reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc kobitki!
A ja znowu po nocy siedze cos ostatnio spac nie moge:-(
Paula...
zdjec z parady to raczej nie bedzie bo sie nie wybieram,:baffled:,tak zakladalam tipsy i robilam sobie zelowe,kupilam caly sprzet na ebayu to cos takiego jak allegro,i zamierzam sie wziasc ostro za robienie,zdjecie wstawiam ale zrobilam sobie sama zdjecie jednej reki,i pozatym ja mam klopot z wstawianiem tych zdjec zawsze mi wychodza takie male,a robilam wszystko wedlug twoich wskazowek,

Piwonia...to zycze szybkiego powrotu do zdrowia malutkiej;-);-);-)

Witam w naszym gronie nowe twarzyczki:-):-):-) As...wesolo macie ,duzo zwierzatek dzieciaczki pewnie zachwycone,u nas dwa chomiki;-)Moja Patrycja tez jest milosniczka koni,wszystko zo z nimi zwiazane musi miec no prawdziwego konika to raczej sobie nie zafundujemy ale jest na biegunach haha:-) Jeszcze raz witam!

Załączniki

• P1010347.jpg
    P1010347.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
cześć kobietki

wreszcie znalazłam chwilke czasu u nas pogoda brrrrrr zimno śnieg pada
paula to super że mężowi lepiej........ a co do komunii to robie w domu gości spokojnie pomieszcze a tym bardziej komunie jest u kuzynki w tym samym dniu bo my należymy do jednej parafii to goście bedą dochodzące i odchodzące żby być u mnie i u kuzynki..........u mnie werka też tak mówi że bardziej lubie Błażeja niż ją ach z tymi dziećmi to urwanie głowy

monia bidulko coś cierpisz na besenność............ tipsy superr ja sobie zamiaruje zrobić na komuniea jak myśkisz które są lepsze akrylowe czy żelowe........... no to z dziećmi od sąsiadki miałaś urwanie głowy:tak::tak::tak:

Piwonia życze dużo zdrówka

As witaj
twój Kuba też z grudnia błażej jest z 26 te nasze łobuzt troche poszkodowane bo mają cały rok dopisany ........... to w domu masz niezłe zoo

ale sie rospisałam

Piwonia a próbowałaś jakich nie konwecjonalnych sposobów leczenia?
Takich sposobów typowo domowych wspomagających leczenie?
Jeśli jesteś zainteresowana to mogę Ci podac taki 100% ,ale trzeba się trochę do tego przyłożyć.
Na pewno nie zaskodzi a pomóc może.

Hej dziewczyny:-):-)
AS 76- bardzo fajnie i wyczerpujaco o sobie napisalas:-):-)usmialam sie z tej pracy:-DNo i wesolo masz w domku bardzo:tak:I z fajnej miejscowosci pochodzisz:-)
Moj Kuba to tzw Jakub,wiesz nawet nie wiedzialam ze jest takie imie jak Kuba,zawsze wydawalo mi sie to samo:tak:a tu taka niespodzianka:tak:
PIWONIA-oj zdrowka dla malej:-):-)oj oby obeszlo sie bez szpitala:-(
BODZIO-no to bedziecie miec wesolo z dwiema komuniami:-D

Dziewczyny a slyszalyscie o paznokciach jedwabnych??wyczytalam ze sa lepsze od tych akrylowych i zelowych:-)co wy o nich sadzicie?

No to przedstawiam się dalej
my szczęsliwie zakochani

tak wyglądam na co dzień

Kubuś

Klaudia

Duet

tropheusy icola

Orgia (po domowemu Ori)

Dukat

Tolek

i moja największa miłość Nil

To już znacie całe nasze TOWARZYSTWO.:rofl2::-):-D

Hej laseczki........

no i do nas tez dotarło choróbsko :-( Tati zasmarkana........nad ranem kaszel ją dusił.......Wiki o 4 mnie obudziła bo się źle czuła .......bolała ją głowa...... :-? dałam jej nurofen i gorączka minęła......ale osłabiona od rana w łóżku leży nie poszła do przedszkola :-( nic nie je.....

Ja wczoraj @ dostałam i tez dziś jakaś osłabiona jestem ( jakby mi krwi upuścili hi hi ;-) )

Byłam rano na rynku.....ale nic nie kupiłam bo raz ze nic nie było ciekwego , dwa ze pogoda (śnieg z deszczem) wszystkich kupujących i sprzedających wykurzył)Mierzyłam bluzki ale nic na mnie mi się nie podobało....no i w czym ja w sobotę na tą imprezę pójdę:-:)dry:

.AAAAAa i znalzłam dla siebie sukienkę.....co bym mogła na komunię założyć.....prosta princeska , szara.....rozmiar 36 :shock: :shock: :mrgreen: przed kolanko tyle ze rozpierdak z tyłu ( nie wiem po co :evil: ) i jest taki ze mi prawie dupę widać :-? i nie wiem czy jak sie zaszyje to ładnie by wyglądało :-? no i w sumie cena w miarę więc się zastanawiam.....:baffled:

Widzę ze mamy kolejną nową mamuskę:-)
Witaj Aneta!!!!!!!!:-):-):-):-)

Piwonia
zapalenie płuc?:-(o kurna współczuje.......no i jak mała dziś??????

Doris ja mam to samo jak przyjdą do Tati "znajomi" w jej wieku nic nie kumam........:-Dhi hi no 2 latka to cięzko zrozumieć:szok:;-)Oj bariera językowa to jest to:rofl2: no ale wazne ze dzieciaki się super dogadują........mam kolezankę we Włoszech......ona tam wyszła za mąż, maja córkę jej mąż nic po polsku nie rozumie.......i ich córka tez nie........:baffled:( choc to dla mnie dziwne ze matka nie uczy swojego ojcczystego jeżyka:szok:) Jak była u mnie jej córka miała jakieś 5 lat.......i jakos się z Wiki dogadywały........bawiły razem.......:blink:az w szoku byłysmy;-)
Dobrze ze Twój męzus tez lepiej......:tak:no ale powinien do dr .......kurde wiadomo co za licho....:dry:

As 76 pisałas o zawodzie......ale nie napisałaś jaki masz;-)
Super masz duza rodzinkę:szok:
Aby ułatwic zapamietanie.........nas i dzieciaczków mamy tabelke.......oczywiście dopisze Ciebie jesli chcesz;-)
Ja kapiele tez stosuje przy gorączce........no ale bez octu......jakoś bym się bała ze młoda sobie do oczu cos kapnie jak mała była......a okłady z octem jak najbardziej:tak:

Monia oj mało widac......a dasz radę pazurków z bliska?:confused:kurcze to ja nie wiem czymu wszystkim wchodza normalne ( forum i tak pomniejsza samo do standardu) foty a Tobie nie......wiesz co wyslij mi na maila jakies ;-)
zdjęcie......paulasaj@wp.pl spróbuje ja.......

Bodzio ja miałam żelowe......;-)Doris tu o jedwabnych wspomniała.....ale ja nie słyszałam.......kurde Polska to sto lat za Murzynami:-(

As to się nazywa przedstwienie.......a nie połowy lasek ja na oczy nie widziałam........ a całe przedstwienie rodziny:szok::tak: super!!!!!!!! Laskie bierzcie przykład!!!! Wstawiać swoje foty;-)No Doris juz widziałam, Monię tez.....no i Asiulke......
Rodzinke masz super:tak: Tez mam owczarka niemieckiego.....mój się wabi Iło:-) ile masz wzrostu jesli mozna spytać?

reklama
Do góry