Ja tez mialam w tym cylku (poprzednim - ostatnim) dzien wczesniej owulacje. Zapodalismy plemniki w ten sam dzien (jakies 6 godzin wczesniej) i dzien pozniej i efekt taki ze dis mam 369,9 bety(plus qurewskie plamienia). Jajo zyje 24 h ale 6 do 12 godzin jest zdolne do zaplodnienia (dojrzewa tak samo jak plemniki)
Buziaki
Olapolap... ja sobie tak myślę, że będzie dobrze!!! Może właśnie dlatego, że było bez nastawienia się, przekonania itp....
Trzymam kciuki zawziecieDamy chyba odpocząć teraz Hani i będziemy kibicować i jej i Tobie w czekaniu na testy:-)
Niunians normalnie epidemia jakas kolanowa...mam nadzieje, ze teraz masz juz z noga spokój i nie boli po tej operacji...?
Olapop-no wlasnie dlatego ja nie popieram tych ginow ktorzy kazuja czekac przed owulka od @ do owulki ze starankami...bo organizm nie jest szwajcarski zegarek i moze sie machnac...i mozna ja przegapic i po"ptakach"...
Ale w Twoim przypadku skoro byly przytulanka wczesniej to łykaj luteine teraz a my zaciskamy kciuki...bo jest szansa na fasolkę!!! mysle ze nawet spora!
nie becz kobito!! ja juz wystarczajaco lez wylalam hehehehnie slodz mi tyle bo naprawde narcyzem zostane heheheh
no to rzeczywisxie ci organizl splatal figlaja tez od 3 cykli akurat jak sie staram mam wczesniej owulacje a teraz chyba jeszcze szybciej, naprawde nie wiem czemu tak nagle...
kochana ale skoro sie przytulaliscie tak bez myslenia bo spodziewalas sie duzo pozniej owu to moze wlasnie akurat sie udalo!! tzrymam kciuki!!!
trzymam martynko za ciebie kciuki zeby wszystko poszlo dobrze !!:-)
Dziekuje dziewczynki, kochane jestescie