reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

No wlasnie, gdzie go zrobic :confused:

Ostatnio zrobilam na karku i tak wyglada.
n633976840_1171823_1629.jpg

photo.php

Super masz ten tatuaz:-D
Jak ja robilam swoj 2 lata temu to tez mysalalam o zrobieniu na karku, ale w koncu stanelo na dole plecow i moim zdaniem wyszedl super:-) Jak mi sie uda to wrzuce fotke;-) Teraz tylko mam nadzieje ze rozstepy w tym miejscu mnie nie dopadna i nadal bedzie tak ladnie wygladal:-). Za mna caly czas chodzi zrobienie drugiego...moze po porodzie sobie zrobie...kto wie;-)

No to wstawiam...o ile sie uda ;-)

Załączniki

• DSCF4623.jpg
    DSCF4623.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Czesc Kobietki....wszystkim dziekuje za slowa gratulacji no i.... Iga tez:-D
A ja mam dzisiaj lenia na maxa - mialam isc na spacer ale chyba mi sie nie chce, chociaz dobrze byloby sie troche przewietrzyc...powoli chyba nawet slonko sie przebija. A jutro znowu do pracy...ale juz sobie obiecalam ze tylko do nastepnej wizyty u lekarza...potem juz zwolnienie do konca...tak wiec byle do 18 marca;-)
Wczoraj kupilam sliczny sweterke dla niuni....jak zrobie fotke to wrzuce;-)
No to milego dnia i odpoczynku

Witam wszystkie dziewczyny bardzo, bardzo zimowo. U nas śnieg od rana wali, że świata nie widać. Bardzo lubię taką pogodę pod warunkiem, że siedzę w domu. Martwi mnie to, że mój mąż dziś będzie wracał w taką pogodę, bo z tego co mówi w Poznaniu też sypie.
Wczoraj odwiedziła mnie moja bliska kumpela, której nie widziałam parę miesięcy-bardzo miło spędziłam wieczór. Była zachwycona moim brzuszkiem -piłeczką i tym, że tak dobrze wyglądam i nie przytyłam w innych partiach. No i ciągle dotykała mojej córeczki mówiąc, że to jej marzenie zawsze było bo ona ma 3 synów i jakoś córci nie mogli zmajstrować.
Poza tym podniosła mnie niezwykle na duchu bo opowiedziała o swoich porodach, które były bardzo lekkie-najmłodszego urodziła w 45 minut. Lepiej mi dziś, bo to wiele znaczy taka osoba w pobliżu, która oddziaływuje pozytywnie na nasze nastroje:-)

15406844d8.png

Witam, Dziewczynki!
U nas niby śnieg, ale słońce jakoś tak już inaczej świeci, jakby wiosenniej :-)
Dziś wreszcie zmobilizowałam się do lekkich porządków - mam nadzieję, że teraz już uda mi się regularnie zrobić coś dla naszego gniazdka!
Jednym z elementów mojego porządkowania było odłożenie za małych ubrań na osobną półkę i... pękłam i się poryczałam!! :szok: Za to wyciągnęłam kilka letnich sukienek, które super sprawdzą się jako ciążowe tuniki, więc jestem zadowolona. Czuję się, jak po zakupach :-D:-D:-D
Za chwilę jedziemy z moim A. do Ikei, bo - z uwagi na kryzys - postanowiłam rozważyć kupno tańszego łóżeczka (moje wymarzone wraz z akcesoriami to wydatek rzędu nawet tysiaka :baffled:)

Myślę, że wszystkie powinnyśmy pójść w ślady Sabin i koniecznie pisać na forum o wszystkich szybkich porodach i innych pozytywnych rzeczach - może ta wiosna szybciej nadejdzie :-D

ja jestem masakrycznym przeciwnikiem tatuazy ale nie powiem ze wasze są brzydkie u kogos bardzo mi sie podobają :) Podchodze do tego ze jestem matką i powinnam świecić przykładem dla swoich dzieci (od bardzo dawna chodzi za mna kolczyk w języku) Moja Ola podłapała temat i juz nie tylko chce w jezyku ale i w nosie i w pempku wiec odpuściłam sobie ..

Halutko w popoludnie :)

My dalej mamy burze mózgów w domu ogladaliśmy juz wykładziny do domu farby podłoge i jakos oswajamy sie z myslami mam tylko nadzieje ze jak jutro wejdziemy do domu to nie bedzie wilgoci i grzyba bo wszystko pojdzie na marne nie wezmieny domu z tym ustrojstwem :(

ja jestem masakrycznym przeciwnikiem tatuazy ale nie powiem ze wasze są brzydkie u kogos bardzo mi sie podobają :) Podchodze do tego ze jestem matką i powinnam świecić przykładem dla swoich dzieci (od bardzo dawna chodzi za mna kolczyk w języku) Moja Ola podłapała temat i juz nie tylko chce w jezyku ale i w nosie i w pempku wiec odpuściłam sobie ..

Agatko, nie chcę Cię martwić, ale Twoja Ola prędzej czy później coś w siebie wbije ;-) Ty myślisz, że ja pytałam rodziców o pozwolenie na kolczyk w nosie?? :-D
Właściwie to lepszy kolczyk, niż tatuaż, bo kolczyk można wyjąć i nie zostaje praktycznie ślad (ja np. teraz w ogóle nie noszę kolczyków, nawet w uszach jakoś mi przeszkadzają) :tak:

reklama

muszę powiedzieć że ja kolczyk w pępku też "zawdzięczam" mamie. 8 lat temu naszła ją ochota żeby zrobic sobie tatuaż :dry: ja zawsze byłam przeciwniczką, ale ona tak ględziła na ten temat hehehh.... w końcu ona nie zrobiła nic, bo pewnie jej glupio było tak szaleć, a ja umowiłam sie na tatuaż biologiczny (taki co ma sam zejsc) , ale wszyscy mnie nastraszyli że brzydko schodzi, nie do końca itd. także stchórzyłam i skonczyło sie na kolczyku w pępku. teraz strasznie żaluje bo po tylu latach już go nie noszę, dziurka została a ta skórka taka cienka się zrobiła i nie ładna. ale wmawiam sobie że po porodzie wezmę się za siebie, doprowadze skóre na brzuchu do ładu i może znowu zaczne nosić kolczyk nawet :-p dobrze się mówi.....
ale to tak na marginesie bo w końcu to wątek o imionach
całuję w to piękne sloneczne niedzielne popoludnie (przynajmniej u mnie ;-))

Do góry