reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Trzeba było jej pokazać jak się doi :-D:-D:-D:-D

Nil jest bardzo śpiącym ,ale jednocześnie mądrym psem.
Kiedyś Darek usnął w dogasającym ognisku i cieszył się ,że mu się cieplutko zrobiło :-D:-D:-D:-D
Nil go wtedy wyciągnął z tego ogniska,żeby się nie podpalił.
Od tamtej pory Darek uważa go za nasze 3 dziecko.:-D:-D:-D
nigdy nie doilam heheheh wiec nie umialam jej pokazac:-D Fakt madrego psa macie:tak:
dobrnelam do konca

ja urodzilam 16 padziernika:-)a termin mialam na 5

no wiesz....milo ze mnie docenilas:-D:-D:-D:rofl2:

dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

normalnie jest the best

oj faktycznie to jesczze dziecko.ja w jej wieku mialam pstro w glowie i zabawe:-) szkoda slow na takie osoby.

a ja dzis siedzialam w domu.Weronika ma juz tylko stan podgoraczkowy-od tej nocnej goraczki spokoj,ale chrypi i jest marudna tzn byla bo spi.a jak plakala to kawalek jej zajrzalam i ma czerwone gardlo chyba,wiec jutro lekarz.bo jakby miala katar to wirusowe,a tu kataru nie ma i juz tak nie kicha jak wczoraj.

Pogoda pod psem-snieg z deszczem pada.ogladałam prognoze dlugoterminowa i tak ma byc do konca marca,a potem juz wiosna na celgo:-D:-D:-D:-D:-D

my wieczorem mielismy gosci-znajomi i moi rodzice.i moj P tak mnie wk....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
myslalam zego rozszarpie:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
szkoda gadac za co bo i wstyd.powiem tyle ze jest bardzo nieodpowiedzialny i ma nieodpowiednie priorytety w zyciu.nie zamierzam sie w ogole do niego odzywac....
trzeba bylo go rozszarpac!!
zawsze dochodze!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::cool:
:-D:-D:-D
i ja znów ostatnia dzień zamykam :-D:-D:-D
Idę już do łózeczka,bo cała mokra jestem.
Właśnie wyszliśmy z wanny.Oj się działo !!!!:-)
dobranoc dziewczynki.
woow no to super akcje lazienkowe sa the best:rofl2:
a tu odnosnie poprawnego zapinania pasow bezpieczeństwa:-)
tak na poprawe nastroju
:-D:-D:-D
Witam poniedziałkowo:tak: Zuzia szykuje sie do szkoły Wojtek wczoraj nam zrobił numer nie wiadomo kiedy wyszedl z domu i poszedl do mojej mamy bo sie na nas obraził :szok: Fakt ściełam sie z mężem ale zadne z nas na niego nie krzyczalo ani nic tka tylko troche inaczej ze soba rozmawialismy a Wojtkowi odwalilo i zabrał sie i poszedł Dziś ma na 11.40 do szkoły mam nadzieję ze zdązy przyjśc po teczke z książkami Gabi pobudkę zrobil o 6.30 jak mąż wychodzil do pracy .Wogole trudno dotrzeć w jaki kolwiek sbosob do Wojtka ja ma w piątek egzamin i po egzaminie ide umówić go do psychologa bo tak dalej być nie może :crazy::no: dobrze ze moja mam niedaleko mieszka ale po drodze są dwa skrzyżowania :baffled: nie wiem czemu tak zrobił :baffled:
Wiktoria sprawdz czy masz w znajomych Wiolettę z Kielc to ja ;-)
Idę zrobie sobie sniadani może uda sie zjesć no i jakąs kawkę chyba trzeba wypic ide dac buziaka Zuzi bo wychodzi juz do szkoły :tak:
nieciekawa sytuacja z Wojtkiem mysle zew bez psychologa sie nie obejdzie:baffled:
Wojtek wlasnie przyszedl a mój ojciec zadzwonil i kazanie mi chcial robic wyłączyłam telefon Nie bedzie mi mówił jak mam dzieci wychowywać on zamiast nas wychowywać to chlal wódę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobre:baffled:
ale numer dziewczyny czytałam posty i nie wiem co z moim kompem ale mam np post mamy helenki poranny a pod nim post wiktori wieczorny:szok::szok:i tak mam namieszane:szok::szok:nie mam pojęcia dlaczego:confused::confused::confused:
ja mam tone prasowania na dziś do tego pranie obiad........ musze nadgonić bo w czwartek jade po julke i wróce dopiero w sobote albo niedziele:tak::tak: jak ja was nadrobie????:confused::szok::-D:-D no i moje kochanie przez tyle dni będzie samo???????no mam nadzieję że na kompie posiedzi a nie gdzieś z kumplami:baffled::-D:-D:-D
co do psotow to mi tez sie tak robio:dry:
Jeszcze wam się pochwalę, że zakupiłam wczoraj dwie pary nożyczek do strzyżenia:tak: Będę Helenie włoski skracać:tak:
czekamy na fotki:happy:
dowikla coś długo mała ma tą biegunkę co?
Laura miala kiedys przez tydzien lekarz kazal dawac codziennie po 2 saszetki takiego lekarstwa cos jak smekta czy lacidofil tylko to niemieckie
Dziewczyny o ma~łu zawa~łu nie dosta~łam
w~łoży~łam moj~ą Lenke do bujaczka zapielam pasami wszystko pieknie ladnie tylko ze ja w kuchni i nagle slysze gruchniecie biegne a tam mala placze przerazona bijak sie przerw~óci~ł :angry:
niby super firma \z atestem itd. a tutakie cos normalnie sie wkurzy~łam
dobrze ze ma~ła r~ączek nie z~łama~ła bo pad~ła na pod~łogę a bujak na nia i na te biedne ma~łe r~ączki..
co to za bujak :confused:
a ja jeszcze siedzę w szlafroku :szok::szok::szok::szok::szok: kurcze nie mogę się pozbierać po znowu nieprzespanej nocy.:crazy:

2 dni Oliwka łądnie spała a dziś znowu powtórka z rozrywki.
Obudziła się koło 2.00 w nocy i usnęła przed 5.00 rano i spalismy wszyscy w trójkę w łóżku do 8.00.Ale i tak spać mi się okropnie chce.

Zaraz puszczam pranie,dzis będzie tego z 3pralki chyba :tak::tak::tak:ale sie tego nazbierało :-p
u mnie tez pranie w ruch bedzie ze 3 aytomaty:rofl2:
Dzień dobry
Melduję się na porannej kawie ;-) Piotruś śpi, chaos w mieszkaniu ogarnięty, pranie się pierze, mam chwilę dla siebie. Wprawdzie muszę jeszcze zrobić parę rzeczy do pracy, no ale nie odmówię sobie poczytania postów;-)
Powiem jeszcze, że dziś jestem zła na m:wściekła/y: No ale nie będę wam tu smucić od rana ;-)

wyzal sie po to tu jestesmy

My pobudka o 8:30 wic jestesmy wyspane Zjedlismy wspolne sniadanko a ja musze ogarnac mieszkanie i zabrac sie za obiadek
Wpadne za jakis czas :)
Wysypka Laury sie tylko zwiekszyla a juz bylo dobrze posmarowalam ja sudocremem i juz lepiej jak nie zejdzie to jutro ide z nia do lekarza

reklama
6,5 m-ca

w~łaśnie nie wiem co sie dzieje nie moge polskich znakow robic jeszcze wczoraj bylo ok ;/

bijak jest przeznaczony dla dzieci do 3 roku zycia chyba napisze cos do producenta bo to jest po prostu niebezpieczne chyba juz sie nie odwaze jej tam wlozyc

Moja tylko mniej więcej do pół roku siedziała w bujaczku, potem była za ruchliwa...

Mieliśmy taki:
Fisher-Price - Akcesoria Dziecięce

Napisane jest, że 12 miesięcy i więcej :szok:

Dziewczyny o ma~łu zawa~łu nie dosta~łam
w~łoży~łam moj~ą Lenke do bujaczka zapielam pasami wszystko pieknie ladnie tylko ze ja w kuchni i nagle slysze gruchniecie biegne a tam mala placze przerazona bijak sie przerw~óci~ł :angry:
niby super firma \z atestem itd. a tutakie cos normalnie sie wkurzy~łam
dobrze ze ma~ła r~ączek nie z~łama~ła bo pad~ła na pod~łogę a bujak na nia i na te biedne ma~łe r~ączki..
Moja też kiedyś zrobiła bęc z bujaczka.Najbezpieczniej jest stawiać bujak na podłodze,albo w łóżeczku.Bujaczek powinien być pod ciągłą kontrolą dorosłej osoby.
Ja Ci nawet powiem jak ona wyleciała.Mała jest w takim wieku,że wszystko ją interesuje.Zobaczyła coś i udało jej się wychylić.Zrobiła przeciwwagę i łup.
Reklamacji Ci nie uwzględnią,bo bujaczek wagowo jest do 3 lat,ale nie jest do pozostawiania dziecka w nim tylko do bujania.:-(

Nieźle...
Kurcze twoja mam jest za dobra, powinna jej zabronić i tyle..:tak:
Ja też mówię,że jest za dobra.Powinna im powiedzieć,by prowadzili własną kuchnię.To by zapewne rozwiązało problem.

6,5 m-ca

w~łaśnie nie wiem co sie dzieje nie moge polskich znakow robic jeszcze wczoraj bylo ok ;/

bijak jest przeznaczony dla dzieci do 3 roku zycia chyba napisze cos do producenta bo to jest po prostu niebezpieczne chyba juz sie nie odwaze jej tam wlozyc
Ja potem wkładałam,ale już pilnowałam.:tak::-D:-D

reklama
Do góry