reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

zapchałam się ziemniakami i papryką marnowaną ze słoika :D nie jest źle :D
w ogóle ni z gruchy ni z pietruchy dowaliła mi przy stole przy gościach "ty sobie kup mleko w proszku, nie myśl sobie że jak masz duże cycki to będziesz mieć mleko"
w ogóle bez komentarza :D ale mnie zdissowała, naprawdę... :D
mam usiąść i płakać, bo co będzie jak wybuchnie III wojna światowa

reklama
larkaa - 2 godzinki autostradą i jesteś u mnie :) Mam rosołek i polędwiczki w sosie grzybowym - na ostro :) i mam ostatnie 2 kawałki bounty <mniam>

Jakoś ucichło dzisiaj. Gdzie się podziewacie? (tylko nie mówcie mi, że na porodówce!)
Umilajcie mi czas spędzony na oczekiwaniu porodu!! Proszę...

Ostatnia edycja:
larkaa - 2 godzinki autostradą i jesteś u mnie :) Mam rosołek i polędwiczki w sosie grzybowym - na ostro :) i mam ostatnie 2 kawałki bounty <mniam>

Jakoś ucichło dzisiaj. Gdzie się podziewacie? (tylko nie mówcie mi, że na porodówce!)
Umilajcie mi czas spędzony na oczekiwaniu porodu!! Proszę...
my spałyśmy :-):-) ponad dwie godzinki:-D:-D przed telewizorkiem.. najpierw zjadłyśmy bounty, potem drzemka, potem kolacyjka i już nam lepiej:-) Haniszon znów nóżki trenuje i daje czadu w prawy boczek :tak:

larkaa skąd ty się urwałaś??? Opowiadać to ty potrafisz. Powinnaś chyba teksty pisać do kabaretów albo scenariusze do komedii. Wyobraźnie masz niezłą, i ta ilość dobranego słownictwa:-D:-D:-D:-D.

Chciałam powiedzieć, że ja kolejki nie blokuje. Ja miałam termin na 2 lutego i urodziły już mamuśki, które miały terminy później :-p:-p:-p. Ustąpiłam miejsca innym bo to nie ma sensu. Ja urodzę za tydzień.

jezyk jak będziesz pisać do -j- to ją pozdrów

ja się lenię przed TV i jem oczywiście. F zrobił obiadek, ale pozmywać musiałam ja.
Żadne argumenty nie pomogły musiałam podnieść cztery litery i zmyć naczynia.
Jak można wykorzystywać w te sposób ciężarną kobietę ???

reklama
Laarka a nie możesz kurcze pogadać ze swoim mężem, żeby chociaż wsparcie Ci dał?Przecież teraz Ty jestes jego żoną, najważniejszą kobietą na świecie, i Twoje potrzeby się liczą bo jestes w ciąży, nie mówiąc o tym że jedzenie czystych warzyw i dosmażonego mięsa to podstawa. Masz nerwy ze stali. :tak:

Do góry