Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
używamy go cały czas jako narzutę na łóżko
oczywiście ikea musiała sobie wymyślić dziwne wymiary 150x200 i 50x60, takie ni w kij ni w oko 

u nas na razie łóżko zostaje na najmniejszych rozmiarachja tez mam feretti, ale jak już zdecydowalismy się na powiększenie łóżeczka to powoli muszę zacząć myśleć nad nową kołdrą i pościelą
na zajęciach było łącznie 3 dzieci
miały niby przyjść jakieś nowe dzieciaki, ale przyszedł tylko 1 nowy chłopczyk, a ze starych tylko 1 dziewczynka
dużo osób przychodzi raz, niby podpisuje papiery ale więcej się nie pojawia![]()
jakoś daje radę popołudniu z zasypianiem
ale ostatnio umarłam ze śmiechu jak mój mąż dwu metrowy położył się do tego łóżka z Natalką
ale odstrasza nowych umowa z wypowiedzeniem dwu miesięcznym i tym że np trzeba płacić w ferie za cały miesiąc a odpadają dwa tygodnie

tak tez mam ferettiAgutku my mamy ferettii bardzo ją lubię
kołderkę mamy chyba taką na 130
![]()
a jak na kreatywce było dużo dzieci![]()
i bardzo ja lubie i jestem zadowolona
i piekne maja wzory 
chodzi spac poznym wieczorem ,a wstaje 11 lub pozniej
niby fajnie bo i ja sie wyspie ,ale jednak mimo wszystko wolalabym ,zeby wczesniej poszla spac i wczesniej wstala
musze cos z tym zrobic..
,

, a w poniedziałek będę wam się wypłakiwać, że przytyłam
, no nic zrobimy dwie rundki spacerku wiecej