reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
jest ok :tak: używamy go cały czas jako narzutę na łóżko
ma większe wymiary więc trzeba troszkę składać, ale ogólnie u nas spełnia swoją funkcję by pościel była przykryta i nie było jej widać :tak:

teraz myślę nad zmianą pościeli i mimo, że podoba mi się ikeowska to chyba się nie zdecyduję, bo mają nietypowe wymiary kołdry i poduszki i nigdzie indziej sobie nie dopasuję pościeli jakbym chciała nową, a do ikei mam spory kawałek...hmmm sama nie wiem, bo z kolei inne pościele mają wieśniackie wzory - te dziecięce ;-) :-D oczywiście ikea musiała sobie wymyślić dziwne wymiary 150x200 i 50x60, takie ni w kij ni w oko :-p

ja tez mam feretti, ale jak już zdecydowalismy się na powiększenie łóżeczka to powoli muszę zacząć myśleć nad nową kołdrą i pościelą :tak:

na zajęciach było łącznie 3 dzieci
miały niby przyjść jakieś nowe dzieciaki, ale przyszedł tylko 1 nowy chłopczyk, a ze starych tylko 1 dziewczynka
dużo osób przychodzi raz, niby podpisuje papiery ale więcej się nie pojawia :no:

ja tez mam feretti, ale jak już zdecydowalismy się na powiększenie łóżeczka to powoli muszę zacząć myśleć nad nową kołdrą i pościelą :tak:

na zajęciach było łącznie 3 dzieci
miały niby przyjść jakieś nowe dzieciaki, ale przyszedł tylko 1 nowy chłopczyk, a ze starych tylko 1 dziewczynka
dużo osób przychodzi raz, niby podpisuje papiery ale więcej się nie pojawia :no:
u nas na razie łóżko zostaje na najmniejszych rozmiarach:tak: jakoś daje radę popołudniu z zasypianiem:tak: ale ostatnio umarłam ze śmiechu jak mój mąż dwu metrowy położył się do tego łóżka z Natalką:-D

u nas trochę dzieciaków jest:tak: ale odstrasza nowych umowa z wypowiedzeniem dwu miesięcznym i tym że np trzeba płacić w ferie za cały miesiąc a odpadają dwa tygodnie:baffled:

u nas płaci się za miesiąc z góry ale jeśli zajęcia się nie odbywają to wtedy pieniądze te przechodzą na następny miesiąc

pewnie umowa też odstrasza ludzi, przychodzą do domu czytają ją i wtedy rezygnują
ja zresztą też byłam na początku bardzo sceptyczna, ale nie żałuję, bo widzę jak młoda do dzieci pozytywnie nastawiona, wita się, jak któreś płacze to przytula i głaszcze...także dla niej dobre to obcowanie z dziećmi :tak:

na razie też nie wiemy czy w ferie odbędą się zajęcia - czy sala będzie dostępna

Agutku my mamy feretti :tak: i bardzo ją lubię:tak: kołderkę mamy chyba taką na 130:confused:
a jak na kreatywce było dużo dzieci:confused:
tak tez mam feretti:tak: i bardzo ja lubie i jestem zadowolona:tak:i piekne maja wzory :tak:

a wogole to sie witam:-)po tej chorobie dziecko mi sie przestawilo :sorry2:chodzi spac poznym wieczorem ,a wstaje 11 lub pozniej :dry:niby fajnie bo i ja sie wyspie ,ale jednak mimo wszystko wolalabym ,zeby wczesniej poszla spac i wczesniej wstala :blink:musze cos z tym zrobic..

hej,

ja zmykam pakowac się, jedziemy do babci:tak:,
a wieczorkiem w menu pizza w wykonaniu brata, jest po prostu pyszna:tak::szok::-D, a w poniedziałek będę wam się wypłakiwać, że przytyłam:zawstydzona/y:, no nic zrobimy dwie rundki spacerku wiecej:-p

do jutra ;-)

reklama
Cześć :-).

Wiecie co, Karol też był żółty, ale nie trzymali nas, tylko zrobili mu badanie na bilirubinę.

Czytam fajną książkę "Miłość Peonii". Dzieje się w Chinach w XVII wieku, są fajnie opisane różne zwyczaje.

Do góry