reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam z ranca

edytko dla Twoich aniolkow
[*]
syla caly czas myslami jestem z Wami ...bedzie dobrze
carri piekny wiersz
haniu trzymam kciuki
alicja zgadzam sie

pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia

Cześć Dziewczynki, mega produkcja doczytana....;-)

Edytko, tule Cię mocno, u nas dzisiaj 8 lat jak odszedł od Nas pierwszy aniołek...ten czas tak szybko zleciał, a ja nadal widzę to małe ciałko...i tak strasznie za Nim tesknie...

Ja rano byłam na KTG, maluszkowe serduszko pięknie bije, maluszek szalał, przez to śmieszne odgłosy dochodziły z mojego brzusia, ale było przyjemnie posłuchać:tak: Lekarz powiedział, ze macica bezskurczowa( ciągła linia tylko była) ale że jestem już w terminie, to w każdej chwili może się zacząć, a jakbym nie urodziła do 16, to mam sie zgłosić na badania do szpitala.

witaj mirus tak bardzo Adriankowi dobrze u mamy w brzuszku ze postanowil jeszcze nie wychodzic ...

Wiec kochana najwyzsza pora zyczyc Ci latwego porodu i wiele lez szczescia

dla twojego aniolka
[*]

Witam Dziewczynki po dlugiej przerwie.
Takie rzescie naskrobaly epopeje, ze by sie sam Adam Mickiewicz nie powstydzil:wink:
Nie mam szans na nadrobienie zaleglosci, jakies tam tylko tanczace banany widzialam, wiec wyglada na to ze humorki Wam dopisuja:tak:
Sludzituka, mocno przytulam w Twoja smutna rocznice.
Moje Malenstwo odeszlo rowno 14 tygodni temu, a bol wciaz ten sam:sad:
Nasze Aniolki na pewno razem hasaja po niebie, przyprawiajac o bol glowy Wszystkich Swietych;-)
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.

Witam Was dziewczynki po raz drugi :-)
ja własnie wrócilam z zakupów i wcinam pyszne ciasteczko popijając kawką :-D

Mirka
dla Twojego Aniołka
[*]

Hej,ja na sekundkę.
Dzisiaj mi stuka 34 tyg.,także plan minimum osiągnięty.No,ale mam zamiar jeszcze poleżeć:blink:
Sylwia,trzymam mocno kciuki !!!
Buziaki dla wszystkich.

reklama
Gabi a widzisz!!!!
super,super,super
jesteś teraz spokojniejsza mam nadzieje?
pozdrawiam Was dziewczyny

U mnie w pracy Sajgon,juz wiem po co ta wizytacja,beda zwalniac i kazdy sie boi ,ja tez...

Do góry