Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Malemu na policzku zostaly Julki zeby i poleciala lekko krew.Szok i co ja mam zrobic z tym moim dzieckiem:-(Tyle razy jej tłumaczymy z M ,ze nie wolno ,a ona i tak gryzie nas i wszystkich wkoło.Po czasie przeprosila i ucalowala Malego,zrozumiala -chyba,dobrze ,ze mu ucha nie odgryzla ,albo czego innego
Wstyd jak diabli
I co ja mam zrobic z tym moim gryzoniem?Jestem załamana:-(

i jęki. MASAKRA
namęczyłam się nieźle w nocy
zero objawów agresji
ale mojej koleżanki córcia która skończy niedługo 3 lata wali głową o wszystko
ostatnio przywaliła głową w moja lodówkę bo wkurzyła się że mama nie pozwoliła jej tam zaglądać
tak mocno walnęła
myślałam że mi lodówkę zagięła
ma w sobie dużo agresji i złości
ostatnio Natulę złapała za powiekę
na krok nie można zostawić samą
a wygląda jak anioł
blond loczki, porcelanowa buźka

agutek bierzesz się za jakies większe porządki![]()