reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja swojej tez dzieci nie zostawaim bo nie mam do niej przekonaia.ona nie ma podejscia do młaych dzieci i w ogole ma calkiem inne poglady niz ja co do wychowywania.tzn Pauline juz jej zostawie bo potrafi mowic wiec powie co jej potrzeba,a malato gora na 2godz i to musi byc nejdzona,wyspana i kupka zrobiona:-)
ja tez widzac jak zachowuje sie w stosunku do Oli (od szwagierki malej starszej od Sewiego o 16 dni) to dziekuje bardzo :no::no::no:
ryczy po niej czasem da jej klapsa - o nie chyba bym ja udusila jakby Sewkowi dala klapsa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja tez widzac jak zachowuje sie w stosunku do Oli (od szwagierki malej starszej od Sewiego o 16 dni) to dziekuje bardzo :no::no::no:
ryczy po niej czasem da jej klapsa - o nie chyba bym ja udusila jakby Sewkowi dala klapsa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj ja tez.klapsa to moge dac ja czy P a nie obca baba,tymbardziej ze ich nie wychowuje i nie wychowywala.:no::no::no::no: pamietam jak kiedys Paulinie dala klapsatak bez uprzedzenia nawet mnie nie uprzedzilajak Paulina miala 2 lata i chciala sciganca bombke z choinki-slucahcie Paulina takim wzrokiem sie na nia spojrzala,a potem przez dluzszy czas w ogole nie chodzilismy do tesciow za to co zrobila a Paulina jej sie bala.ja anwet sie nie zdazylam do Pauliny wtedy slowem odezwac zeby tego nie robila a ta do dziela zeby nie to ze byla wigilia to bym awanture niezla zrobila,alew pierwszej chwili mnie zatkalo.

Laura juz spika

Dzis robilam nalesniki z przepisu As sa pycha polecam!!
Lali nie dala dzis posiedziec wiec niedawno weszlam na kompa wypila mleko i poszla spikac gdzies 45 minut temu
a mówiłam ,że posmakują :tak::-D:-D

ja tez bym wolala i tak bylo siedzieli kulturalnie przy drinie w domku ja poszlam tylko zaniesc do kolezanki zamowienie i wzielam malego bo ona tez ma dziecko w podobnym iweku wiec mysle sobie ze sie pobawia ja przychodze w domu nikog nie ma i sytoje jak ta ci..a przed klatka bo kluczy nie mam .... i zadzwonilam zeby przyszedl to powiedzial ze postoi przed klatka i zaraz przyjdzie i do tej pory go nie ma bo widzialam ze szedl do kolegi a on ma wylaczony tel - specjalnie (kolega) bo moj zostawil w samochodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wyc mi sie chce
juz mi szumi troche
to Ci numer wykręcił:wściekła/y::wściekła/y:

chlopy juz tak maja nie da sie ich wychowac pod tym wzgledem
Moj nie chodzi nigdzie bo lubi byc w domku ale przez ten czas jak jestesmy razem zdarzylo mu sie 2 razy:baffled:
mój jak pije to w domu,albo mnie ciągnie ze sobą.
Ostatnio mnie namawiał na kręgle ze znajomymi.
W sumie to lubię grac ,ale nie miałam ochoty.
Strasznie przeżywał,że musi sam jechać .
I non stop pytał ,czy się gniewała na niego nie będę.:-D:-D:-D

juz nie wiem jak mam dotrzec do m rozmowy nie pomagaja klotnie tym bardziej :-:)-:)-:)-:)-(nawet modlitwy :dry:
nic tylko lac a dzis to najchetniej bym go zabila :sorry2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
musi zrozumieć.:-(

anka - to zadzwoni da sasiada ten mu otworzy a jak zacznie klupac dzwonic do drzwi to malego obudzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój by tak nie zrobił:no:

Raczej szczerze;-) coś tam jeszcze gadała bla bla bla.. hehe

Kregosłup mnie boli.. pomagałam babci robic urodziny.. booże ile ona tego robiiii:szok:

Jeszcze jutro musze wczesniej do niej wpasc jej pomóc:tak::tak:

