reklama
Nathalie
Fan(ka)
Juz jesteśmy w domku. :-) U nas wszystko w porządku, Fionka jest niezwykle spokojna i jak na razie nie chce praktycznie jeść, kocha cycusia, niestety oba puste i pokrwawione, natomiast gardzi butlą, także walczymy ostro z laktacją. Pozdrawiam Was gorąco!!! 

Nathalie, super że jesteście już. Trzymam kciuki za laktację.
Habciu, jeżeli Maksio nie płacze to nie ma tragedii. Może faktycznie to od probiotyków.
Antar, jak Zosia???
Za chwilę wszystkie będziemy pisać o karmieniu, kolkach, kupkach...
Habciu, jeżeli Maksio nie płacze to nie ma tragedii. Może faktycznie to od probiotyków.
Antar, jak Zosia???
Za chwilę wszystkie będziemy pisać o karmieniu, kolkach, kupkach...
Już nie mogę się tego doczekaćZa chwilę wszystkie będziemy pisać o karmieniu, kolkach, kupkach...

Nathalie - skoro Fionka kocha cycusia to musi w nich coś być! Nie są puste! Inaczej pokochałaby butlę... (taka ze mnie bezdzietna ekspertka ;-)
)
Witamy ponownie i wołamy HURRRRAAA!
i buziaczki dla Fionki i dzielnej mamki!

Witamy ponownie i wołamy HURRRRAAA!
i buziaczki dla Fionki i dzielnej mamki!
Nathalie Trzymam kciuki
LAda chwila dostaniesz nawalu pokarmu
JA mojego Maksia karmie piersia przez nakladki silikonowe, bo mam wklesniete sutki. Wspaniale mi je z piersi jak i z butelki, jak dociagne mu pokarm
Ciesze sie bardzo, ze nie odrzucil piersi po sprobowaniu butelki. Teraz zbliza mi sie sesja, wiec bede go musiala zostawic z tatusiem 
JA mojego Maksia karmie piersia przez nakladki silikonowe, bo mam wklesniete sutki. Wspaniale mi je z piersi jak i z butelki, jak dociagne mu pokarm
reklama
Nathlie - szkoda mi Was. Nie wiem co poradzić bo swoich doświadczeń nie mam, ale.... na szkole rodzenia mówili nam, że w takich wypadkach trzeba częściej przykładać maleństwo do piersi. Ponoć na polepszenie laktacji najlepiej działa częste ssanie dzidzi. Więc nie pozostaje Ci nic innego tylko spędzanie z Fioną przy cycu większość doby ;-):-) Będę trzymać kciuki!
:-)