reklama
aniolek20k
Fanka BB :)
moze i nie jestem cudownym dzieckiem ale sorki co ja mam robic z nia przez msc tu??? chcem moja mame a nie obca kobiete ktora na spacery bedzie moje dziecko zabierac do kosciola. wredna jestem wiem ale ja sie nie dam i postawie na swoim a jak im nie pasuje to odrazu pojade na mazury i wogole wnuka/wnuczki nie zobacza do wrzesnia
doskonale cie rozumiem, ja tez jestem wredota i ztesciawa wogole sie niedogaduje pewnie dlatego ze ona ma 65 lat, jak zaczyna sie wtracac to zawsze powiem jej co o niej mysle, ile razy slyczalam ze niedbam o dziecko ze kiedys to ja wyprosilam jak J miala 4mies, ona sie poryczala ze chce zeby dziecko bylo chore bo w domu w samym body lezala.
Ojej gosiaczek tesciowie to naprawde temat rzeka.
Muszę Wam sprzedać dowcip
- Jaki jest najlepszy środek na hemoroidy ?...
- środek du..![]()

Jestem.Oliwier waży już2 kg,Wszystkoz nim wpożądku,nadal glówką w dół.
U mnie za to bakterie w moczu,grzybica zaatakowała,także kupe leków mam.
Następna wizyta za 2,5 tygodnia.Ide konczyc obiad.
super gratuluje ze z malym wszystko wporzadku:-)
bierz leki dbaj o siebie

dzisiaj marcówka doszdł nastepny maluszek czyli juz 6
oooo!!! No to marcówki się rozpędziły

Nim się obejrzymy to my będziemy się sypać

I w tym momencie znów mnie dopadło, że muszę się pośpieszyć z tym praniem i prasowaniem, nie chce się zbyt przemęczyć i prasowanie na kilka dni będę musiała rozłożyć, a jest tego dość sporo! No, ale w tym tyg. napewno nie dam rady tego zrobić...
A dziś przyszedł nam zamawiany odkurzacz i żelazko, a że boli mnie głowa to nawet nie mam siły się tym cieszyć... Jutro wypróbuje odkurzacz, oby się sprawdził...
osa_24
witam sie z wami i zaraz musze uciekac, ledwo was doczytalam a i tak nie pamietam co komu mam odpisac
ja wybieram sie z olkiem do dentysty a caly dzien zalatwialam jakies sprawy, a mialam lezec
szok od jutra gnije w lozku obiecuje sobie to codziennie
pozdrawiam wszystkie kwietniowe dwupaczki

pozdrawiam wszystkie kwietniowe dwupaczki
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
Hej kobitki,
Co do badania moczu to ja też miałam jakieś dwa miesiące temu ślad białka ale mój lekarz powiedział że to w ciąży normalne, gorzej jakby było więcej.
Ciekawe wogóle jak tam Malutka i Ania po wizytach
Ja stanik do karmienia póki co kupiłam jeden o numer większy w miseczce i pod biustem, bo nie wiadomo jak to będzie z tym rozmiarem po porodzie.
Aniolek bardzo dobrze zrobilaś z tym młodym, co oni sobie myslą, że będą Cie wykorzystywać jak Ty masz na głowie dom, swoje dziecko i jeszcze 8 miesiac ciąży. Wstydziłaby się ta siostra Twojego M.

He he, no to nieźle, aż z ciekawości swoje policzyłam i mam w sumie w rozmiarówce 56-68: 21 body z długim rękawkiem, 19 z krótkim, 18 śpiochów, 13 koszulek, 15 pajaców, 14 kaftaników rozpinanych, 12 bluzeczek z długim rękawkiem, 10 półśpiochów. Mam nadzieje że wytarczy.
Wszystko dostałam od siostry i koleżanki, sama kupilam tylko jakies drobiazgi jak czapeczki, skarpetki, niedrapki i sukieneczki.
A wogóle te rozmiary to każdy inny i niektóre 56 są większe od 62
Z resztą chyba w komodzie się jakos strasznie nie zakurzą, przecież swoje rzeczy też tak długo trzymam w szafie. A takie sterylne chyba być nie muszą juz dla starszego malucha. Jakby co zawsze mogę przeprać jeszcze raz, choć pewnie już mi sie nie będzie chciało;-)
Aaa... dostałam dzis fotelik
jest fajowy 
edit: i w między czasie ania napisała
fajnie że synek zdrowo rośnie, a bakterie zwalczysz pewnie szybciutko, to przecież w ciąży bardzo czeste
Co do badania moczu to ja też miałam jakieś dwa miesiące temu ślad białka ale mój lekarz powiedział że to w ciąży normalne, gorzej jakby było więcej.
Ciekawe wogóle jak tam Malutka i Ania po wizytach

