reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

moze nie na calych plecach ale napewno kawalek powyzej pampersa(jak za slabo zapielam, bo jak byl pozadnie zapiety to kupka byla rozmazana tylko po calym pampersie w srodku:-D), zdazalo sie kilka razy, zwlaszcza u tej mojej łobuziary nawet jak sie "zesrala" to lezala cicho w lozeczku (ceplutko jej chyba bylo) wiercila sie a jak zaczynalam ja przebierac to wszystko upackane.:-D

reklama
moja J wyslali do szpitala ze za czesto sie zalatwia, robili jej nawet proby watrobowe i mase innych badan a ona ma poprostu taka przemiane materi ze co zje to wysra, tyle ze zachuda jest a je za 10osob.

a co do cory siostry to znajoma miala taki problem z synem i lewatywy lekarz wypisal i po pewnym czasie wrocilo do normy, teraz tez cora psiapsoly ma takie zaparcia ze az placze ale ona to sie nawet lekarzowi nieda zbadac i lekarka tylko syropek jakis wypisala.

Tak z Belli mają wycięcie na pępuszek

OOO to rzeczywiście się opłaca w Rossmanie, tylko że u mnie w mieście nie ma... Najbliżej w Gorzowie ok 25km, ale jak przy okazji będe to napewno zajde :tak: Ale mimo wszytsko z kosztem przesyłki paczka wynosi 17,2 zl to ma się prawie 6 zł w kieszeni a w ofercie są aż 4 opakowania

Nadii zapomniała dodać, że w paczce jest 43szt, więc za 69zł(3 paczki) w Rossmanie masz 129szt, a przez allegro za 68.50(przy wpłacie na konto) masz 108szt.

reklama
Do góry