reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Tak ale ile kosztuje to ułożenie stosunków....jakby to nie brzmiało![]()
haha

Tak ale ile kosztuje to ułożenie stosunków....jakby to nie brzmiało![]()
HAHA to prawda nie od razu jest łatwo.
Mnie na początku w ogóle nie sluchali, myśleli że jak młoda, drobna to sobie nie poradzi

cześć dziewczyny
a wy tak w niedzielę o szkole????
a tak wogóle to każda praca jest fajna jeśli się robi to co lubi........ a niestety w każdym zawodzie trafiają się partacze......
Magadalena gratuluję znajomości..... rzeczywiście musiało być interesująco:-)
a tak wogóle to każda praca jest fajna jeśli się robi to co lubi........ a niestety w każdym zawodzie trafiają się partacze......
Magdalena26
E no kochana jakie wrażenia po poznaniu w realu?
Danulka nawet nie pytaj

cześć dziewczyny
Witaj :-) nie w żadnej szkole tylko entuzjaści pracują ;-)my wspominamy

Danulka nawet nie pytajOleksy jeszcze ale reszta........ szkoda słów, oni nie mają o niczym pojęcia wszystko odwalają za nich asystenci
![]()
Tak myslałam ale teraz mam potwierdzenie
angelka123
i tylko nadzieja......
Angelka powiedz mi kochana w jakie dni przyjmuje Basiowa i czy są do niej kolejki?
Basiowa przyjmuje w dwóch miejscach prywatnie, tam na zielonej 25 zazwyczaj czeka sie kilka dni, ale mozesz do niej zadzwonić na komórkę bo ona jeszcze przyjmuje na Wigury 13 i tam nawet umawia na 22 jak bardzo Ci zalezy, na priv podam Ci do niej komórkę tylko dzwon do skutku bo ona caly dzien lata jak strus pędziwiatr i nie zawsze moze odebrac, ja jutro u niej bede
Czesc Dziewczynki :-)
Basiowa przyjmuje w dwóch miejscach prywatnie, tam na zielonej 25 zazwyczaj czeka sie kilka dni, ale mozesz do niej zadzwonić na komórkę bo ona jeszcze przyjmuje na Wigury 13 i tam nawet umawia na 22 jak bardzo Ci zalezy, na priv podam Ci do niej komórkę tylko dzwon do skutku bo ona caly dzien lata jak strus pędziwiatr i nie zawsze moze odebrac, ja jutro u niej bede
Czesc Dziewczynki :-)
Cześć Angelika :-)
reklama
Magdalena26
Hej Alutkacześć dziewczyny

Nie ma czego gratulować.... ale było śmiesznie