Qrwa mać
Niech to szlag trafi!!!!!!
Dostałam @. W dupie mam to wszystko!!!
4 dni wcześniej!!!!
A nawet powiem Qurwa niech to szlak trafi. Ja mogę klnąć na maxa i tak już nałożnicą szatana jestem.
Czego się drzesz??????????????? Przecie jestem!!!!!!!!!!!!
No tak, polazla bez pytania i juz...ale zaloże się, ze jak urodzjuz na zime te trojaczki to przylezie jeszcze do nas po pomoc...oj przylezie....
Usrałaś się z tymi trojaczkami, kto to będzie karmił???????. Jak takaś chętna to przyjeżdżaj z cyckiem do trzeciego, bo ja mam tylko 2 cycki wolne.

Kurcze, wiecie co dziewczynki. Jak tak czytam o tym, ze kazda z Was potrafi gotowac i w ogole, to sie zastanawiam kiedy moj m. mnie zostawi. Po co mu ktos taki, nie umiem gotowac, nie moge miec dzieci ....
Oj tam. Pomyśl sobie, że jedne umieją gotować i sprzątać a inne są dobre w łóżku a trzecie robią na drutach. Każda ma jakiś talent z innej dziedziny.
Zrób mu z penisa śmigło to zapomni, że jest głodny.
Pierwsza zasada misiarw mówi że: nigdy nie odkrywaj wszystkich kart przed swoim mężczyzną, to on ma mieć wątpliwości czy zasługuje na Ciebie, a nie na odwrót! Pamiętaj o tym;-)
Amen siostro.
Zmięknie jak gąbka w wodzie...na bank!
....a tak wogole to mysle ze ona nas teraz czyta i ma polewke na calego...jak to hanka:-)
A tak wogole to czy Hanka to Hanka???
Andzia jak u Ciebie??? Co porabiasz? Skrobiesz sie?
Ale teoria spiskowa, uśmiałam się na maxa

Witajcie Dziewczynki i ja dzisiaj jestem
Juz posprzatalam w mieszkanku, ale za to obiadu mi sie nie chce robic
i wiecie co wymyslilam na sobotni obiad - KISIEL (wisniowy) 

a na podwieczorek bedzie GALARETKA ( truskawkowa ) :-)
Szkoda ze nie mam BUDYNIU bo bym zrobila na kolacje, hehehehe

Grunt to sobie radzić w życiu, przeszkol Kapryche.
hej Dziewczyny!!! Wlasnie zarejestrowalam sie na BB i jestem kompletnie zielona jezeli chodzi o dodawanie postow itp., jeszcze nie mialam czasu pogrzebac w forum, zeby to sprawdzic. Podgladam juz Was od bardzo dawna, ale nigdy tak naprawde nie myslalam o tym, zeby sie dolaczyc, bo moj M. nie chcial jeszcze Kruszynki...Ale nareszcie sie zgodzil i bedziemy probowac w tym miesiacu!!! Jestem bardzo szczesliwa i podekscytowana z tego powodu

Na razie to 2. dzien cyklu, wiec musimy troszke poczekac... Zmykam na razie, moze wpadne jeszcze po pracy

papa
Serdecznie witam. Co jest z wami laski, już któraś z kolei czekała na zgodę samca.
Samiec nasz wróg, tylko jego portfel naszym przyjacielem.
Ja mimo że byłam chora to przytulanka były na pirata tzn.z zaklejonym jednym okiem
Padłam ze śmiechu no ale różne perwersje są, grunt to urozmaicać sobie życie w łóżku. Jemu mogłaś drewnianą nogę przymocować i mogliście mieć Wyspę skarbów.
Mialam kiedys kolege, ktory hodowal chomiki. Koles uwielbial te przebrzydle gryzonie ale cos nie mial do nich reki bo ciagle mu zdychaly. Chodzil do weta i kupowal nowe odzywki i pierdoly. Nic nie pomagalo, chomiki zdychaly. Postanowil zmienic weterynarza. Bardzo mily starszy pan, pyta " Czym karmisz gryzonie i co im dajesz pic? "
Moj kolega zrobil wielkie oczy i pyta " To chomiki pija??????"
Godnie mnie zastępowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!
WITAJCIE KOCHANE!!!
Dawno mnie tutaj nie było. Chyba jestem w ciąży!!! Opowiem Wam Skarby od początku dlaczego mam takie podejrzenia. Więc tak: ostatnio okres skończył mi się 31 stycznia i przez cały luty 28 dni nie miałam okresu. Zaczął się marzec i dziś jest 7 marca i w dalszym ciągu nie mam miesiączki... Zrobiłam 5 testów ciążowych i na każdym z nich wyszły mi 2 kreseczki. Najpierw druga była taka blada a teraz są obie mocno czerwone. Jednak mam wątpliwości do tego czy jestem w ciąży bo od urodzenia mam straszne bakterie w moczu, które mogły sfałszować wynik testu...;-( Jak myślicie czy mogę być w ciąży patrząc po dacie ostatniej miesiączki? Podobno jak jest się w ciąży to się to czuje a ja tak naprawdę nic nie czuje ;-(
PROSZĘ O JAKĄŚ PORADĘ.... ANIA
Gratulacje.
Ale coś w tym jest jak ja znikam to fasolki się wysypują???????
Tylko nie kazać mi spie.........lać
Kochana wszystko jest OK nie martw sie choc w tym jestesmy naj lepsze nikt nas nie pobije. Jeszcze tylko 2 dni i uslyszysz swoje dzieciatko, a u mnie tylko 2 dni i sie dowiem czy sie udalo zafasolkowac.
No Jadźka chwila prawdy. Trzymam kciuki.
A ja wlasnie z kreglow wrocilam. I se 2 piwka zapodalam. Jest gitara.
Takie coś to ja rozumiem:-)
ja dziś sikałam w nocy 5 razy!!! masakra
A jakie nerki będziesz miała zdrowe
WITAJ KOCHANIUTKA jednak nie wytrzymalas, bardzo sie za toba stesknilysmy, jestes dusza tego forum.
Nie podlizywać się. :-):-) I tak jestem słabym bezkręgowcem, który nie wytrzymał nawet 48h. Masakra.
witaj Hanka !!! Piękne socjalistyczne święto - nie komunistyczne;-);-);-)
i pierwszy raz obchodzone w Ameryce

zresztą tak jak święto pracy.
Poza tym nieważne skąd i kto - ważne żeby K nie zapomniał kwiatka kupić

No u mnie upierają się na komunistyczne. A o kwiatkach mogę zapomnieć. Z resztą dostałam już prezen, mój dzisiaj pracuje i mam święty anielski spokój.
Jezu koniec.