Ona to sobei zawsze nawymyśla różnych potraw hehe nic nie może zabraknąc:-D:-D
U mnie najmniejsza impreza to 25 osób.Zawsze z obiadem .
To sobie wyobraź ile się robi u mnie :-D:-D:-D

taaaaaaa w tym jest problem bo jak jest tesciowa w domu to ja malego nie zostawie bo jej nie lubie i jestem do niej uprzedzona malego tez jej nie daje - wyrodna ze mnie synowa wiem ale coz za duzo z nia przeszlam - zlego :-(
Ja też wiele złego przeszłam,ale sobie teściową wychowałam.:-D:-D:-D

no na takiej imprezce nie moze niczego zabraknac

nalesniki z parowka i serem w srodku zapiekane jak krokieciki :))

dzwonek bym wylaczyla i zamknela pokoik gdzie maly spi a na drzwiach kartka spij tam gdzie imprezowales:-D
dobre :tak:

Ja tak kiedyś zrobiłam:-D:-D:-D Skończyło się... na rozwalonym zamku w drzwiach balkonowych:szok::szok:
no coś Ty?

Ania a obtacza się bułka tarta jak krokiety????

patrysia nie zazdroszczę :no::no::no: mój na szczęście nie wychodzi,mało jest w domu to wolne chwile spędzamy w trójke
my też razem sobie siedzimy.Znajomi zawsze do nas przychodzą.:-D:-D

On "tylko" zamek rozwalił:-D:-D nie szyby:-D:-D:-D Ale ile problemu mu stworzyło wejście najpierw na ten balkon:-D:-D:-D z 4 razy spadł w trakcie wchodzenia:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

kobiety-która jest z mazowiekiego to daje link do strony NFZ mazowickiego-tam pod odpowiednia nazwa sa gabienty i przychodnie które maja podpisana umowe z NFZ na konkretne porady itd.
Informator

i wlasnie tam bede teraz szukac ortodonty i ortopedy:-)
i znajdziesz
wierzę w Ciebie :tak::-)

ide oglądac film.. juz wyłaczam kompa pewnie zasne w trakcie oglądania, dobrej nocki:tak:
Papa
dobranoc

oj ja tez.klapsa to moge dac ja czy P a nie obca baba,tymbardziej ze ich nie wychowuje i nie wychowywala.:no::no::no::no: pamietam jak kiedys Paulinie dala klapsatak bez uprzedzenia nawet mnie nie uprzedzilajak Paulina miala 2 lata i chciala sciganca bombke z choinki-slucahcie Paulina takim wzrokiem sie na nia spojrzala,a potem przez dluzszy czas w ogole nie chodzilismy do tesciow za to co zrobila a Paulina jej sie bala.ja anwet sie nie zdazylam do Pauliny wtedy slowem odezwac zeby tego nie robila a ta do dziela zeby nie to ze byla wigilia to bym awanture niezla zrobila,alew pierwszej chwili mnie zatkalo.
mnie też by trząchneło nieźle.
Ja też swoim potrafię przyłożyć jak zasłuzą.:-(

Ania co to za nalesniki????? daj przepis skoro takie pyszne :tak::tak::tak: widocznie przegapiłam jak As podawała :zawstydzona/y:
robisz naleśniki
bierzesz długie parówki cienkie i kroisz je na pół
potem nacinasz każdą na 3.4 grubości
ścierasz dobrze topliwy ser zółty na tarce na grubych oczkach
i wciska w parówki ile Ci się da
zawijasz jak krokiety
panierujesz w jajku i bułce
smażych na wolnym ogniu z obu stron i rumienisz
trzymaj tak długo,ąż ser się rozpuści
ja trzymam ok.5 min
podawaj z ketchupem jak są gorące.
SMACZNEGO

reklama
Czesc dziewczyny widze że dużo napisałyście a ja niemam zabardzo czasu żeby przeczytać:-:)-:)-:)-(Wcoraj sprzątałam odo 21:30 ale nie miałam już siły włączać kompa jutro nadrobie wszystko do 18:00 będe mieć czas.Życze wam miłego dnia u nas pogoda śliczna słoneczko swieci i na niebie nie ma żadnych chmur.Dobra uciekam sprzątać jeszcze łazienka i pokuj pa:-):-)

Do góry