reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam Was i składam najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet;-)
Czuję fasolkę dziewczyny czuję że się udało!:tak:Brzuch boli mnie jak na małpe,sutki mie swędzą i mam większe brodawki i żyłke na lewej piersi:szok:
I to przeczucie takie dziwne.Boję się ale zatestuję co wy na to?

Super, trzymam kciuki. A kiedy masz dostać okres ? Ja niby za 2 dni miałam dostać :-)

reklama
No i nie wytrzymałam nawet dwóch dni. Jeden dzień aż wytrzymałam, ale nie z silnej woli tylko z braku czasu. Jak już zawitałam do domu to koleżanka wpadła i siedziała do 23:00 to byłam w stanie tylko się rozebrać i ułożyć w łożu. No ale jak dzisiaj wstałam to tak jak na automatycznym pilocie. Kuchnia - kawa - pokój - komputer - BB.
Qurwa ja z wami nie wytrzymam uzależniłyście mnie od siebie.

Witam w tym pięknym komunistycznym święcie.

Zaraz poczytam co się działo, już po ilości wiadomości w skrzynce aż się boję.

Ale widzę, że Olica miała dzisiaj owocne sikanie.
Olica ty ciężarówko - GRATULACJE

WITAJ KOCHANIUTKA jednak nie wytrzymalas, bardzo sie za toba stesknilysmy, jestes dusza tego forum.

Czuję fasolkę dziewczyny czuję że się udało!:tak:Brzuch boli mnie jak na małpe,sutki mie swędzą i mam większe brodawki i żyłke na lewej piersi:szok:
oby, oby.. tu scenariusz daje tylko jedno zakończenie jak widać - każda musi skończyć tak samo...z II kreskami na teście - czasem tylko odcinki się dłużą:-):-);-);-)
No i nie wytrzymałam nawet dwóch dni. Jeden dzień aż wytrzymałam, ale nie z silnej woli tylko z braku czasu. Jak już zawitałam do domu to koleżanka wpadła i siedziała do 23:00 to byłam w stanie tylko się rozebrać i ułożyć w łożu. No ale jak dzisiaj wstałam to tak jak na automatycznym pilocie. Kuchnia - kawa - pokój - komputer - BB.

witaj Hanka !!! Piękne socjalistyczne święto - nie komunistyczne;-);-);-)
i pierwszy raz obchodzone w Ameryce:happy::happy: zresztą tak jak święto pracy.
Poza tym nieważne skąd i kto - ważne żeby K nie zapomniał kwiatka kupić:-p:-p

Zyczę Wam powodzenia !!! I wszystkim dziewczynkom przesyłam FLUIDKI !!!!!

Dzięki - fluidki złapane:-)
No to testuj i daj znać - jednak sypnie fasolkami coś czuję:-)

Zaraz poczytam co się działo, już po ilości wiadomości w skrzynce aż się boję.

Ale widzę, że Olica miała dzisiaj owocne sikanie.
Olica ty ciężarówko - GRATULACJE

Witaj Hanka - tak masz rację co do uzależnienia:-);-):-)

Qrwa mać
Niech to szlag trafi!!!!!!
Dostałam @. W dupie mam to wszystko!!!
4 dni wcześniej!!!!

A nawet powiem Qurwa niech to szlak trafi. Ja mogę klnąć na maxa i tak już nałożnicą szatana jestem.

Siema, siema cioteczka :-D
No wlasnie opieprzylam Haneczke nasza. Mnie sie nie pytala,czy moze odejsc a ja jej nie zamierzam nigdzie puscic. Niech mi tu wraca!
Ale sie zdenerwowalam :crazy: Az mi sie wszystkiego odechcialo :-(
P.S. Dzien dobry Wikulka. Olej ciasto i siedz tu z nami :p
HANKAAAAAAAAAAAA WRACAAAAAAAAAAJ

Czego się drzesz??????????????? Przecie jestem!!!!!!!!!!!!

No tak, polazla bez pytania i juz...ale zaloże się, ze jak urodzjuz na zime te trojaczki to przylezie jeszcze do nas po pomoc...oj przylezie....

