reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Goteczka zdrowka zycze!!!! Ja tez (podobnie jak e-mama) wypijam codziennie kilka szklanek wody z sokiem z malin.... a szczerze to kilka szklanek soku z malin z woda :-D Tez slyszalam o tym, ze herbata z lisci malin moze przyspieszyc porod, ale tylko wtedy kiedy jestesmy juz w terminie - tak samo zreszta jak seks. Tak wiec dziewczynki w lipcu proponuje male co nieco (tzw masaz szyjki macicy :sorry2:), nastepnie walnac herbatke z lisci malin, wziac cieply prysznic i na porodowke :-D

reklama
Witam
Matylda dobre rady na lipiec :-D.
Ja dziś zjadłam jednego pączka i jakoś ochoty na więcej nie mam :dry:
spadam się szykować do pracy

paczki.jpg

Smacznego Tłustego czwartku :D :D :D

Anika Ty SZATANIE!!!!
:-p:-p:-p

Ja dziś zjadłam jednego pączka i jakoś ochoty na więcej nie mam :dry:
spadam się szykować do pracy

szczęściara!!!:zawstydzona/y:;-);-)

Izabell - nie martw sie - juz kiedys o tym pisalam na innym watku - z pewnoscia zjem i za Ciebie :-D

hehhe
to ja idę po trzeciego, a co!
Jak szaleć to szaleć!
I to wszystko wina Aniki bo wodzi na pokuszenie!:-D:-D:-D:-D

Mmmmmm.... jakie pyszności się tu pojawiają ;-). Wiecie, ze moja mam dziś rano była w sklepie i się zdziwiła, ze tyle pączków, no ale cóż, wszyscy kupowali po 5, po 10 sztuk, stwierdziła, ze może ona też ze dwa weźmie. Przyszła do domu i mówi, ze kupiła coś na osłodę, że akurat pączki w sklepie były. Dopiero ja jej uświadomiłam, dlaczego ludziska tak te pączki brali :-).

Ja dziś czuję się nieco lepiej, ale zobaczymy jak będzie za kilka godzin. Ostatnio po kilku godzinach wpatrywania się w monitor, moje oczy wysiadają. Coś w tym jest, że u ciężarówek w oczach 'robi się sucho'.

goteczka - trzymaj się dzielnie !!!

Hihi mamusiaM dobre :-D A ja juz dobry tydzien chodze i mysle ze niedlugo tlusty czwartek :-D Juz bylam na zakupach kupilam cala pake (niestety nie domowe ale coz... w zeszlym roku podjelam probe ktora sie tragicznie skonczyla:tak:) mam nadzieje ze do wieczora cos zostanie dla malzonka:-) Dobrze ze taka tradycja istnieje i mam wymowke :-D No coz... zycze wszystkim milego dzionka i swietowania i przylaczam sie do e-mamy w wedrowce po trzeciego, a co jak szalec to szalec :-)

Witam się w tłusty czwartek za oknem sypie chłop poszedł do pracy a my z córą siedzimy narazie w domku ale znając życie gdzieś za półgodzinki zadzwoni moja mama czy przyjdziemy do nich z jednej strony fajnie bo oszczędzam na obiadach bo jadamy z Wiki u nich a z drugiej strony to nie chce mnie się wychodzić
Ale trza będzie iść po pączki

jam się przedarła przez śniegi, zaspy i zawieje do sklepu wiejskiego, smagana wiatrem osłaniałam rękoma twarz, dodatkowe kilogramy ochroniły mnie przed zmieceniem i tak oto dotarłam do celu by uwieńczyć me wysiłki okrąglutkim śmiejącym się rumianym pączkiem :-D Popiłam go sowicie pepsi bo jak się dobić to po całości ha ha
Teraz w kuchni leżą jego bracia i siostry z nadzieniem z róży i dżemu, syn mój nie spojrzał przychylnie na ów słodkości więc zapchałam go lizakiem i ogląda Kubusia Puchatka :happy: a wyrodna matka pożera pączka i pisze pierdoły na forum :-D:-D:-D

Witam sie i ja w tlusciutki czwarteczek. przyznam sie ze po wczorajszym szalenstwie dzis jakos nie mam ochoty na paczki, przynajmniej jak na razie.
wybieralam sie dzis dowiedziec cos o szkole rodzenia ale jakos przed jutrzejsza wizyta nie mam ochoty. boze ale ten tydzien sie wlecze!!!
a jak u Was??? odwiedzilyscie juz szkole rodzenia??? czy jeszcze moze za wczesnie???

reklama
Witam i ja się w tłusty czwartek
Dosia ja wybieram się (prawdopodobnie) na początku kwietnia, ale w marcu będę dokładnie się dowiadywać :-)
Pysznego dnia życzę :-]

Do góry