reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc kochane!!

agutka trzymam kciuki oby bylo dobrze;-):tak:

majus jak ci idzie pisanie?? bo ja w koncu tez sie musze za to wziasc:cool2:

lece po kawke:-)

majus wyobrazam sobie.
ale i tak dobrze ze juz sie zabralas za to, ja dalej odkladam:dry:
a piszesz na jakims przykladzie?
bo ja w ogole nie wiem jak to ma wygladac:confused:

Olka ja tez na szczescie slubu nie bralam:no:
tylko tak sie nosze z zamiarem podania go o alimenty, juz kiedys czytalam na ten temat troche ale odpuscilam(chociaz to moje postanowienie noworoczne);-)

wczesniej wysylam mi kase w miare regularnie, zawsze mial tam jakies spoznienia ale w miare bylo ok.
a teraz od listopada nic, kupil kilka zabawek w grudniu i nawet na szpital mi nie wyslal(musialam zaplacic za lozko, poza tym ciagle kupowalam takie podklady, nawilzacze itd)
tym przegial juz calkowicie bo ja siedzialam 24h na dobe przy malym a jego nie dosc ze nie bylo to jeszcze nie raczyl pieniedzy wyslac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale oczywiscie bezczelnie klamal ze wyslal:eek::cool2:

za dwa miesiace minie rok jak sie nie widzial z malym, dlatego chcialabym te alimenty i ograniczenie praw zeby nie bylo ze sobie przyjedzie po takim czasie i np powie ze go bierze a ja nic nie bede mogla zrobic

a w ogole to wam sie nie pochwalilam ale mam randke w sobote:szok::szok::szok::-D:-D:-p

reklama
napislaam dlugiego posta i mi go wcielo...

MARTUCHA super ze masz randke, mam nadzieje ze bedziesz sie dobrze bawic.

a co do alimentow to lepiej ta sprawe uregulowac.
nie martw sie to nie takie straszne jest.
a jak bedziesz potrzebowac pomocy to my chetnie pomozemy

Do góry