reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

bry :tak:
długo ma jeszcze nas zasypywać? czy ktoś wie?:confused:
roksi, ja wczoraj upiekłam coś niby pączki: Pieczone pączki
bardzo dobre ale z pączkami niewiele mają wspólnego , raczej jak donutsy tyle, że nie tłuste.

reklama
Miloku mam pytanko w której ciąży więcej przytyłaś:confused: i z której schodziły kilogramy sprawniej:confused:
w tej ciazy mniej przytylam , ale niewiele mniej tzn w pierwszej przytylam 29 i w czerwcu juz ich nie mialam , a teraz 19 i zostalo mi 4 kilo i dopiro tewraz zaczne sie odchudzac :tak:

hej,

Miloku:szok::szok::szok: współczuje

eeeee nie ma czego
jak juz opanowalam sytuacje to niezle sie z tego usmialam:-D:-D

Witam:tak:
a ja właśnie od godziny piekę pączusie:-)
miloku ale miałaś sajgon:szok:

padrzuc pare ;-)
chlopaki zrobili mi chrzest bojowy i chyba nie poleglam;-):-)

moj najmlodszyc cos ostatnio za czesto strzela mi fontanny:dry::baffled: nie wiem co moze byc tego przyczyna...

hejka hejka:-)

Poszalałam sobie wczoraj:-)cały dzień w Krakowie:tak:bosko było! (blu jak Ty kończyłaś pracę to już byłam w pociągu:-()

pisałyśmy kiedyś o jeansach - upolowałam Wranglery za 119 zł:-)

fredzikja am nie wiem ile ma jeszcze sypać:confused: jazda 40/h okropnie mnie irytuje:baffled:
co to są dontusy?
Masz rację, że zbyt lekka parasolka by nie wytrzymała takiego eksploatowania:tak:ten Twój wygląda solidnie:tak:
a co do wagi...indyw. sprawa, dla mnie za ciężki;-)ale jak dla Ciebie driver lekki to co tam 8 kg;-)

bluemamy bardzo podobny wózek, za tą samą kasę i powiem Ci, że porażka:baffled: też nie chciałam drogiego bo sporadycznie używany itp., ale już bym wolała dołożyć 80/90 zł i mieć chicco.
W naszym już odpadła śrubka, nie chce się rozkładać i składać - fatalny. Naprawdę rzadko używamy.
Co z Waszym Jane energy?

milokuale przeprawa:szok:w takich sytuacja to albo ryczeć z nerwów albo się śmiać;-)dobrze, że wybrałaś to drugie.

Ze mnie nie taki ekspert wózkowy jak z Agutka;-), ale też mam hopla;-)tyle, że powoli mi przechodzi z wiadomych względów:-p
Mamy dwa wózki, dobry markowy i tani dziad i drugi raz bym tego błędu nie popełniła (kupując dziada no name).
Faktycznie Maclaren ma dobre opinie, ale wygląda okropnie bo jest szary, te kółka to chyba 3 cm średnicy no a cena nie do przyjęcia:confused:

Madzik, Jane dobrze się miewa - stoi w wózkowni :-). Ogólnie jestem zadowolona z tego wózka poza tym, że zaczep, który ma trzymać wózek po złożeniu nie trzyma i kółka trzeba często smarować, bo inaczej skrzypią. No i jest dość długi, do naszego bagażnika się ledwo mieści. Takiego no-name'a na dłuższe użytkowanie też bym nie kupiła, ale Debiutantka chciała wózek na wakacje.

Gdzie te wranglery wyczaiłaś?

a ja połozyłam Piotrka na drzemkę bez smoka:szok:
i nie go dałam, bo nie wołał;-), usnał bez:-), ale po przebudzeniu płakał za nim i dałam mu zeby sobie pocycał, nie wiem, moze mogłam juz nie dawać:confused::baffled::confused:,

co na to mamy, które juz odsmoczyły dziciaczki:confused:

No bylismy wczoraj w kinie na"Idealny facet dla mojej dziewczyny",ale wam powiem ,ze szału nie było:no:Mozna isc obejzec ale fajerwerkow nie mozna sie spodziewac:tak:Teraz ma byc chyba od 20 lutego jakas nowa komedia polska ,no i film o Popiełuszce.Ide obiadek robic dzis boczniaki smaze dla mnie i m ,a Jula juz jadla zupe.

Agnes ale mi narobiłas apetytu na te boczniaki smażone:) A mój m robi cos a la flaczki z boczniaków- też pycha :)
Madzikm rozmarzyłam sie jak napisałas o Krakowie :) też bym sobie zrobiła taki wypad ale od nas to bite 8 godz pociagiem:( ja na studiach mieszkałam na kazimierzu i jak sobie przypomnę to aż sie chce wracać ech...

reklama
Witam:tak:
a ja właśnie od godziny piekę pączusie:-)
miloku ale miałaś sajgon:szok:
mniam! ja miałam ochote na faworki (chruściki) ale jak powiedziałam mamie że je chce zrobić powiedziała że nie mam robić bałaganu :angry::crazy::dry:
co na to mamy, które juz odsmoczyły dziciaczki:confused:
co tam odsmoczanie.;-) ja muszę swoją odcycać :baffled:
.Ide obiadek robic dzis boczniaki smaze dla mnie i m ,a Jula juz jadla zupe.
co to są boczniaki:confused::sorry2:
mam nadzieje że były smaczne :-D:tak:

Do góry