reklama
weri
Fanka BB :)
nic a nic:-( no ale na tescie pisze ze robicc dopiero po dniu spodziewanej miesiaczki moze nie jest taki czuly zeby wykryc mi sie wydaje ze chyba juz nic z tego
moze juz okres dostaje ? No ale nic tam trzeba bedzie znow sie postarac tym razem jeszcze mocniej a to juz 4 miesiace nie myslalam ze nam to tyle zajmie
...

alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
Ja nie ma żadnychnaprawdę żadnych, może jest mi trochę nie dobrze ,ale pewnie z nerwów.
Mam wymiki Bety 145 mIU <5,3
Czy któraś może coś mi na temat interpretacji powiedzieć![]()
Martusiu, dzięki. Widziałam, że Dziewczyny już Ci zinterpretowały Betę: Super!! Masz już tą pewność. Gratuluję raz jeszcze!!

alisa79
alisa79 ja zadnych objawow ciazy nie mam oporcz od czasu do czasu brzuch pobolewa jak na @,test pozytywny chyba kazda dziewczyna inaczej przechodzi poczatek ciazy...a Ty jestes w ciazy??kiedy masz termin @??
Gie-oska, dzięki za odpowiedź. Wczoraj, w 36 dc. testowałam i wyszły II kreski. Ta druga słabsza, ale wyraźna. Ostatnia @ była 27.01. Temperatura utrzymuje się 36,9-37.0.
Cały czas myślałam, że będę miała @, bo odczuwałam co jakiś czas takie skurcze w podbrzuszu, po których zwykle zaraz się pojawiała, a tu nic. Obecnie co jakiś czas czuję raz jeden, raz drugi jajnik i trochę pobolewa podbrzusze. To nie jest żaden silny ból, taki jakiś inny, no ale czuję, że to podbrzusze mam. Tak mam na przykład przed zaśnięciem, a jak położę tam dłonie, to się uspokaja

Jutro robię jeszcze jeden test.
Kiedy mogę iść do gina, żeby potrafił już coś powiedzieć na usg?
martuska 12310
Zaangażowana w BB
Hej kochane!
Alisa ja mam dokładnie takie same objawy pobolewa mnie podbrzusze jak na okres i takie skurcze mnie łapią, i dzisiaj troszkę piersi zaczeły kłuć;-)Ta moja Beta taka malutka ,ale mam nadzieję ,że urośnie
A w ogóle w tym cyklu zakupiłam castagnus , olej z Wiesiołka i tyle mi tego zostało
Alisa ja mam dokładnie takie same objawy pobolewa mnie podbrzusze jak na okres i takie skurcze mnie łapią, i dzisiaj troszkę piersi zaczeły kłuć;-)Ta moja Beta taka malutka ,ale mam nadzieję ,że urośnie

A w ogóle w tym cyklu zakupiłam castagnus , olej z Wiesiołka i tyle mi tego zostało

alisa babo skoro wyszla ci druga blada kreska jestes w ciazy!!!!!!jak chcesz sie upewnic to tescior zrob za 2dni ale wg mnie ob\n bedzie zbedny!!
pisesz ze @ mialas 27 yo teraz masz w sumie 6tydz wiec proponuje isc w nastepnym tyg do ginka bo juz serduszko powinno byc widac...widze ze bedziesz tez listopadowka
tj Martusia hehe...
ala co do bolow brzucha to przy ciazy brzuch boli tak samo jak na @...wiem bo bylam juz raz w ciazy hehe:-):-)buziaki i mam nadzieje ze do zobaczenia na watku listopad ktorego jeszcze nie ma:-(
pisesz ze @ mialas 27 yo teraz masz w sumie 6tydz wiec proponuje isc w nastepnym tyg do ginka bo juz serduszko powinno byc widac...widze ze bedziesz tez listopadowka
ala co do bolow brzucha to przy ciazy brzuch boli tak samo jak na @...wiem bo bylam juz raz w ciazy hehe:-):-)buziaki i mam nadzieje ze do zobaczenia na watku listopad ktorego jeszcze nie ma:-(
alisa79
Hej kochane!
No, to się trochę uspokoiłam. Ja po prostu jeszcze nie dowierzam, że @ miałaby mnie opuścić...
A w ogóle w tym cyklu zakupiłam castagnus , olej z Wiesiołka i tyle mi tego zostało![]()
Hm, możesz na Allegro wystawić

Na pewno będzie wszystko ok. i jeszcze nie nadążysz z tymi pomiarami Bety

alisa79
alisa babo skoro wyszla ci druga blada kreska jestes w ciazy!!!!!!jak chcesz sie upewnic to tescior zrob za 2dni ale wg mnie ob\n bedzie zbedny!!
pisesz ze @ mialas 27 yo teraz masz w sumie 6tydz wiec proponuje isc w nastepnym tyg do ginka bo juz serduszko powinno byc widac...widze ze bedziesz tez listopadowkatj Martusia hehe...
Dzięki, podsycasz we mnie wiarę w ten CUD

Będę się więc już dobijać o termin u gina

alisa druga kreseczka nie wyskakuje na tescie bez powodu...juz mi inne dziewczyny pisaly o tym jak u mnie sie pojawila blada kreska i ja nie chcialam wiezyc ze to to...spoko zrob test aby sie jeszcze upewnic hehe.a na kiedy planujesz isc do lekarza??
Martusia kiedy Ty idziesz do lekarza??
Martusia kiedy Ty idziesz do lekarza??
reklama
martuska 12310
Zaangażowana w BB
Ja dzwoniłąm dzisiaj i zwolnił się termin w przyszły piątek ,czyli 13.III. W ogóle dzisiaj jest mój 35 dc więc nie wiem czy nie za szybko....