reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Witajcie kochane kobiałki :tak: Nie będę nadrabiać zaległości (może później) bo z samego rana laboratorium zpie......o mi humor po całości na następnych parę dni ... Muszę odnowa zrobić całą morfologię z glukozą, bo jakieś hemo-cośtam się wytrąciło i całe badanie do d..y. Chce mi się WYĆ !!!
Życzę choć Wam milusiego dzionka :-) buziaczki :-)
Anisiu wszystkiego naj naj dla ślubnego :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja...
Anika sto lat dla meza! no i udajnej imprezki :-)
Dosiu udajnej wizyty i oby malenstwo pokazalo co ma miedzy nozkami :tak::-)
Stopi gratuluje udanych zakupow :-) Tez bede musiala sie wybrac :tak:
Beato przykro mi ze musisz powtarzac badania :-(
U mnie co prawda slonka nie ma bo chmurki schowaly ale na szczescie nie pada no i ptaszki cwierkaja :-D Czuc wiosne w powietrzu :tak:
Zycze pogodnego dzionka dziewczyny :-)

Wczoraj tyle sie naczytalam o tym alkoholu ze nie wytrzymalam i kupilam sobie reddsa malinowego i szklaneczke wypilam :-) A od wypica coli to mi Maluda tak zaczela brykac w brzuszku ze mnie obudzila rano i nie moglam zasnac od tego fikania :-D:-D:-D Cola pobudza dzieciaczki :tak:;-)

Witam
Ja już wszytko załatwiłąm z notariuszem i w poniedziłek akt i mieszkanie sprzedane :tak::tak: ale sie cieszę i ruszamy z remontem oczywiście ja już zaczełam meble wybierać hehe zawsze od końca ale już wiem co i jak teraz jeszcze pokój syna i kolory ścian podłóg i mam nadzieję że sie wyrobimy do lipca :baffled: bo bedzie to duuuuży remont z burzeniem ścian i stawianiem nowych ;-)
Ale ważne że bedziemy mieli wkońcu po swojemu :tak:

Witam Kobietki zimowo ale wiosennie..

Dla pocieszenia też walczę ze zgagą :szok:...juz nic nie działą,ostatecznością jest zjedzenie cytryny no i migdałki,to jeszcze jakos mi pomaga no i mleko ciepłe-ale działa krótko .:-(..a mi gin nie pozwolił brać renii ani mantii a leseczki piszecie ze można :tak:czyli moge sobie łyknąć????

Cytryna?? :szok::szok::szok: Ja to po cytrynie mam zgagę gigant!! :crazy::crazy:
A Rennie jak najbardziej można - dziwny ten Twój lekarz;-)

a u mnie dzis wizytacja u lekarza. mam zoladek pod gardlem, z nerwow dostane zaraz biegunki. mam nadzieje ze wszystko dobrze i w koncu dowiem sie kto tam u mnie w brzuszku zamieszkal.
pozdrawiam

Dosia trzymam mocno zaciśnięte kcukasy. Wszystko będzie dobrze,:tak:nie stresuj się tak mamusiu;-)

Anika Sto Lat dla mężusia:-) I smacznego uroczystego obiadku:rolleyes:

EMamusiu jesteś zamordowana. :-p;-) z rana byłam na glukozie. Piłam to cholerstwo 15 minut!:no: I myślałam o Twoich grudkach!! :szok::-D

Iza to dobrze, że masz już spokój ze sprzedażą mieszkania. Teraz już tylko do przodu.

Czesc :-)

A ja dzis dla odmiany cały dzień w domu będę. Musze wysprzątać swoje "salony":-D:-D bo rodzinka chce wpasc. Yh... ja tak nie lubie spotkań rodzinych - mama, babcia, ciotkaitd. Tylko mnie draznia. A najgorsze sa komentarze rodzinki co do mieszkania. "Ja to bym zrobila tak... a ja tak..." A, że ja nie umiem byc cicho , to zawsze musze cos im złosliwego odpowiedzic. Pewnie dzis beda komentowac miejsce w sypialni, ktore wybrałam na łóżeczko dziecka.Yhhh

ANIKA - sto lat dla męża!!:-)

HEIDI86
- moją to cola nie rusza i spi dalej . Wogóle ją nic nie rusza:szok: Tylko jak ja chce isc spac, to ona dopiero wtedy daje mi popalic. Mała złośnica rośnie:-D

IZABELL96 - zycze owocnego i szybkiego remontu!!!! U mnie sie długo ciągną... i jeszcze teraz ostatnie rzeczy sa robione. Ale ten kurz remontowy to jeszcze w mieszkaniu siedzi. Nie mówiac juz jak to widac na ciemniej podłodze:crazy:

reklama

HEIDI86
- moją to cola nie rusza i spi dalej . Wogóle ją nic nie rusza:szok: Tylko jak ja chce isc spac, to ona dopiero wtedy daje mi popalic. Mała złośnica rośnie:-D
To moze troszke piwka sprawi ze sie rozbryka ;-) Moja Maluda ostatnio byla bardzo spokojna ale po wczorajszym ozyla niesamowicie :tak::-D
Izabell zycze szybkiego remontu :tak: My juz 3 tydzien walczymy z pokojem :szok: ale postepy widac wiec jest nadzieja ;-)

Do góry