reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to tylko śmietanę muszę pamiętać kupić, i po kłopocie.Dzięki

Jedno wyschło, drugie się pierze, jeszcze jedno wrzucę i po krzyku. Przynajmniej do jutra. Bo P znów z pracy mi naznosi, jakby nie mógł do pralni oddać-w dodatku ona sama do nich przyjeżdża i jest za darmo.
Obiad na dziś gotowy, mała śpiąca, ale muszę ją jeszcze troszkę przetrzymać, bo po południu znów będzie chciała spać i wieczorem będzie ciężko-jak wczoraj.
Dorwałam się do zapomnianej szafy na porządki i znalazłam właśnie suknię ślubną, futro, spodnie skórzane ( już nigdy w nie nie wejdę:-() i wiele wiele takich dziwnych rzeczy.
Pogoda coraz brzydsza z minuty na minutę, czekać tylko aż lujnie.

reklama
Stary rekin uczy synka jedzenia:
> - Widzisz człowieka w wodzie to podpływasz, wystawiasz płetwę grzbietową,
okrążasz go raz. Potem okrążasz go drugi raz, potem trzeci.
> Na koniec okrążasz go czwarty raz i możesz go zjeść.
> - Tato! A nie można od razu?
> - Skoro wolisz z gównem...
Ale sie usmiałam:-D:-D:-D:-D
Teraz już znam fajna
a ja wczoraj nie miałam tulenie moje kochanie padło zanim ja doszłam do łóżka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a w nocy coś mu sie sniło i sie tulic zaczął wszystko było by ok gdyby jakiejś madzi nie wołał:angry::angry::angry::angry::angry::angry: zła byłam jak osa nici z sexu i jeszcze go opieprzyłam na czym swiat stoi:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
No to nie źle.To fakt teraz bedzie milusi:tak:
Ale bym się jakiegoś dobrego drinka napiła. A w barku same wina mam no :baffled:
Ale tak z samego ranka pic no nieładnie:szok::-D
Nici z seksu tu piszecie, ale przynajmniej jak Was chęć najdzie to macie faceta obok! A ja bidna nic :-:)-:)-(
Ja też nie mam M przy sobie a twój gdzie jest?:rofl2:
Dziewczyny nie było mnie godzinki a już miałam strone do czytania wy plotkary:-D:-D:-D:-D

Wiktoria mój cały czas w wojsku siedzi. Od sierpnia! Ale może na przyszły tydzień przyjedzie :-D ale to u nich loteria jest z wyjazdami.

Ja może na następne dziecko to tak za trzy cztery lata może :tak:

Wiktoria 12 masz rację tak się uwijają i piszą szybciutko, że ja znów bedę miała zaległosci, zwłaszcza, że zaraz wypadam do kuchni no i wrócę tu około 15 dopiero do Was :crazy::crazy::crazy:

Wiktoria mój cały czas w wojsku siedzi. Od sierpnia! Ale może na przyszły tydzień przyjedzie :-D ale to u nich loteria jest z wyjazdami.

Ja może na następne dziecko to tak za trzy cztery lata może :tak:
Ja też chcę drugiego dzidziusia ale chyba jeszcze nie teraz :-);-):-) ale napewno chcę :-);-)

reklama
Luna pokaż sukienkę ślubna :tak::tak::tak:

Ja do 30 chce mieć spokój z porodami itd... Ale jak będziemy mogli sobie pozwolic to i na trzecie sie skuszę ;-);-);-)

Do góry