Usrałaś się z tymi trojaczkami, kto to będzie karmił???????. Jak takaś chętna to przyjeżdżaj z cyckiem do trzeciego, bo ja mam tylko 2 cycki wolne.:-D:-D:-D

Kurcze, wiecie co dziewczynki. Jak tak czytam o tym, ze kazda z Was potrafi gotowac i w ogole, to sie zastanawiam kiedy moj m. mnie zostawi. Po co mu ktos taki, nie umiem gotowac, nie moge miec dzieci .... :zawstydzona/y:

Oj tam. Pomyśl sobie, że jedne umieją gotować i sprzątać a inne są dobre w łóżku a trzecie robią na drutach. Każda ma jakiś talent z innej dziedziny.
Zrób mu z penisa śmigło to zapomni, że jest głodny.

Pierwsza zasada misiarw mówi że: nigdy nie odkrywaj wszystkich kart przed swoim mężczyzną, to on ma mieć wątpliwości czy zasługuje na Ciebie, a nie na odwrót! Pamiętaj o tym;-)
Amen siostro.

Zmięknie jak gąbka w wodzie...na bank!
....a tak wogole to mysle ze ona nas teraz czyta i ma polewke na calego...jak to hanka:-)
A tak wogole to czy Hanka to Hanka???
Andzia jak u Ciebie??? Co porabiasz? Skrobiesz sie?

Ale teoria spiskowa, uśmiałam się na maxa:-D:-D:-D

Witajcie Dziewczynki i ja dzisiaj jestem :tak:
Juz posprzatalam w mieszkanku, ale za to obiadu mi sie nie chce robic :sorry2: i wiecie co wymyslilam na sobotni obiad - KISIEL (wisniowy) :-D:-D:-D a na podwieczorek bedzie GALARETKA ( truskawkowa ) :-)
Szkoda ze nie mam BUDYNIU bo bym zrobila na kolacje, hehehehe:-D:-D:-D

Grunt to sobie radzić w życiu, przeszkol Kapryche.

hej Dziewczyny!!! Wlasnie zarejestrowalam sie na BB i jestem kompletnie zielona jezeli chodzi o dodawanie postow itp., jeszcze nie mialam czasu pogrzebac w forum, zeby to sprawdzic. Podgladam juz Was od bardzo dawna, ale nigdy tak naprawde nie myslalam o tym, zeby sie dolaczyc, bo moj M. nie chcial jeszcze Kruszynki...Ale nareszcie sie zgodzil i bedziemy probowac w tym miesiacu!!! Jestem bardzo szczesliwa i podekscytowana z tego powodu:) Na razie to 2. dzien cyklu, wiec musimy troszke poczekac... Zmykam na razie, moze wpadne jeszcze po pracy:) papa

Serdecznie witam. Co jest z wami laski, już któraś z kolei czekała na zgodę samca.
Samiec nasz wróg, tylko jego portfel naszym przyjacielem.

Ja mimo że byłam chora to przytulanka były na pirata tzn.z zaklejonym jednym okiem:-D

Padłam ze śmiechu no ale różne perwersje są, grunt to urozmaicać sobie życie w łóżku. Jemu mogłaś drewnianą nogę przymocować i mogliście mieć Wyspę skarbów.

Mialam kiedys kolege, ktory hodowal chomiki. Koles uwielbial te przebrzydle gryzonie ale cos nie mial do nich reki bo ciagle mu zdychaly. Chodzil do weta i kupowal nowe odzywki i pierdoly. Nic nie pomagalo, chomiki zdychaly. Postanowil zmienic weterynarza. Bardzo mily starszy pan, pyta " Czym karmisz gryzonie i co im dajesz pic? "
Moj kolega zrobil wielkie oczy i pyta " To chomiki pija??????" :-D

Godnie mnie zastępowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!

