reklama
Wykłada grafikę komputerową i rysunek![]()
Fajnie to masz specjaliste pod ręką

Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Wykłada grafikę komputerową i rysunek![]()
o kurcze mądra głowa

o kurcze mądra głowaja jestem humanistką
![]()
Ja też Madziu jestem humanistką, chociaż matmę zawsze lubiłam, ale z chemią i fizyką to na bakier

Nie to żebym się chwaliła ale zdolniacha z tego mojego M
Ja jak już wiecie też jestem nauczycielem, ale pracuje z dzieciaczkami, no czasami zdarzy mi się mieć zastępstwo w gimnazjum![]()
E no prosze jakie mądre głowy i do tego dwie...jak będę miała dzieci będe do cioci z bb podsyłać jak mama nie będzie wiedziała jak ugryżć jakieś lekcje

Magdalena26
Nie to żebym się chwaliła ale zdolniacha z tego mojego M
Ja jak już wiecie też jestem nauczycielem, ale pracuje z dzieciaczkami, no czasami zdarzy mi się mieć zastępstwo w gimnazjum![]()
Podziwiam bo ja tez miałam do wyboru czy uczyć ale się nie zdecydowałam, w gimnazjum zjedli by mnie na śniadanie

Ja też Madziu jestem humanistką, chociaż matmę zawsze lubiłam, ale z chemią i fizyką to na bakier![]()
Ja z fizyki i chemii dobra kiedyś byłam teraz szkoda gadać nic nie pamiętam

Podziwiam bo ja tez miałam do wyboru czy uczyć ale się nie zdecydowałam, w gimnazjum zjedli by mnie na śniadanie![]()
Podziwiam nauczycieli teraz to ciężki zawód jak się nie raz patrzy w tv szkoda gadać, zero szacunku dla nauczycieli od uczniów

reklama
Magdalena26
Ja z fizyki i chemii dobra kiedyś byłam teraz szkoda gadać nic nie pamiętam![]()
ja z przedmiotów ścisłych byłam cieniutka