reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Ja kupuje truskawke w Realu, robi to chlodnia Olsztyn chyba wiec nie wiem czy u Ciebie tez bedzie...musisz popatrzec w lodowkach w sklepach;-)
A ta wlascicielka nie moze wczesniej tych okien wymieniac? Przeciez to bajzel na kolkach bedzie w calym mieszkaniu...moze na litosc ja wez...hihi.
Zmykam do lozeczka, milej nocy laseczki:-D

No właśnie ode mnie wyszła właścicielka, wczoraj się tak wkurzyłam i zasmuciłam, że udało jej się przyśpieszyć wymianę o kilka dni, przyniosła czekoladki i przeprosiła, że tak wyszło :-)...no trudno, jakby coś będę sąsiadów do pomocy w sprzątaniu angażować:sorry2:
A na truskawki będę polowała w weekend. Dzięki za informację! Uwielbiam je, jak byłam mała to ciągle je jadłam, nazywały się chyba "Dżabmbo"..., ale nie mam pewności. :-)

W Warszawie słoneczne i biało, jak w ładną zimę. ;-)
Pozdrawiam wszystkie wielorybki :-D

P.S. Nie wiem skąd ten dobry humor, chyba to te czekoladki :-p

reklama
Ja tez tylko ziewam i ziewam, pogoda fatalna, zimno i padal snieg jeszcze do niedawna:baffled:. Dzis odebralam wyniki glukozy, wszystko w normie:tak::-). Mialam rowniez pierwsza jazde na autostradzie i musze przyznac, ze latwiej sie jezdzi niz po miescie:tak:. Jutro mam wizyte u dentysty, pewnie mnie czeka male borowanko, ale jakos przezyje;-). Maly wariuje mi w brzuchu jak szalony:-D:-D, co za urwis jeden, juz ja mu pokarze, jak juz wyskoczy z brzucha:tak:;-):-D Dzis dzwonil do mnie moj pracodawca, by mi przypomniec o moim bilecie rocznym, ktory on oplaca. Musze go niestety zwrocic do pierwszego dnia mojego macierzynskiego, wiec do 17 kwietnia. Prawdopodobnie zredukuje tez godziny pracy po powrocie z wychowaczego w lipcu przyszlego roku. Do teraz pracowalam 35 godzin w tygodniu, a chce zredukowac do 25 godzin. Musze miec wiecej czasu dla dzieciakow:tak:

Dziewczynki!
Już drugi raz mi się to coś dziwnego zdarza - odpisuję na posty i jestem w polu edycji; kiedy chcę wstawić emotikonki - nie widać ich. Robię potem podgląd i widać same emotikonki, bez tekstów :-( Ooo, teraz się wstawiła buźka przynajmniej. Ale nie chce mi się zbytnio pisać drugi raz tego samego. Tylko wspomnę, że ciasto się piecze, a galaretki w kształcie serc czekają na bitą śmietanę. To będzie taka domowa wiosna :-D
(Bo na dworze zacina śnieg....)

Kalinko, podrzuc taka pyszna galaretke:tak:Mojego wlasnie wyslalam, by zakupil cos slodkiego, bo taka chcice mam:tak::szok:

Kalinko, podrzuc taka pyszna galaretke:tak:Mojego wlasnie wyslalam, by zakupil cos slodkiego, bo taka chcice mam:tak::szok:

Aga, ale to zwykła galaretka truskawkowa, nic specjalnego, tylko w serduszkowych pojemniczkach, żeby dzieciom się bardziej podobało. No i bita śmietana, moja.... pasja :-D:-D:-D
Wpadaj kochana, starczy i dla Ciebie! :-D

widzę, że truskawki to chyba nasz ulubiony owoc :-), tylko szkoda, że nie ma jeszcze tych "prawdziwych", a jak będą to chyba na zapas się ich najem, bo po porodzie chyba nie bardzo :-(

Ja ostatnio się ratowałam zwykłymi mrożonymi truskawkami (jak się dobrze rozmrozi i się nie rozklapciają, to są całkiem dobre), ale muszę spróbować tych homogenizowanych. Zaraz każę meżulkowi namierzyć jakiś real :tak:

Kalina, ja te truskawki to kupiłam ostatnio w "netto" ale osobiście wolę te mrożone, o których piszesz, takie świeże też czasem zjem ale to nie te nasze :-(

reklama
Ja wczoraj kupiłam truskawki w Kauflandzie świeże ale szczerze to nie bardzo ani to słodkie ani niewiem dla mnie bez płciowe choc wyglądały fajnie....

Załączniki

• Zdjęcie033.jpg
    Zdjęcie033.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Do góry