reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Zapytalam dzis lekarke co to moze byc, okazalo sie ze włokniak. Niewiem co to jest i jakim cudem po porodzie mi wyszło :) Mam nadzieje, ze niedlugo zejdzie.

I tak maly strasznie cierpi, bo ma duze zatwardzenie i wzdecia. Niewiem jak mu pomoc. Robimy wszystko./

Może to od wysiłku ten włókniak :confused:
A co do wzdęć i kolek ...mam to za sobą z Kubą:dry: 3 miesiące kolek :sorry2:
Spróbuj może tego ...naprawdę pomaga ,ale trzeba byc systematycznym i cierpliwym..a efekty na pewno uzyskasz ;-)
Masaż dziecka - artykuł

Witajcie:)
Ja również miałam dziś ostatnią wizytę... usg wykazało, że maluszek jest już gotów !!:-D
Dostałam skierowanie do szpitala i mam stawić się jutro z rana...zrobią mi niezbędne badania a w czwartek lub piątek CC ;-)
Och mam stracha przed wielkim dniem!
A dziś ostatnia spokojna noc w domciu więc muszę się wyspać choć chyba będzie ciężko tyle emocji we mnie.
Do zobaczenia!
Trzymam kciuki za Was wszystkie i Wasze Maleństwa
Ewcia powodzenia i szczęśliwego rozwiązania ...napisz jakiegoś eska jak będzie juz po :-):-);-)

reklama
To czekamy na wieści od Wolfi też :-)
Ja to bym dziś chciała urodzić....echhh Przed chwilą mało co nie wyrżnęłam koło lodówki, Kuba powyciągał pojemniki i trzepaczki i tak zostawił i się na jednym poj. poślizgnęłam w ost chwili złapałam się drzwi lodówki....ufff
Teściowa dziś pojechała HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ;-) :-D:-D Jestem sobie w piżamce i pewnie nie prędko się przebiorę ;-)

To czekamy na wieści od Wolfi też :-)
Ja to bym dziś chciała urodzić....echhh Przed chwilą mało co nie wyrżnęłam koło lodówki, Kuba powyciągał pojemniki i trzepaczki i tak zostawił i się na jednym poj. poślizgnęłam w ost chwili złapałam się drzwi lodówki....ufff
Teściowa dziś pojechała HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ;-) :-D:-D Jestem sobie w piżamce i pewnie nie prędko się przebiorę ;-)

Masz spokój nareszcie :-D:-D:-D... sama będziesz juz cały czas ?
Jak tam twoje samopoczucie Meg..juz koniec z badaniami ?

Megusku, to w końcu masz spokój:-) Z tej okazji cały dzień w piżamie powinnaś spędzić:-p
Dziewczyny, a mnie dalej roznosi i do tego jestem mega nerwowa, wszystkich bym mogła pozabijać i to bez powodu. Zaraz wyjdę z siebie:wściekła/y:

Megusku, to w końcu masz spokój:-) Z tej okazji cały dzień w piżamie powinnaś spędzić:-p
Dziewczyny, a mnie dalej roznosi i do tego jestem mega nerwowa, wszystkich bym mogła pozabijać i to bez powodu. Zaraz wyjdę z siebie:wściekła/y:

A mnie coś bierze na prasowanie :eek::-p ..Ide zaraz na górę poprasować :rofl2:

To miłego dzionka laseczki idę prasować i malować nóżki na bezbarwny ....trzeba być pięknym na koniec ..... :-p:-p:-D BUZIOLE :happy:

Mam dzis dwie wizyty u lekarzy :-p wiec cale popoludnie poza domem, ech... a taki mnie len chwycil ze najchetniej nie wstawalabym z lozka tylko siedziala w pizamce do wieczora :-p

Cześć dziewczyny
u mnie się wszystko wyciszyło i dzisiaj nie szaleje bo Piotrek w pracy i dopiero rano wróci więc musiałabym go ściągać do domu więc sobie jeszcze poczekamy:-)

ewciapoli to czekamy na widomość już z porodówki

justina lepiej że będziesz w szpitalu i zrobią ci potrzebne badania niż by mieli coś przegapić.

pbg witaj z powrotem i z niecierpliwością czekamy na opis porodu

habcia
A Maksio się męczy z kolkami, płacze jak ma ten wzdęty brzuszek? nam na kolki dopiero pomogły kropelki też długo walczyliśmy z nimi i tak jak pisze lajfik trzeba cierpliwości. A karmisz piersią czy butelką?? jak piersią to jesz coś złego (nieodpowiedniego) skoro są twarde kupki a jak butelką to mleko może być xle dobrane.

megusek
To dzisiaj balanga w domu!!:-D:-D:-D

lajfik u mnie jest masa prasowania jeśli Ci to sprawia taka przyjemność to zapraszam:-);-)

Lajfik wszystkie badania ok, teraz tylko kontrole i ktg. Jej ja też dziś muszę golarkę podładować i do działania, bo tak se myślę że jak mnie złapią bóle to nie będę myśleć żem nie całkiem gładka :-DA dziś i jutro będzie spać u nas moja siostra, w razie jakby mnie złapało w nocy (normalnie ma do mnie 40 km) a od pt aż do czasu jak wrócę ze szpitala będzie u nas moja mama.

reklama
megi - pidżdżama party? Zaprosiłabyś nas :-p;-)
Ostatnio mi się śniło, że urodziłam w markecie. Mieszkam 3 minuty od hipermarketu. Może powinnam se zrobić spacerek? I spędzić trochę czasu pomiędzy alejkami?!
Chyba tak zrobię... Wczoraj sprzątałam i nic.
Może wcześniej miałam sen proroczy i dopóki nie pójdę żeby wydać jakieś pieniądze to niuńka wciąż będzie siedzieć i tylko czekać na taką okazję?! Idę. A może przy okazji kupię składniki na bounty? Ale jak zacznę rodzić to po co mi te składniki?! Grrr Końcówka jest durna!

Do góry