reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

O Sąsiadka,to super wieści,duży chłop.I imię już widzę wybrane:-D
A grzyby i bakterie to nic takiego,trzeba wykurzyć i tyle.
Ciekawe jak tam Malutka,nie odzywa się:dry:

reklama
moze i nie jestem cudownym dzieckiem ale sorki co ja mam robic z nia przez msc tu??? chcem moja mame a nie obca kobiete ktora na spacery bedzie moje dziecko zabierac do kosciola. wredna jestem wiem ale ja sie nie dam i postawie na swoim a jak im nie pasuje to odrazu pojade na mazury i wogole wnuka/wnuczki nie zobacza do wrzesnia

doskonale cie rozumiem, ja tez jestem wredota i ztesciawa wogole sie niedogaduje pewnie dlatego ze ona ma 65 lat, jak zaczyna sie wtracac to zawsze powiem jej co o niej mysle, ile razy slyczalam ze niedbam o dziecko ze kiedys to ja wyprosilam jak J miala 4mies, ona sie poryczala ze chce zeby dziecko bylo chore bo w domu w samym body lezala.
Ojej gosiaczek tesciowie to naprawde temat rzeka.

Muszę Wam sprzedać dowcip
- Jaki jest najlepszy środek na hemoroidy ?...

- środek du..:rofl2:

:-D:-D:-D:-D

Jestem.Oliwier waży już2 kg,Wszystkoz nim wpożądku,nadal glówką w dół.
U mnie za to bakterie w moczu,grzybica zaatakowała,także kupe leków mam.:zawstydzona/y:
Następna wizyta za 2,5 tygodnia.Ide konczyc obiad.

super gratuluje ze z malym wszystko wporzadku:-)
bierz leki dbaj o siebie :tak:

dzisiaj marcówka doszdł nastepny maluszek czyli juz 6

oooo!!! No to marcówki się rozpędziły:tak:
Nim się obejrzymy to my będziemy się sypać :szok::szok::szok:

I w tym momencie znów mnie dopadło, że muszę się pośpieszyć z tym praniem i prasowaniem, nie chce się zbyt przemęczyć i prasowanie na kilka dni będę musiała rozłożyć, a jest tego dość sporo! No, ale w tym tyg. napewno nie dam rady tego zrobić...

A dziś przyszedł nam zamawiany odkurzacz i żelazko, a że boli mnie głowa to nawet nie mam siły się tym cieszyć... Jutro wypróbuje odkurzacz, oby się sprawdził...

witam sie z wami i zaraz musze uciekac, ledwo was doczytalam a i tak nie pamietam co komu mam odpisac:szok: ja wybieram sie z olkiem do dentysty a caly dzien zalatwialam jakies sprawy, a mialam lezec:zawstydzona/y: szok od jutra gnije w lozku obiecuje sobie to codziennie:zawstydzona/y:
pozdrawiam wszystkie kwietniowe dwupaczki

Hej kobitki,

Co do badania moczu to ja też miałam jakieś dwa miesiące temu ślad białka ale mój lekarz powiedział że to w ciąży normalne, gorzej jakby było więcej.

Ciekawe wogóle jak tam Malutka i Ania po wizytach:confused:

Ja stanik do karmienia póki co kupiłam jeden o numer większy w miseczce i pod biustem, bo nie wiadomo jak to będzie z tym rozmiarem po porodzie.

Aniolek bardzo dobrze zrobilaś z tym młodym, co oni sobie myslą, że będą Cie wykorzystywać jak Ty masz na głowie dom, swoje dziecko i jeszcze 8 miesiac ciąży. Wstydziłaby się ta siostra Twojego M.

tak siedze i czytam o tych ubrankach i cos mi sie wydaje, ze chyba my mamy duzo w nadmiarze:szok: wczoraj pol nocy prasowalam tylko body z krotkim rekawem na rozmiar 56 i naliczylam ich 19 szt.. reszty juz nawet nie licze..
:szok::-D He he, no to nieźle, aż z ciekawości swoje policzyłam i mam w sumie w rozmiarówce 56-68: 21 body z długim rękawkiem, 19 z krótkim, 18 śpiochów, 13 koszulek, 15 pajaców, 14 kaftaników rozpinanych, 12 bluzeczek z długim rękawkiem, 10 półśpiochów. Mam nadzieje że wytarczy.
Wszystko dostałam od siostry i koleżanki, sama kupilam tylko jakies drobiazgi jak czapeczki, skarpetki, niedrapki i sukieneczki.
A wogóle te rozmiary to każdy inny i niektóre 56 są większe od 62 :sorry2:

To nie za szybko trochę to poprałaś? Przecież te na rozmiar 68 ubierzesz pewnie za 4 miesiące, a na 74 za 7 miesięcy! Z pewnością zdążą Ci się zakurzyć, a do tego czasu to już 100 razy będziesz pranie robić.
Wszystkie rzeczy są używane więc chciałam od razu wyprać bo nie mam jak tego oddzielić, zeby mi sie później nie pomieszało co prałam a czego nie :) Z resztą chyba w komodzie się jakos strasznie nie zakurzą, przecież swoje rzeczy też tak długo trzymam w szafie. A takie sterylne chyba być nie muszą juz dla starszego malucha. Jakby co zawsze mogę przeprać jeszcze raz, choć pewnie już mi sie nie będzie chciało;-)

Aaa... dostałam dzis fotelik :) jest fajowy :-D

edit: i w między czasie ania napisała :) fajnie że synek zdrowo rośnie, a bakterie zwalczysz pewnie szybciutko, to przecież w ciąży bardzo czeste

co ta Malutka nic nie pisze... martwie się...mam andzieje, że szybko sie odezwie po wizycie!

Aniu cieszę sie razem z Toba że synek taki zdrowiutki! a grzybice szybko zaleczysz...

a co do tesciowych ble....im dalej tym lepiej...i na swoim postawic najlepiej

klucha nie kazdy musi miec slub a olac babe-ma byc tak jak wy chcecie i czujecie...

Hej,no nie mogę Was doczytać,dziecko mi po łóżku skacze:baffled:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.:tak:
Aniołek nie daj się.Tym bardziej,że nic pilnego nie miały,tylko kawę:dry:
Sylvii chyba 8 tyg.,a nie 6 :confused:
Buziaki.

Gabi mój suwaczek o tydz. jest opóźniony:confused:, no a poród mam umówiony na 6 kwietnia( o tydz. wcześniej niż termin z OM) dlatego 6tyg. od dzisiaj:-)

Nie, będę miała podaną kroplówkę. A w weekendzik napewno będzie jeszcze użyta tzw. "witamina S" jak to przecztałam w gazecie hehe. Ponoć przyspiesza rozwarcie.

reklama
A mam przeczucie, że może okazać się jak u marcówek, że urodzę szybciej, bo synuś dość spory chyba będzie i może mu być ciasno. Choć nie wiem czy wielkość jest jakimś wskazaniem, że może będzie chciał szybciej wyjść...

Do góry