reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej, witam sie niedzielnie. U mnie na razie wszystko w porządku, jak zrobilam test od razu polecialam do ginki i dostałam duphaston i luteine dowcipnie, i scopolan rozkurczowo. Zauwazylam tez ze brzuch mnie pobolewa, jak ostatnim razem, choc teraz po tym progesteronie mniej. Jak chodze to jednak go czuje, jak sie położe to przechodzi i jest ok. Mysle, ze powinnam lezec, ale ginka powiedziała, ze ewentualnie zwolnienie mi da jak zobaczy na usg bijace serduszko. A ja bym chciała zrobic wszystko, zeby bylo dobrze. Chyba pojde do innego gina, moze tam dostane zwolnienie.? Juz sama nie wiem. Wczesniej zwolnienia nie brałam, i zle sie skonczylo.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.

reklama
SKarlet:-D:-D:-D:-D zapominam o nie których,,ale to dlatego,ze nas jest dużo.....:-D:-D wiesz jestem Tu od Lipca,,i TE starsze dizewcyznki tzn z forum,,,, znam juz długo, więc ciężko o nich zapomniec a tych nowych się uczę przynajmniej staram się,, wiem jak mi pomagało i jak się cieszyłam jak ktos choc mnie wymienił,, hehe:-D:-D:-Djak cofniesz się na lipiec zeszłego roku to zobaczysz jaka ja byłam maruda, jak łakałam i nie wierzyłam w lepsze jutro,,,, ale dziewczynki dzielnie mnie wspierały,,,,, bardzo mi pomogły,, trudno o Tym zapomnieć,,,,,:-D:-D:-D:-D jeszcze troszkę i Ty będziesz wszystkich pamiętać,,,:-D:-D:-D:-D

Alicja kochana włąśnie sięzastanawima czy iśc od 9 marca czy dociągnać do końca, bo Igorka zabieram z przedszkola od kwietnia....:tak::tak:. chciałam dociagnac do końca marca, bo wraca moja super kumpela z macierzyńskiego 23 i bym tydzień z nia posiedziała,, nie chce jej sie wracać ale niestety musi,,,,,kasa,, dziewczyan tezpo przejsciach,,,, 1 ciaze poroniła,,,, druga przeleżana 4 m w szpitalu, krótka szyjka,,,ostatnia ciąża,,,,, przeleżana w domu,,, krótka szyjka,,,, na końcu sie mały obrucił i miała cesarke,,,,, 2 poród naturalny a 3 cesarka, i mówiże w życiu by więcej nie chciała cesarki,,,,,;-).... a teraz krzesimir ma 5 miesięcy i jest boski:-D:-D:-D no i to mni etrzyma ,żeby popracowac dłużej, choć mnie wkurzaja,,,, teraz jest jakies spodkanie interdyscyplinarne , na które maja iść tylko 3 os,, i co ja mam iśc..... cięzarna,, heheh a ja w rejoni enie mam rzadnych takich spraw z przemoca,,,, buuu

Alicja jak tam przygotowania do wesela???

Kingus będzie dobrze.. zobaczysz,,,,trzymam kciuki,,:-D:-D:-D:-D

Iza nie ryzykuj, bierz zwolnienie i duzo odpoczywaj, jak bedzie wszystko ok i wejdziesz w 2 trymestr to wtedy wrócisz do pracy oczywiście jak będziesz chciała,,,, teraz Wy najwarzniesi,,,,:tak::tak:

Kasiek a dlaczego Igorka zabierasz z przedszkola ???
a no przygotowania pełna para ida :DDD
jade na druga przymiarke suni w marcu wiec moze uda sie jakies zdjecie zrobic i Wam wkleic:DDD

Witam się wieczorowo tylko na chwilunię bo położyłam się koło męża i zamiast iść na 17 na gożkie żale i na 18 na mszę to padała i obudziałam sie po 18:zawstydzona/y:
Ale tak to jest jak człowiek odzwyczai się od wstawania rannego :baffled:

Więc do kościółka zaraz zmykam na 20.

Kasiek(Kasiu) zdjęcia?:sorry2:jakie zdjęcia :-D:szok::rofl2: Jak Wiesiu podłączy aparat wkleję.. albo Andzi doradziła kupić "przedłużacz" do USB...
Ja też uwielbiam spać na brzuchu... i wiem jaki w ciąży miałam zawsze problem bo na brzuchu niewygodnie :sorry2:

Also cieszę się ze jesteś już. Jak tata i siostra?
I jak Wy się czujecie?

Iza30 ja też chyba będę zmuszona iść na L4 choć ja wolałabym jak magdalenka pracować by nie zwariowac.
Dlatego Kasiu(Kasiek) rozumiem Cię doskonale
Musze zapytać mojego ginka o ten lek rozkurczowy?Ja pierwsze słysze? Czemu Go masz brać? Powiedz o nim coś więcej jęsli mozesz.

Magdalenko rozumiem jak pisałam że chcesz iść na zwolnienie. I jak Laura? Dobra endo? Mam nadzieję że ustawi Cię tak z lekami jak Andzi i wszystko będzie OKI!

scarlet(Haniu) jak pisałam nie bylam jeszcze "u Bozi" jak to siostrzenica mówi

Angelko(Asiu) mówisz że soboty są cieżkie? Tym bardziej powinnaś wtedy zadbać o siebie i Twojego D... i zajać sobie cały dzień.. urozmaicić. Wspólny wypad.. może jakieś zabiegi typu fryzjer, make-up...itp. Wspólne zakupy? Coś co poprawi Ci humor i nie będziesz myśleć o tym CO ZA WAMI..tylko o Tym co przed Wami.

Bananiaro_lodziaro Ty w zdechlunka chcesz się bawić?No nie ładnie.. :-p Zdrówka życzę.. kochana! Buziak dla Ciebie Alicjo :*

Pixelka Aniu gdzie cotygodniowe zdjęcie brzuszka do ocenienia??
Czekamy na Ciebie ! Jak Wika lepiej już? Nie piszesz mam nadzieję że wszystko OK.

Martuś własnie gdzie jestes? Czemu znów znikłaś nam?

Anetka pewnie godzi się z M po wymianie zdan i nie wychodzą przez weekend z łóżeczka :rofl2:

Wróbelek a Ty gdzieś się zapodziała??????????????????? Jak remoncik? I Kiedy ten Twój M będzie?

reklama
Ha Wiesiu bedzie nasz :DDDDD
no wiesz Slodziutka Ciebie tez zaprosimy ale tydzien po WIesiu :DDD
moj M na nocce buuuu jak ja nie lubie jka go nima :(
hahahah to ladny śpioszek z Ciebie Slodziutka :*

Do góry