WITAJCIE KOCHANE!!!
Dawno mnie tutaj nie było. Chyba jestem w ciąży!!! Opowiem Wam Skarby od początku dlaczego mam takie podejrzenia. Więc tak: ostatnio okres skończył mi się 31 stycznia i przez cały luty 28 dni nie miałam okresu. Zaczął się marzec i dziś jest 7 marca i w dalszym ciągu nie mam miesiączki... Zrobiłam 5 testów ciążowych i na każdym z nich wyszły mi 2 kreseczki. Najpierw druga była taka blada a teraz są obie mocno czerwone. Jednak mam wątpliwości do tego czy jestem w ciąży bo od urodzenia mam straszne bakterie w moczu, które mogły sfałszować wynik testu...;-( Jak myślicie czy mogę być w ciąży patrząc po dacie ostatniej miesiączki? Podobno jak jest się w ciąży to się to czuje a ja tak naprawdę nic nie czuje ;-(
PROSZĘ O JAKĄŚ PORADĘ.... ANIA

Gratulacje.
Ale coś w tym jest jak ja znikam to fasolki się wysypują???????
Tylko nie kazać mi spie.........lać:baffled:

Kochana wszystko jest OK nie martw sie choc w tym jestesmy naj lepsze nikt nas nie pobije. Jeszcze tylko 2 dni i uslyszysz swoje dzieciatko, a u mnie tylko 2 dni i sie dowiem czy sie udalo zafasolkowac.

No Jadźka chwila prawdy. Trzymam kciuki.

A ja wlasnie z kreglow wrocilam. I se 2 piwka zapodalam. Jest gitara.

Takie coś to ja rozumiem:-)

ja dziś sikałam w nocy 5 razy!!! masakra :)

A jakie nerki będziesz miała zdrowe:-D

WITAJ KOCHANIUTKA jednak nie wytrzymalas, bardzo sie za toba stesknilysmy, jestes dusza tego forum.

Nie podlizywać się. :-):-) I tak jestem słabym bezkręgowcem, który nie wytrzymał nawet 48h. Masakra.

witaj Hanka !!! Piękne socjalistyczne święto - nie komunistyczne;-);-);-)
i pierwszy raz obchodzone w Ameryce:happy::happy: zresztą tak jak święto pracy.
Poza tym nieważne skąd i kto - ważne żeby K nie zapomniał kwiatka kupić:-p:-p

No u mnie upierają się na komunistyczne. A o kwiatkach mogę zapomnieć. Z resztą dostałam już prezen, mój dzisiaj pracuje i mam święty anielski spokój.

Jezu koniec.

dostałam najpiękniejszy prezent na dzień kobiet.
zrobiłam test w 12 dfl i są ii kreski !!!!

nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło. W to, że się udało w końcu w 4 cyklu starań !!!

wg moich obliczeń termin mam na połowę listopada.
do gina już wcześniej się zapisałam na 01.04 (w prima aprillis)- mam nadzieję, że moja ciąża to nie żart :)

druga kreska jest słaba , ale teraz ją widać bardziej :)
test zrobiłam o 5 20 po zmierzeniu tempki. Wówczas kreska była ledwo widoczna i pomyślałam, że siłą woli chyba ją widzę,a tak naprawdę jej nie ma :-d

cudem zasnęłam i wstałam po 7 00 i patrzę na ten test i szok !!
jak pasek testowy wysechł to kreska zrobiła się wyraźniejsza :))

na betę nie idę, bo nie mogę się zabardzo już zwalniać z pracy rano. Musiałabym znaleźć gdzies betę popołudniu, ale już chyba sobie ją podaruję i pójdę poprostu do gina 01.04.
to będzie 9tc :-)
od męża dostałam kolczyki na dzien kobiet,a on dostał teścik :-)

gratulacje:-):-d;-)

Witajcie Kochane Kobietki!

Dzisiaj Nasze święto. Więc na samym początku chciałabym złorzyć Wam najserdeczniejsze życzonka z tej okazji :tak:To więc tak życzę Wam szybkich 2 kreseczek na teścikach, pociechy z męża, narzeczonego, chłopaka. Dużo miłości, samych optymistycznych dni, wylanych łez ale tylko ze szczęścia, dużo cierpliwości, wiary, nadzieji. Powodzenia w pracy, na studiach, w szkole. Żeby każda z Was (i może ja, jak okaże się, że nie jestem w ciąży) za rok o tej porze trzymała w swoich ramionach śliczne dzieciątko a jak się uda to dużo wcześniej :tak:!!!!

dZIĘKI :-D I NA WZAJEM. SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA;-)

reklama
Zrobiłam pre test są dwie kreseczki ta druga blada ale jest.
Jestem w ciąży ale jestem skołowana o kurde lekki szok mam teraz dziewczyny.

Do góry