reklama
maran-atha
Fanka BB :)
no i ja równiez nie mam... ale wierze, że jak przyjdzie czas to będzie 
To i ja się przyłączam do Was, które nie mają. Sama się zastanawiałam czy to źle nie wróży 
Megusek teściowa z domu, problem z głowy ;-) Ja z powrotem w pidżamce (bo tak mi najwygodniej w domu), więc też się piszę na pidżama party
A tak w ogóle, to w przeciwieństwie do Was ja się dziś wcale nie wyspałam :-(

Megusek teściowa z domu, problem z głowy ;-) Ja z powrotem w pidżamce (bo tak mi najwygodniej w domu), więc też się piszę na pidżama party

A tak w ogóle, to w przeciwieństwie do Was ja się dziś wcale nie wyspałam :-(
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
a ja mam aż za dużo
chce któraś trochę

Market nie pomógł
wciąż jestem w dwupaku. Tylko dźwigać do domu musiałam zakupy. Zaraz zabieram się za wypiek bounty
i za obiadek -dzisiaj rybka :-) smażona!! Póki jeszcze mogę.
A co do karmienia - ja piersi mam prawie znikome i od jakiegoś tygodnia dopiero, po naciśnięciu sutków wypływa czasem biała, czasem żółta wydzielina. Więc cieszę się jak dziecko. :-)
Nie leci na tyle, że muszę używać wkładek laktacyjnych. Ale zawsze coś lepsze niż nic.
I ja też do tamtego czasu bałam się, że z karmienia będą nici. Pomimo, że czytałam, że pokarm często pojawia się dopiero po porodzie. Ale i tak się martwiłam na zapas. Teraz już troszkę mniej.

A co do karmienia - ja piersi mam prawie znikome i od jakiegoś tygodnia dopiero, po naciśnięciu sutków wypływa czasem biała, czasem żółta wydzielina. Więc cieszę się jak dziecko. :-)

I ja też do tamtego czasu bałam się, że z karmienia będą nici. Pomimo, że czytałam, że pokarm często pojawia się dopiero po porodzie. Ale i tak się martwiłam na zapas. Teraz już troszkę mniej.
Mi mlesio cieknie tylko w nocy, albo jak scisne piers... A gdzies czytalam, ze kazdymi cycuszkami mozna karmic, tylko potrzeba cierpliwosci i troche praktyki.:-)
To mowisz Megusku, ze przyszedl czas na fryzurki erotyczne?

To mowisz Megusku, ze przyszedl czas na fryzurki erotyczne?

reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
No to super ja tez mam mamę od 27.01-a od pt aż do czasu jak wrócę ze szpitala będzie u nas moja mama.

Może wcześniej miałam sen proroczy i dopóki nie pójdę żeby wydać jakieś pieniądze to niuńka wciąż będzie siedzieć i tylko czekać na taką okazję?! Idę. A może przy okazji kupię składniki na bounty? Ale jak zacznę rodzić to po co mi te składniki?! Grrr Końcówka jest durna!

hehehhe...A zapomniałabym Wam powiedzieć śniło mi się dzisiaj że samaola urodziła i byłam tam w tym szpitalu i krzyczałam na nią bo ona strasznie krzyczała :/

Bo u nas jest najlepiej ... LUTY THE BESTz wami naprawdę jest zabawnie ja nie mogę się oderwać siedzę na krześle na kółkacz w jednej ręce odkurzacz a w drugiej myszka![]()

Ja się o to w ogóle nie martwię ..jak urodzę i minie parenaście godzin ..to mnie jeszcze zalejedziewczyny a ja nadal nie mam nawet ani kropelki mleka i pomału zaczynam chyba schizowaćktóraś nie ma jeszcze czy tylko ja tak zostałam?

A ja po malowaniu nóżek ...jestem"ready to go"!

Prasowanie mi przeszło (kobieta zmienną jest

ale za to robię sałatkę warzywną ..a potem wciągnę zupkę pomidorową