reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Tosiu, Kubusiu wszsytkiego dobrego i moc buziaczków!

Andula bidulko daj znać co tam u lekarza.
Tosika łączę się w bólu ja też mam pierwszą @:baffled: na szczęście powoli znika.Co do bułeczek to proste jak drut i nie trzeba się babrać w cieście:tak:
Kate na słodko powiadasz? a mozna spróbować.Ja wczoraj robiłam bez niczego,a przedwczoraj z grzybami i serem i do tego sos czosnkowy własnej roboty,pycha.

Mnie też coś w plecach wczoraj łupnęło i nawet wybłagany masaż nie pomógł:no:
Pogoda dzisiaj do bani,więc ze spacerku nici:crazy: Znów cały dzień się będę kisić,bo jak widzę ten wiatr to chętnie bym okna pozasłaniała,a na dwór to mnie nikt siłą nawet nie wyciągnie.
No nic poćwiczę trochę póki małolat śpi,a później będę robić tortille:-p

ANTOSIU KUBULKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!
Bylam u lekarza dali skierowanie do chirurga ktory mnie nie przyjal na ang ubezpieczenie:szok::szok::szok:Chcialam pojsc prywatnie to znalazlam tylko dwoch chirurgow klatki piersiowej inni nie mieli czasu masakra:wściekła/y::wściekła/y:Babka z przychodni powiedziala jak sie pogorszy na pogotowie jechac oj juz mam dosc.Wydaje mi sie ze to cos z miesniem bo jak sie rozruszalam troche mi lepiej:tak:
Dzieki za kciuki kobity:tak:

dziewczynki dziekujemy za zyczonka, nie moge uwierzyc,ze juz ma 9 miesiecy ta moja panienka; zaczela sie slicznie bujac do rytmu jak sie spiewa,slodko to wyglada:)
dzisijeszym solenizantom zyczymy wszystkiego naaajjjlepszego :tak:
odebralam prawko :-) i wrocilam do domu autkiem :-);-) ale za to mam mega migrene i ledwo na lekchjach wysiedzialam...normalnie krecilo mi sie w glowie i mdlilo mnie-poszlam do pielegniarki,ale cisnienie nie bylo az tak niskie; masakra
Kasia super pomysl z kartkami :tak:

Tosia Kubus wszystkiego dobrego dzieciaczki!

Andula
wracaj do zrowia szubciutko. ja tez mam problemy z kregoslupem ale chodze na masaze i przechodzi. moj M ma taki problem z ramieniem, ciagle boli i nawet masaze nie pomagaja, najgorzej jest rano bo zazwyczaj spi na tym boku...do lekarza nie ma co isc bo da mu cos przeciwbolowego ale masazystka powiedziala ze to naciagniete sciegno albo miesien bo moj M cwiczy:)szok::-D:-D), moze sprobuj jakies plastry rozgrzewajace, nie ma w nich chemii a podobno dobrze pomagaja na takie rzeczy. no i jak nie pomoga jakies leki to sprobuj akupunkture, jedna sesja i po bolu.

u nas tez snieznie i mroz -10. kolejny dzien w domu...
Haszi jak mozna sciagnac tego Harrego z tej stronki co polecalas?

Kubuś dziękuje za życzonka:tak:
My dzisiaj na krótkim spacerku, bo zmarzłam:szok:
U nas dalej śnieg, gdzie ta wiosna:angry:
Andula no nasza służba zdrowia:wściekła/y:zdrówka życzę:tak:

Andula jak to cię nie przyjęli:confused::crazy: Przecież po to mamy to ubezpieczenie,że jak się cos zdarzy to muszą cię przyjąć:baffled:.

u nas dzisiaj leniwie jedyne co to zrobiłam tortille,a dzień mi strasznie szybko zleciał,może dlatego,że wstaliśmy o 10.:-)

reklama
Andula jak to cię nie przyjęli:confused::crazy: Przecież po to mamy to ubezpieczenie,że jak się cos zdarzy to muszą cię przyjąć:baffled:.
Nie przyjeli bo mam tylko ta europ. karte nie zalatwilam tego druku e-112.łapa boli nadal poczekam do jutra moze bedzie lepiej.Dzieki kobitki:tak:
Milego wieczoru i nocki bez pobudek!:-)

Do góry