Do tej pory lubił zakupy a dzisiaj dał czadu a byliśmy chwilkę dosłownie.

Witam:tak:
jakiś koszmar senny miałam:wściekła/y: namęczyłam się nieźle w nocy:szok:

moja jak na razie nie bije i nie gryzie:no: zero objawów agresji:tak: ale mojej koleżanki córcia która skończy niedługo 3 lata wali głową o wszystko:szok: ostatnio przywaliła głową w moja lodówkę bo wkurzyła się że mama nie pozwoliła jej tam zaglądać:baffled: tak mocno walnęła:szok: myślałam że mi lodówkę zagięła:szok: ma w sobie dużo agresji i złości:szok: ostatnio Natulę złapała za powiekę:wściekła/y: na krok nie można zostawić samą:no: a wygląda jak anioł:tak: blond loczki, porcelanowa buźka:tak:
rodzice sami nie wiedzą co z tym robić:no:

reklama
hejka :-)
moja dzisiaj budzila sie jak niemowlak co trzy godziny i chciala mleko:szok:dawno tyle razy w nocy nie wstawalam:nerd:

Do góry