SKarlet

zapominam o nie których,,ale to dlatego,ze nas jest dużo.....

wiesz jestem Tu od Lipca,,i TE starsze dizewcyznki tzn z forum,,,, znam juz długo, więc ciężko o nich zapomniec a tych nowych się uczę przynajmniej staram się,, wiem jak mi pomagało i jak się cieszyłam jak ktos choc mnie wymienił,, hehe

jak cofniesz się na lipiec zeszłego roku to zobaczysz jaka ja byłam maruda, jak łakałam i nie wierzyłam w lepsze jutro,,,, ale dziewczynki dzielnie mnie wspierały,,,,, bardzo mi pomogły,, trudno o Tym zapomnieć,,,,,

jeszcze troszkę i Ty będziesz wszystkich pamiętać,,,

Alicja kochana włąśnie sięzastanawima czy iśc od 9 marca czy dociągnać do końca, bo Igorka zabieram z przedszkola od kwietnia....

. chciałam dociagnac do końca marca, bo wraca moja super kumpela z macierzyńskiego 23 i bym tydzień z nia posiedziała,, nie chce jej sie wracać ale niestety musi,,,,,kasa,, dziewczyan tezpo przejsciach,,,, 1 ciaze poroniła,,,, druga przeleżana 4 m w szpitalu, krótka szyjka,,,ostatnia ciąża,,,,, przeleżana w domu,,, krótka szyjka,,,, na końcu sie mały obrucił i miała cesarke,,,,, 2 poród naturalny a 3 cesarka, i mówiże w życiu by więcej nie chciała cesarki,,,,,;-).... a teraz krzesimir ma 5 miesięcy i jest boski

no i to mni etrzyma ,żeby popracowac dłużej, choć mnie wkurzaja,,,, teraz jest jakies spodkanie interdyscyplinarne , na które maja iść tylko 3 os,, i co ja mam iśc..... cięzarna,, heheh a ja w rejoni enie mam rzadnych takich spraw z przemoca,,,, buuu
Alicja jak tam przygotowania do wesela???
Kingus będzie dobrze.. zobaczysz,,,,trzymam kciuki,,