Ja stanik do karmienia póki co kupiłam jeden o numer większy w miseczce i pod biustem, bo nie wiadomo jak to będzie z tym rozmiarem po porodzie.
Aniolek bardzo dobrze zrobilaś z tym młodym, co oni sobie myslą, że będą Cie wykorzystywać jak Ty masz na głowie dom, swoje dziecko i jeszcze 8 miesiac ciąży. Wstydziłaby się ta siostra Twojego M.
tak siedze i czytam o tych ubrankach i cos mi sie wydaje, ze chyba my mamy duzo w nadmiarzewczoraj pol nocy prasowalam tylko body z krotkim rekawem na rozmiar 56 i naliczylam ich 19 szt.. reszty juz nawet nie licze..

Wszystko dostałam od siostry i koleżanki, sama kupilam tylko jakies drobiazgi jak czapeczki, skarpetki, niedrapki i sukieneczki.
A wogóle te rozmiary to każdy inny i niektóre 56 są większe od 62

Wszystkie rzeczy są używane więc chciałam od razu wyprać bo nie mam jak tego oddzielić, zeby mi sie później nie pomieszało co prałam a czego nieTo nie za szybko trochę to poprałaś? Przecież te na rozmiar 68 ubierzesz pewnie za 4 miesiące, a na 74 za 7 miesięcy! Z pewnością zdążą Ci się zakurzyć, a do tego czasu to już 100 razy będziesz pranie robić.
Aaa... dostałam dzis fotelik

edit: i w między czasie ania napisała
szczesliwa
co ta Malutka nic nie pisze... martwie się...mam andzieje, że szybko sie odezwie po wizycie!
Aniu cieszę sie razem z Toba że synek taki zdrowiutki! a grzybice szybko zaleczysz...
a co do tesciowych ble....im dalej tym lepiej...i na swoim postawic najlepiej
klucha nie kazdy musi miec slub a olac babe-ma byc tak jak wy chcecie i czujecie...
Aniu cieszę sie razem z Toba że synek taki zdrowiutki! a grzybice szybko zaleczysz...
a co do tesciowych ble....im dalej tym lepiej...i na swoim postawic najlepiej
klucha nie kazdy musi miec slub a olac babe-ma byc tak jak wy chcecie i czujecie...
sylvii
Hej,no nie mogę Was doczytać,dziecko mi po łóżku skacze
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Aniołek nie daj się.Tym bardziej,że nic pilnego nie miały,tylko kawę
Sylvii chyba 8 tyg.,a nie 6
Buziaki.
Gabi mój suwaczek o tydz. jest opóźniony

Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
Gabi mój suwaczek o tydz. jest opóźniony, no a poród mam umówiony na 6 kwietnia( o tydz. wcześniej niż termin z OM) dlatego 6tyg. od dzisiaj:-)
A właśnie miałam sie tez o to pytać, skoro jesteś umówiona to Ty będziesz miała cesarke???
sylvii
Nie, będę miała podaną kroplówkę. A w weekendzik napewno będzie jeszcze użyta tzw. "witamina S" jak to przecztałam w gazecie hehe. Ponoć przyspiesza rozwarcie.
reklama
sylvii
A mam przeczucie, że może okazać się jak u marcówek, że urodzę szybciej, bo synuś dość spory chyba będzie i może mu być ciasno. Choć nie wiem czy wielkość jest jakimś wskazaniem, że może będzie chciał szybciej wyjść...
Podziel się: