reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wszystkie dziewczynki,,,:-D:-D:-Dja tylko na chwilkę,,,,,:tak::tak::tak:

Skarlet, Alicja, Also, Aga AJ, witam,,,,:-D

HEh nie pisałam bo jak zwykle w sobote dużo robotki:-D:-D:-D sprzątanie mieszkanka, zakupy,,,, heh a w niedzielę rodzinny spacerek , obiadek u mamusi:-D:-D zreszta jestem padnięta,,,, nie mam na nic siły,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

W nocy ni emogę spać to okropne,,, ma tak ktoś,,,,??? ze mni ezawsze był śpioszek,,,,, uwielbiałm spać na brzuchu:tak: a teraz spanie to jedna wielka meczarnia,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:a tu dopiero połowa za mna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:... kładę sie spać,,,,, pozycja prawy bok,,chwila ciszy,,,,,i co????.....Franio tak mnie skopie,że muszę się przekręcić,,,,,hehe pozycja lewy bok i co???? to samo.... Ten moj Franio to nocny ptaszek i wygodniś,,,,heh połozę sie na plecy i on tez smacznie śpi,,hehe ale ja nie umiem na plecach,,,:no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.... wszystko mnie boli, chodze jak potłuczona,,, heh,,,,,;-)heh al eco tam poświęcę się..... Igorek mój nabił wielkie limo,,,,, uderzył się o łóżko,,,,, masakra całe oko fioletowe i spóchnięte...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra, wygląda jakby ktos go pobil,,,:no: a on poprostu szlała z kolegą i upadł w domu,,buuuu

SYLWUŚ,,,, trzymam kciuki z ZA WAS!!!!:-D:-D:-D

Słodziutka.......jak tam moje fotki,, to znaczy salonu....???? jak tam niedziela mineła,,, dużo odpisujesz, ale malutko piszesz jak u CIebie, tak mi się wydaje,, ty dobra duszyczka o wszystkich pamiętasz...:-D:-D widziałm zdjęcie ślubne,,,,,,pięknie wyglądacie,,,:-D:-D:-D

SELENKO..... jak tam spotkanie klasowe.. udane????? jak MADZIA???? rosnie?????:-D:-D:-D Pieknie tujęłas to forum,,,, zgadzam sie w 100%

ONa>.... odezwij sie wkońcu.........:-D:-D

KAROLCIA.... tzrymam nadal kciuki,, jak tam kartki juz wszystkie wykończone....???:-D:-D:-D

ALicja,, juz niedługo Twój wielki dzień heh niech noc poslubna będzie owocna,,,,,, widzę że juz długo nie palisz,, gratuluję....:-D:-D:-D

Aga AJ 1 suknia mi się podoba,,

Magdalenka gratuluje i trzymam kciuki:-D:-D

Gośka,, witam,,,,, głowa do góry zobaczysz że te forum naprawde pomaga...

AGA IRL.... śłiczny brzusio... babel rosnie.......:-D:-Dkiedy masz usg..może bedzie widać czy to córcia czy synek....:-D:-D:-D

Pixelko,, co u CIEBIE????? jak się czujecie?? jak WIKI???

MArlennko.....SZAFIRKU,, WIELKIE BUZIAKI,,,

JęŻyk piekna fotka,,heh cud,,,,,:-D:-D:-D

MIRKA, MORDOKLEJKA,, jak tam bable pchajasię na świat???

GUŚka.... pozdrawiam,:-D:-D:-D

Also..............chłopiec? jakie imie????:-D:-D:-D

Anesto.pochwal się swoim skarbem.....:-D:-D:-D

NIUSIA... mam nadzieję,że nastrój dziś lepszy.....:-D:-D:-D

ANetka, Wróbelek, Skarlet, MAdzia....BETI/...DIlajla, Mała, HAnia, DLaczego tak, Koti,Andzelika, cyniczna, Gabi, MAła,
Karola,Ki nguś,Agi,Ona,Ola,

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH:-D:-D:-D:-D
Pixelka,Alutka,Sasetka,Wonka,Sonita,Gosia,Wróbele k,Alutka,Iławianka...pozdrawiam,, niewymienione bo gapaze mnie pewnie zapomniałam pozdrawiam......:-D:-D:-D:-D:-D

Biedny Igorek ucałuj go od e ciotek
hahahah Farnio dokucza w nocy no to widac ze to chlopak hahahahhahaha
kiedy wreszcie kochana na zwolnienie idziesz
juz koniec meczenia sie w pracy !!!!!!!!

Jakim to cudem kolezance udalo sie zapamietac wszystkie imiona??
Jestem pełna podziwu. Edytka tak samo jak napisze to o kazdym choc dwa slowa.
Ja tak nieumiem,z moja pamiecia to chyba cos nie tak...

reklama
Do góry