reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
To dobrze;-):-p że nie jestem sama. z kacperkiem też miałam już pod sam koniec i to malutko.

golimku ja też mam nadzieję że to nie wróży źle:-):tak:

To i ja się przyłączam do Was, które nie mają. Sama się zastanawiałam czy to źle nie wróży :confused:
Megusek teściowa z domu, problem z głowy ;-) Ja z powrotem w pidżamce (bo tak mi najwygodniej w domu), więc też się piszę na pidżama party :-D
A tak w ogóle, to w przeciwieństwie do Was ja się dziś wcale nie wyspałam :-(

Market nie pomógł :baffled: wciąż jestem w dwupaku. Tylko dźwigać do domu musiałam zakupy. Zaraz zabieram się za wypiek bounty :) i za obiadek -dzisiaj rybka :-) smażona!! Póki jeszcze mogę.

A co do karmienia - ja piersi mam prawie znikome i od jakiegoś tygodnia dopiero, po naciśnięciu sutków wypływa czasem biała, czasem żółta wydzielina. Więc cieszę się jak dziecko. :-):tak:Nie leci na tyle, że muszę używać wkładek laktacyjnych. Ale zawsze coś lepsze niż nic.
I ja też do tamtego czasu bałam się, że z karmienia będą nici. Pomimo, że czytałam, że pokarm często pojawia się dopiero po porodzie. Ale i tak się martwiłam na zapas. Teraz już troszkę mniej.

Mi mlesio cieknie tylko w nocy, albo jak scisne piers... A gdzies czytalam, ze kazdymi cycuszkami mozna karmic, tylko potrzeba cierpliwosci i troche praktyki.:-)

To mowisz Megusku, ze przyszedl czas na fryzurki erotyczne?:-p:rofl2:

reklama
a od pt aż do czasu jak wrócę ze szpitala będzie u nas moja mama.
No to super ja tez mam mamę od 27.01- :confused:...jak jej kupię bilet to poleci :-p

Może wcześniej miałam sen proroczy i dopóki nie pójdę żeby wydać jakieś pieniądze to niuńka wciąż będzie siedzieć i tylko czekać na taką okazję?! Idę. A może przy okazji kupię składniki na bounty? Ale jak zacznę rodzić to po co mi te składniki?! Grrr Końcówka jest durna!

:-D:rofl2::-D:rofl2:... Ardzesh zrób bonciaka !!!! Polatasz po sklepie a wieczorem do szpitala ;-);-);-)

A zapomniałabym Wam powiedzieć śniło mi się dzisiaj że samaola urodziła i byłam tam w tym szpitalu i krzyczałam na nią bo ona strasznie krzyczała :/
hehehhe... :-D:-D:-D.... dobre

z wami naprawdę jest zabawnie ja nie mogę się oderwać siedzę na krześle na kółkacz w jednej ręce odkurzacz a w drugiej myszka :rofl2::rofl2::rofl2:
Bo u nas jest najlepiej ... LUTY THE BEST :rofl2::-D:rofl2::-D

dziewczyny a ja nadal nie mam nawet ani kropelki mleka i pomału zaczynam chyba schizować:dry::baffled::baffled: któraś nie ma jeszcze czy tylko ja tak zostałam?
Ja się o to w ogóle nie martwię ..jak urodzę i minie parenaście godzin ..to mnie jeszcze zaleje :-p:-p:-p....ale będą znów MELONY łojjjjjj :dry:

A ja po malowaniu nóżek ...jestem"ready to go"!:-D
Prasowanie mi przeszło (kobieta zmienną jest:sorry2:) mamusia poprasuje :zawstydzona/y::-p
ale za to robię sałatkę warzywną ..a potem wciągnę zupkę pomidorową :happy:...bożeee tylko o tym żarciu :-p:zawstydzona/y:....zaczęło świecić słońce i jestem cała zajarana :-D:-D:-D

Do góry