Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Sylcia, przyznaj się, że czytasz Harrego Pottera;-)
A tak serio, to wiosna przyjdzie i wszystkim nam zrobi sie lepiej![]()
Kasiu Harrego czytam wieczorami

Super jest 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylcia, przyznaj się, że czytasz Harrego Pottera;-)
A tak serio, to wiosna przyjdzie i wszystkim nam zrobi sie lepiej![]()

Super jest 
na szczęście powoli znika.Co do bułeczek to proste jak drut i nie trzeba się babrać w cieście

Znów cały dzień się będę kisić,bo jak widzę ten wiatr to chętnie bym okna pozasłaniała,a na dwór to mnie nikt siłą nawet nie wyciągnie.

Chcialam pojsc prywatnie to znalazlam tylko dwoch chirurgow klatki piersiowej inni nie mieli czasu masakra
Babka z przychodni powiedziala jak sie pogorszy na pogotowie jechac oj juz mam dosc.Wydaje mi sie ze to cos z miesniem bo jak sie rozruszalam troche mi lepiej

), moze sprobuj jakies plastry rozgrzewajace, nie ma w nich chemii a podobno dobrze pomagaja na takie rzeczy. no i jak nie pomoga jakies leki to sprobuj akupunkture, jedna sesja i po bolu.
Przecież po to mamy to ubezpieczenie,że jak się cos zdarzy to muszą cię przyjąć
.Nie przyjeli bo mam tylko ta europ. karte nie zalatwilam tego druku e-112.łapa boli nadal poczekam do jutra moze bedzie lepiej.Dzieki kobitkiAndula jak to cię nie przyjęliPrzecież po to mamy to ubezpieczenie,że jak się cos zdarzy to muszą cię przyjąć
.