Czesc Lale Brzuchate

Ja czuje juz swojego Benia (tzn. tak mi sie wydaje!) glownie w dole brzucha, tak doslownie na granicy spojenia lonowego, b. czesto w kierunku lewego boku.
no to tak jak u mnie! :-)
Ja dzis tez bylam w pracy po tygodniowym zwolnieniu i zdarzylo mi juz cisnienie dzis ladnie poskoczyc. Szef poslal mi dalej maila z prosba o zalatwienie pewnej sprawy, ktorego otrzymal od takiego malego przemadrzalego kurdupla i tak czytam co jest do zalatwienia, a ten kurdupel zapytal na sam koniec, czy szef nie moze kogos mi do pomocy zalatwic czy zamiast mnie kogos inngo do tego przydzielic, bo ja ostatnio co chwila to jestem chora (od poczatku ciazy 2 x po tygodniu mialam chorobowe i raz 2 dni po badaniach wod plodowych, pominawszy juz fakt, ze bylam jedna na 6 pracownikow z ponad 30tu, ktory pracowal miedzy swietami a nowym rokiem. Ciezarna do roboty, a faceci w cieplych domach

) i sie nie wyrabiam z robota, oraz ze teraz w poniedzialek tez zadzwonilam tak nagle (!!!), ze nie przyjde, bo niezbyt dobrze sie czuje.....

(nie wazne, ze juz w poniedzialek rano powiedzialam babce, ze to przeziebienie)
Normalnie jak nam z dzidzia serducha zaczely walic, to glowa mala....nie moglam sie powstrzymac i napisalam dupkowi maila, ze przepraszam, ze tak nagle zachorowalam i na przyszlosc bede moje choroby planowac z gory duzo wczesniej!
az jestem teraz ciekawa jutrzejszego dnia, czy sie poskarzy szefowi

ale niech wie, ze z ciezarna sie nie zadziera!