reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Agatka to podkładaj mu poduszki lub ochraniacz wtedy sie nie uderzy:tak::tak::tak:
no tak robię ;-) jutro już po kojec jadę :tak:
Massiek to ci mąż niespodziankę super zrobił u mnie raz się zdarzyło że umył i chyba na tym się poprzestanie :eek:
crunch pościel super a marynareczka ekstra :tak:
mrowa z główki prawie zeszło plamki na brzuszku jak były tak są żeby tylko się nie okazało że jak przyjdzie pora wyjazdu do prokocimia to mi nagle znikną:dry:
a z pisaniem dziś nie za wiele się udało bo pogoda bajka i poszliśmy na spacerek :-) przy okazji zaliczyłam szafę malucha ale na szczęście kasy nie wzięłam bo na pewno bym coś kupiła ;-)
kasiadove zdrówka z oczkami to uważaj bo jak nas będziesz czytać :-p;-)

Agawa dobry wybóz z kojcem:-) przynajmniej bedziesz miala spokoj ze nic sobie nie zrobi:-)
znalazlam dzis przez przypadek w necie ksiazke ktora juz sciagnelam ;-)"Kazde dziecko moze nauczyc sie spac" poradnik jak nauczyc dziecko zeby samo zasypialo i przesypialo cale noce:tak: ja juz mam to za soba ale jakby ktos chcial to mysle ze warto sprobowac poczytac;-)

czesc kobietki!!!

Massiek super ci sie mąż spisał pewnie cos chce:tak::tak::-D:-D:-D:-D
Agatka to fajnie ze spacerek udany:tak::tak::tak:
maż Aguni powiadasz Beti no no:-D:-D:-Dwszystko w rodzinie zostanie:-D:-D:-D
Aniu fajnie że zakupki udane...
A myśmy byli w ccc i Tulkowi buty kupiłam:tak::tak::tak:a Doma do jutra u babci na Woli siedzi:-):-):-):-)

Crunch - grzaneczki kupuję gotowe w sklepie smaruję tylko serkiem almette:-D:-D:-D - mogę to napisać w przepisach :-D:-D:-D
to jeszcze tego nie zrobiłaś? :-D

czesc kobietki!!!

Massiek super ci sie mąż spisał pewnie cos chce:tak::tak::-D:-D:-D:-D
Agatka to fajnie ze spacerek udany:tak::tak::tak:
maż Aguni powiadasz Beti no no:-D:-D:-Dwszystko w rodzinie zostanie:-D:-D:-D
Aniu fajnie że zakupki udane...
A myśmy byli w ccc i Tulkowi buty kupiłam:tak::tak::tak:a Doma do jutra u babci na Woli siedzi:-):-):-):-)
duży wybór? muszę dzieciakom butki kupić i chcę się właśnie do CCC wybrać

Agatka w przepisie jeszcze zaznacz jak zrobić żeby takie równiutkie były:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i w którą stronę smarujesz :-D:-D:-D

Igor właśnie dorwał mój krem i cały się wysmarował :szok::szok::szok:

Słodziutka - witaj:-)
Agunia - już poprawiłam:-)
Crunch - eee niech to pozostanie moją specjalnością :-D

dokończyłam pracę w ogródku i przyciełam wszystkie wrzosy, a Amelka dalej na chałpach tym razem u ciotki:happy2:

reklama
agata no dobra...niech tak będzie :tak::-D:-D:-D
ja siedzę z dzieciakami bo mąż poszedł na imprezkę
ale ma wrócić niedługo :cool2:
:szok::szok::szok: pościel mam na balkonie :szok::szok::szok:

Do góry