reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
co do mleka to jak zmaltretuje je to leci...ale to są kropelki a nie rzeka mleka. Rzeka mleka to po porodzie więc sie nie martwie :)

Juz jesteśmy w domku. :-) U nas wszystko w porządku, Fionka jest niezwykle spokojna i jak na razie nie chce praktycznie jeść, kocha cycusia, niestety oba puste i pokrwawione, natomiast gardzi butlą, także walczymy ostro z laktacją. Pozdrawiam Was gorąco!!! :happy:

Nathalie, super że jesteście już. Trzymam kciuki za laktację.
Habciu, jeżeli Maksio nie płacze to nie ma tragedii. Może faktycznie to od probiotyków.
Antar, jak Zosia???
Za chwilę wszystkie będziemy pisać o karmieniu, kolkach, kupkach...

Nathalie - skoro Fionka kocha cycusia to musi w nich coś być! Nie są puste! Inaczej pokochałaby butlę... (taka ze mnie bezdzietna ekspertka ;-):-D)
Witamy ponownie i wołamy HURRRRAAA!
i buziaczki dla Fionki i dzielnej mamki!

Nathalie Trzymam kciuki :) LAda chwila dostaniesz nawalu pokarmu :D

JA mojego Maksia karmie piersia przez nakladki silikonowe, bo mam wklesniete sutki. Wspaniale mi je z piersi jak i z butelki, jak dociagne mu pokarm :) Ciesze sie bardzo, ze nie odrzucil piersi po sprobowaniu butelki. Teraz zbliza mi sie sesja, wiec bede go musiala zostawic z tatusiem :)

reklama
Nathlie - szkoda mi Was. Nie wiem co poradzić bo swoich doświadczeń nie mam, ale.... na szkole rodzenia mówili nam, że w takich wypadkach trzeba częściej przykładać maleństwo do piersi. Ponoć na polepszenie laktacji najlepiej działa częste ssanie dzidzi. Więc nie pozostaje Ci nic innego tylko spędzanie z Fioną przy cycu większość doby ;-):-) Będę trzymać kciuki! :tak::-)

Do góry