No wlasnie, gdzie go zrobic
Ostatnio zrobilam na karku i tak wyglada.
![]()
![]()
Super masz ten tatuaz

Jak ja robilam swoj 2 lata temu to tez mysalalam o zrobieniu na karku, ale w koncu stanelo na dole plecow i moim zdaniem wyszedl super:-) Jak mi sie uda to wrzuce fotke;-) Teraz tylko mam nadzieje ze rozstepy w tym miejscu mnie nie dopadna i nadal bedzie tak ladnie wygladal:-). Za mna caly czas chodzi zrobienie drugiego...moze po porodzie sobie zrobie...kto wie;-)
No to wstawiam...o ile sie uda ;-)

Za to wyciągnęłam kilka letnich sukienek, które super sprawdzą się jako ciążowe tuniki, więc jestem zadowolona. Czuję się, jak po zakupach
)
ja zawsze byłam przeciwniczką, ale ona tak ględziła na ten temat hehehh.... w końcu ona nie zrobiła nic, bo pewnie jej glupio było tak szaleć, a ja umowiłam sie na tatuaż biologiczny (taki co ma sam zejsc) , ale wszyscy mnie nastraszyli że brzydko schodzi, nie do końca itd. także stchórzyłam i skonczyło sie na kolczyku w pępku. teraz strasznie żaluje bo po tylu latach już go nie noszę, dziurka została a ta skórka taka cienka się zrobiła i nie ładna. ale wmawiam sobie że po porodzie wezmę się za siebie, doprowadze skóre na brzuchu do ładu i może znowu zaczne nosić kolczyk nawet
dobrze się mówi.....